Fiber logo

Fiber reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Fiber reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
112
Fiber logo
Website
Fiber
Categorie
Telecom

Opzoek naar Fiber ervaringen of heb je jij al ervaring met Fiber? Lees of plaats hieronder dan je Fiber ervaring(en).

Over Fiber

Fiber is aanbieder van internet, telefonie en televisie. Het bedrijf handelde in het verleden onder de merknaam Fype. Fiber heeft de laagste-prijs-garantie als het gaat om goedkoop internetten. Als je gebruik maakt van Fiber kun je enkele tientallen procenten goedkoper internetten en door gebruik te maken van het Fiber glasvezelnetwerk kun je vaak tot wel 10 keer sneller internetten. Als klant van Fiber kun je dus ervaren hoe snel glasvezel is. Als je hier nog niet bekend mee bent, zul je merken dat internetten via glasvezel echt razendsnel is. Handig, want we downloaden steeds meer en het internet krijgt een steeds prominentere rol. Daarom is het voor veel mensen belangrijk dat ze een degelijke internetverbinding hebben. Doe eerst wel de postcode check op de site van Fiber. Wellicht dat je nog geen gebruik kunt maken van Fiber omdat je nog geen toegang hebt tot een glasvezel netwerk. Je kunt bij Fiber ook een telefonie abonnement afsluiten. Bellen naast vaste nummers kost als je 15 minuten belt 7 cent. Bij andere aanbieders is dit duurder, waardoor je voordelig kunt bellen.

Fiber ervaringen

Fiber ervaringen kunnen je helpen om een juiste keus te maken voor een provider. Je wilt namelijk wel de juiste keus en niet lange tijd zonder internet zitten. Bij niet alle providers gaat het namelijk even vlekkeloos. De keus voor een provider is dus een keus waarbij je weloverwogen te werk gaat. Daarom kan het lonend zijn om niet blind een abonnement ergens af te sluiten, maar eerst goed te kijken naar wat andere klanten zeggen en welke Fiber ervaringen er allemaal zijn. Op deze pagina vind je

Heb jij Fiber ervaringen?

Heb je zelf Fiber ervaringen en wil je deze hier ventileren? Dat kan. Wij horen graag jouw Fiber ervaringen en zullen deze op deze pagina tonen, zodat andere mensen kunnen lezen wat jij van Fiber vindt. Je helpt hierdoor anderen bij het vinden van een goede aanbieder van internet, telefonie en televisie.

Gerelateerde bedrijven

Lebara logo
Lebara
12 beoordelingen
7,3
Pricewise logo
Pricewise
2 beoordelingen
9
Tele2 Mobiel logo
Tele2 Mobiel
5 beoordelingen
5,8

Gerelateerde blogartikelen

4,0
27% zou hier weer kopen
101 beoordelingen
Lees onze review over Fiber

Ons team van experts heeft Fiber geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Fiber bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Fiber is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Fiber is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van Fiber. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Fiber.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Onbetrouwbaar en incompetent bedrijf.

Niet transparant en incompetente service.
Ik heb ca. 1,5 maand een zeer trage internet verbinding (speedtest veelvuldig uitgevoerd) van ca. 90Mbps down en ca. 65Mbps up tevens is het TV signaal verstoord. Na veelvuldig contact met de telefonische service waar ik, op 1 medewerker na, alleen maar niet competente medewerkers heb gesproken welke allen beloften doen om met technische oplossingen te komen en vervolgens deze niet nakomen, het ontvangen van een nieuwe Canal Digital box, wat geen effect had op het verstoorde TV signaal, en vervolgens zonder enige vorming van ondersteuning geacht wordt om een nieuwe Fritzbox te installeren ( waarvoor telefonisch verzocht en toegezegd en vervolgens wederom deze belofte niet nagekomen) is het vertrouwen compleet weg in Fiber.

Geplaatst op: 24-11-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

5 / 10
3/5 1/5 3/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Traumatiserend

alleen Avro TrosRadar kon ons na jaren uit de klauwen van deze firma krijgen die meer op afpersers lijken dan op een provider.

Geplaatst op: 05-10-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Super slecht bedrijf, vertonen onbehoorlijk gedrag, bij installatie en nemen geen verantwoording in de office

Verschrikkelijk zoals dit bedrijf te werk gaat, heden ochtend parkeerde men allereerst de auto op een ambulance plek bij een gebouw voor mensen van 60+, vervolgens hebben 3 grote mannen zichzelf toegang verschaft in het gebouw (onaangekondigd) en zich niet eens gemeld bij de aanwezige huismeester, Dan belt iemand aan bij een Mevr. van 81 jaar maar deze man spreekt dus geen Nederlands maar waarschijnlijk Pools. de Mevr. die toch wel bang was van deze grote man maakt er maar het beste van en bood de man koffie aan, maar ineens stonden er 3 grote mannen. Men vertelde op dringende toon dat men binnen moest werken voor iets van de kabels (ze had geen idee, ze heeft geen internet, en doet helemaal niets digitaal). Uiteindelijk wordt er iets aangesloten maar ze heeft geen idee waarover dit gaat, de heren vertrekken weer en in Paniek krijg ik een telefoontje een telefoontje van iemand die angst heeft om veilig te wonen waar ze nog maar net woont. Ze had niet eens een idee wie het waren en waarvoor. Ik ga op onderzoek uit en ontdek de naam e-fiber, dus telefonisch contact gezocht met e-fiber. Daar werd me verzekerd dat er een brief gestuurd zou zijn, maar navraag bij het personeels lid van e-fiber klopte de tenaamstelling niet eens, en de fout werd per direct bij Mooiland neergelegd. Ook zou Mooiland hen een sleutel hebben gegeven om het gebouw in te komen vertelde de mederwerkster van e-fiber, echter niets was minder waar, men heeft gewoon net zolang bij andere bejaarde bewoners op de deurbellen gedrukt tot iemand de buitendeur van deze seniorenflat opende, en zich op die manier toegang verschaft. Hoe dom en onbeleefd kun je omgaan met mensen in de leeftijdscategorie 60+. Door het telefonische contact met Mooiland die ook zeker niet gecharmeerd waren van deze werkwijze om senioren op deze manier de stuipen op het lijf te jagen, kwam ik er ook nog eens achter dat dit het 3e incident was in Cuijk met dit bedrijf in minder dan een week tijd. Het meest schokkend nog was dat e-fiber zelf zero empathisch vermogen toonde voor de door hen gecreëerde onveilige situatie. Mensen als u dit leest en u heeft een ouder iemand in uw familie die nog alleen woont vertel het ze, want dit geeft deze senioren een verschrikkelijk onveilig gevoel.

Geplaatst op: 21-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Mevr. T. H.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Telefonisch niet te bereiken

ik ben al dagen aan het bellen. Na het keuze menu nog lang wachten en uiteindelijke een bandje dat ze je niet te woord kunnen staan !!!
zegt genoeg over de service !!!

Geplaatst op: 17-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: J D.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Over priced

I am an expat from the UK. I am paying 40 euros per month for supposedly 1000gb but I get 100gb which is generally fine but way over priced. There are plenty of cheaper providers so dont make the same mistake I did and get locked in 4 12 months. In the UK we have rules around this i.e. if you are not getting what you are promised you can exit the contract without penalty but does not seem to have the same rules here, which is a shame.

Geplaatst op: 09-12-2019
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Kasim

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Mijn ouders hebben al 3 weken geen telefoon

Mijn ouders die in het buitengebied wonen en 80 en 85 jaar oud zijn hebben al 3 weken geen telefoon. Ik maakte me erg ongerust omdat ze geen hulpdiensten zouden kunnen bellen als dat nodig was. Gelukkig kunnen ze sinds vandaag wel weer naar buiten bellen maar ze zijn zelf nog onbereikbaar. We proberen steeds met fiber tot actie te bewegen maar die zegt dat we geduld moeten hebben.
Fiber zou een flinke boete moeten krijgen voor wat ze mijn ouders aandoen.

Geplaatst op: 21-02-2019
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Mirjam

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Geen deugdelijke telefoonverbinding, slechte klantenservice

Vanaf april 2018 hebben we een abonnement afgesloten bij Fiber, waaronder ook telefonie. Vanaf deze datum hebben we tot op heden geen deugdelijke verbinding betreft telefoneren. Na heel veel pogingen contact met de klantenservice heeft dit tot geen oplossing geleid. Het lukt nu niet om zowel gebeld te worden als zelf te bellen. Dit was steeds wisselend of ik kon niet gebeld worden of ik kan zelf niet bellen. Ik voel me alles behalve serieus genomen met dit probleem. Er is geen terugkoppeling er komt geen oplossing. Wij lopen klanten mis. Wie weet raad? Ondanks dat ik soortgelijke informatie ook al bij Fiber zelf geplaatst heb, probeer ik het ook nog maar eens op deze manier.

Geplaatst op: 28-11-2018
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: T.V.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Belabberde provider, wees gewaarschuwd!

Fiber heeft mij zeer slechte service geboden. Het internet haperde continue en heeft niet de beloofde snelheid bereikt. De klantenservice is niet-bestaand (lange wachttijden, altjid zelfde advies dat niet helpt, kunnen geen monteur sturen, online hulp wordt pas na >1 wk beantwoord, etc). Vele malen geprobeerd. Nu afgehaakt. ONdanks dat ik nu een half jaar een dubbel abonnement heb ben ik weg gerend bij Fiber. Ik ga een bezwaar indienen hiertegen ivm contractbreuk ivm niet leveren beloofde diensten.

Geplaatst op: 18-09-2018
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Efgee

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Pas op oplichters

Doe het niet mensen.
Als ik ergens spijt van heb in mijn 35 jaar op deze wereld is het wel om met fiber in zee te gaan.
Ze sturen nu nog alleen aanmaningen en reageren niet op mijn berichten. Bellen lukt niet behalve als je klant wil worden.
Instaleren met garantie betekend dat je alles zelf moet proberen want er komt nooit een monteur,
Ik ben hier 2 dagen mee bezig geweest en daarna werkte het nog niet....
Mijn advies doe het niet!!!!
Ik heb nu ziggo en ondanks dat het allemaal niet goed is verlopen is dit wel netjes opgelost.
Indien u het niet gelooft bel eerst eens fiber en kies optie 3.
Want als u 1 kiest ben u direct aan de beurt maar als u ze nodig hebt dan moet u op 3 drukken en dan bent u binnen 30 minuten niet geholpen.
Succes

Geplaatst op: 27-11-2017
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Doe H.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Eerst de KPN je lijn laten meten voor je eraan begint!!!!!!!!!!!

Nu ziggo steeds duurder wordt eens gaan kijken naar een andere aanbieder.
Gezocht naar glasvezel, kwam bij Fiber terecht....
Van de belofte op de site dat ze glasvezel aanbieden in Den Haag blijft weinig over, van de 64 wijken is er precies 1!!!! wijk waar dat geleverd kan worden, op mijn adres dus niet.
Voor ik besloot om verder te gaan met Fiber eerst gebeld en wel 10 verschillende keren is mij mondeling en schriftelijk bevestigd dat de snelheid gegarandeerd te halen is.
Na oplevering geen internet, blijkt dat je een RJ11 Stekker in een RJ45 gat moet steken (logisch, toch???)
Gelukkig was de KPN aanwezig en die hebben de lijn gemeten, hun lijn met hun toestellen en die wisten mij te vertellen dat de theoretisch maximaal haalbare snelheid 64Mb/s is, de beloofde 100Mb/s is absoluut NIET haalbaar.
Nu druk bezig om Fiber daarvan te overtuigen maar zoals ik hier meer lees is dat totaal onmogelijk.
Mijn advies is dan ook, bezint eer ge begint, laat eerst door de KPN de lijn meten en met die informatie er nog eens goed naar kijken.
Wordt vervolgt!

Geplaatst op: 11-10-2017
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Marc

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Waar de loos

ik wil nog even weten dat ik door fiber ben uit gemaakt voor leugenaar ik vindt heel fiber een grote oplichters troep ik heb maar zelden zo iets mee gemaakt wat een los geslagen zooi

Geplaatst op: 20-08-2017
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Cees

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Waar de loos

een gote troep dat is fiber

Geplaatst op: 20-08-2017
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Cees

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Bij ons prima

Zien veel negatieve reacties en vraag mij echt af waarom? Ik heb al jaren Fiber en bij ons is het geen enkel probleem. Het doet wat het moet doen en internet werkt ook gewoon behoorlijk goed. Ik heb bijvoorbeeld veel minder last van problemen als mijn buren die net Ziggo hebben.

Geplaatst op: 18-04-2017
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Aard

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Te lage snelheid, problemen met tv/internet gelijktijdig, zappen duurt 5-8 minuten

Internetsnelheid (ADSL) ver onder abbonnementsminimum. Abbonnement is 12-30 Mbit, gemeten is maximaal 9 (bij televisie uitgeschakeld). Vooraf in brief door Fiber gecommuniceerd dat ze 18 Mbit verwachten.

Televisie icm internet gaat niet. Televisie zappen duurt ongeveer 5-8 minuten (oftewel alle reclameblokken doorkijken en vooraf bekijken op welke zender je die avond gaat kijken). Noodgedwongen apparatuur geretourneerd en klant geworden bij KPN (geen enkel probleem met snelheid of wat dan ook gehad op mijn adres).

Geplaatst op: 20-03-2017
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Kuizenga

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Het nieuwe netwerk wat een beroerde wijziging

Midden december 2016 begonnen de problemen, na anderhalf jaar prima kwaliteit, echt waar, werden er aangesloten op het nieuwe netwerk van fiber. Geweldig e verbetering en nieuwe mogelijkheden volgens de brief. Wat een elende heeft dit gebracht.
Woon in Almere en heb een genesis 1Gb modem met ook coax aansluiting. Telefonie en Internet nog steeds prima,ook live IP-tv beelden zijngoed maar tv opnames....
Deze opnames zijn ineens beroerd niet om aan te zien lijkt wel terug naar het per-HD tijdperk.
Dolby digital geluid werd ineens stereo, en het ergste was dat ik mijn amino boxen niet goed meer kan gebruiken. Ze lopen beide heel regelmatig vast een ik kan ze niet met uitzetten want dan vallen ze in deep sleep; ik krijg ze niet meer aan. Reset is de enige optie.

Contact opgenomen met klanten service ticket geopend, maar ben 3 maanden later nog steeds bezig,
Tickets worden gesloten zonder opgelost te worden, uren aan de telefoon gehangen om het probleem al 10 keer uit te leggen zonder oplossing, wat een ellende.
Simpele vragen worden niet beantwoord, de vraag om de niet compatible settopboxen te vervangen door de nieuwe van fiber wordt niet beantwoord
Het ligt dan weer aan mijn netwerk, technische dienst is er mee bezig, maar er gebeurt nooit wat.

Na 3 maanden is de fut er bij mij uit, fiber wil dit niet oplossen maar wel 80 euro per maand opstrijken.
Ik ben er klaar mee, zal waarschijnlijk nog een hele truk worden om op te zeggen......

Geplaatst op: 23-03-2017
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: H.J. V.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Veel beter dan KPN of Ziggo

Ik ben 2 maanden geleden overgestapt op Fiber, omdat ik slechte ervaringen met Ziggo had was ik vorig jaar naar KPN overgestapt. Dat was een groot drama. Fiber had een mooie aanbieding, dus ben bij hun gegaan.

Het ging echt super snel en ik was na 3 weken al aangesloten (wel jammer dat ik zelf KPN op moest zeggen). Hun TV kastje is heel klein en met replay tv en begin gemist heb ik eigenlijk alles wat ik wil. Ik kan zelfs met een google chromecast TV kijken schijnt (dat heb ik ook nog niet geprobeerd).

Mijn wifi is 100x beter dan ik had bij Ziggo of KPN en ik heb ook het gevoel dat het internet sneller is.

Ik las dat het voor veel mensen een drama was, maar mijn ervaring is super positief.

Geplaatst op: 07-02-2017
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Emma

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Een jaar ellende en stress

Begin alstublieft niet aan Fiber Nederland mensen,de prijs maakt het misschien aanlonkelijk maar u zal er zo veel spijt van krijgen.
Ik heb sinds ik verhuisd ben niets anders dan ellende gehad van deze criminelen schoften,hier volgen een paar voorbeelden:

-Glasvezel pas na een maand opleveren op het nieuwe adres tijdens verhuizing
-Trage glasvezelverbinding tijdens spitsuren,netwerk overbelast.
-Verkeerde facturatie,eerst voor een heel jaar abonnementskosten afschrijven,daarna niets afschrijven.
-Abonnement met een tientje verhogen halverwege je contract.
-Meer dan een half uur aan de lijn hangen om dan uiteindelijk eens geholpen te worden
-Geen retourskosten terugstorten voor oude borg modem

Zomaar even een paar voorbeelden waar ik persoonlijk mee te maken heb gehad en sommige problemen zoals verkeerde facturatie en een trage glasvezelverbinding hebben tijdens spitsuren zijn problemen waar ik nog steeds last van heb en waar helemaal niets aan gedaan word,zoveel spijt van dat ik hieraan begonnen ben,in mei loopt gelukkig mijn contract af en ga dan ook gelijk zoeken naar een andere provider,eentje die je leven niet zuur maakt.

Geplaatst op: 29-01-2017
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slechte club

Wat een verschrikkelijk bedrijf is dit Fiber.

Storing op storing en dan geen hond te bereiken en compensatie ho maar.
Klantenservice bellen en dan kiezen voor optie 2 zoals het hoort en dan uur in de wacht zonder info en ineens contact verbroken.
Weer bellen en optie 1 (nieuwe klanten) en wat denk je 2 seconden , jammer dat die jonegen je niet mag helpen en je doorverbindt naar optie 2 en weer na 40 min verbinding verbroken.

Ben nu gelukkig bijna op einde en kan weg van dit bedrijf wat enkel aan geld denkt.

Oja opzeggen is ook zeer lastig aangezien ze ook niet op de tickets reageren die je aanmaakt.
En bellen tja ook lastig.

Dus kortom kijk niet naar de prijs want die is zeker goed , maar dan heb je wel heel veel storing en slechte service.

Geplaatst op: 03-02-2017
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Eduard

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Fiber is the worst internet company I experience in my international life

Fiber is the worst internet company I experience in my international life: 2 weeks to make work the line and send back a defect box, when it takes 1 day in Holland to receive a package. Nobody answer the phone or emails. Even if I put in copy the owner of the company: Daan Hamoen. I lost of lot of time and money with them. No respect for their customers. Fiber is to blacklist and let die. Never start to work with. Jerome Chanson - Greenest Carwash

Geplaatst op: 24-01-2017
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Jerome C.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Drama! Begin hier niet aan.

Na een jaar prima stabiel internet te hebben gehad, dit jaar plotseling diverse storingen gehad waardoor in totaal 3 dagen gewoon geen internet.
Op hun website niets te vinden over de status of iets dergelijks op die momenten.

En dan het allerergste: de bereikbaarheid.
Telefonisch gewoon niet bereikbaar, ik heb vaak na 45 minuten maar opgehangen.
Chat werkt ook niet.
Communicatie via My Fiber dan maar? Ja hoor, je ticket wordt na een week of 5 beantwoord.

Opzeggen? Dat mag telefonisch of via My Fiber. Zelfde drama dus.
Weer na 45 minuten opgehangen.
Er staat in My Fiber nog een ticket open van 13 december en ik heb uit ellende maar een ouderwetse brief gestuurd....

Geplaatst op: 13-01-2017
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Marco S.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Geen contact mee te krijgen

Na zes weken klagen/vragen nog geen enkele reactie van Fiber.

Geplaatst op: 08-01-2017
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Bozeklant

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Ga niet in zee met dit bedroevend slecht presterende bedrijf!

Na 2,5 maand nog steeds geen internet. Helpdesk is onbereikbaar. Met klachten wordt niets gedaan. Wat een klucht is dit een bedrijf. Mijn advies: doe het niet, kies een andere provider.

Geplaatst op: 04-01-2017
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Facturen voor niet geleverde diensten, geen internet&tv, geen klantenservice

Alsjeblieft als je dit leest kies nooit voor dit afschuwelijke bedrijf. Je krijgt de diensten niet waar je om vraagt en als je je afvraagt waarom is er niemand of niks om je vragen te beantwoorden. Doe het gewoon niet.

Geplaatst op: 02-01-2017
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Tim V.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Geen service, snelheid ok

Van de service bij Fiber hoef je niets te verwachten. Of je nu een e-mail stuurt of telefoneert, het is allebei waardeloos. De medewerker was zelfs zo gestrest dat hij ophing, nadat ik 45 minuten in de wacht had gezeten. Dus een email gestuurd, maar die is na 3 weken ook nog steeds niet beantwoord. Ze kunnen het duidelijk niet aan, al die aanvragen. De verbinding is overigens wel goed, ik heb echter nu televisie via mijn chromecast, want een utp kabel door mijn kamer vond ik minder. Maar met UTP kabel is de hd tv echt mooier. Maar heb verder niet gehoord of er hier een andere oplossing is. Jammer. Wat dat betreft was het bij Ziggo zo slecht nog niet.

Geplaatst op: 23-12-2016
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Sandra

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slecht

Trap er niet in: het kost iets minder, maar je krijgt helemaal niks

Geplaatst op: 27-12-2016
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Ontvangen pakket direct retourgezonden

Slechte ervaring met Fiber, vaste lijn sluiten ze al voor je af bij oude provider alvorens de nieuwe is geactiveerd. Krijg je eindelijk pakket binnen blijkt het een fout pakket te zijn. Als je belt geen gehoor, als je via het formulier contact zoekt kan je wachten tot je een ons weegt. En als je de tijd neemt om een e-mail te sturen, blijkt dat zonde van je tijd te zijn.
De doos weer netjes dicht gedaan, en alles op de post gedaan voor een retourzending.
Naar Veenendaal, Wiltonstraat 35, 3905KW.
Gelijk maar e-mail gestuurd dat ze niet op mij hoeven te rekenen als klant.

Daarbij komen dat ik van klant nummer FP549225 met de naam M. Hosni met order FS5659536 de datum 11-11-2016 tussen de papieren vond die voor mij bedoelt zijn.
Zeer slordig!!!!

Geplaatst op: 05-12-2016
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Marcel

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Alles doet zoals het hoort

Overgestapt van online, wat een verschil me wifi bereik is overal in het huis nu. En ik ontvang 100mb in plaats van de 30mb bij online.

en dit allemaal met een goedkopere prijs :)

Geplaatst op: 22-11-2016
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Mohamed

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Niet te bereiken per telefoon

ik ben al drie dagen bezig om fiber te bereiken telefonisch maar wordt dus niet doorgeschakeld en ik moet opzeggen vanwege de 14 dagen bedenktijd want ik wil dit niet er is beloofd geen kopsten en dan blijk ik dus 9,95 verzendkosten moet betalen en een borg van 49 euro en dat geld heb ik dus niet

Geplaatst op: 08-12-2016
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Arnold V.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
NOOIT AAN BEGINNEN

ik zou nooit aan beginnen zo slecht
ze proberen zo veel mogelijk klanten binnen te halen en als zo ver is zoek maar lekker zelf uit
van af begin problemen en dat is nog niet zo erg dat kan ook bij andere providers gebeuren maar dat ze dat niet oplossen dat is heel slecht klantenservice echt baalgelijk ze doen maar wat keertje 30min aan telefoon gezeten vraag gesteld en ze hangen zo op als ze niet weten
ik wil eigenlijk geen tijd meer verspelen daar in
gelukkig loop abonnement bijna af zou vast niet makkelijk zij om van af te komen zonder problemen als ik zo hier en daar lees
NOOIT AAN BEGINNEN

Geplaatst op: 30-12-2016
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Als het goed gaat, maar ow wee als het niet goed gaat.

Sinds enkele maanden maak ik gebruik van Fiber internet. In eerste instantie gekozen voor de voordeligste optie want tja wat kan er nou fout gaan met Internet. In eerste instantie helemaal goed en naar volle tevredenheid gebruik gemaakt. Totdat wij gingen verhuizen. Daarna is het nooit meer goed gekomen. Minstens 20 x gebeld met de klantenservice, een KPN monteur en een Fiber monteur en drie maanden later nog steeds geen internet. Vorige week het verzocht tot ontbinden van de overeenkomst op basis van hun eigen algemene voorwaarden en zelfs daar krijg ik geen adequaat antwoord op. Een gewaarschuwd mens telt voor twee. Kies AUB een provider met een goede klantenservice anders zit je met straks ook met handen en voeten gebonden. Koude douche voor FIBER!

Geplaatst op: 15-11-2016
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Alex

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Fiber


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Lebara logo
Lebara
12 beoordelingen
7,3
Pricewise logo
Pricewise
2 beoordelingen
9
Tele2 Mobiel logo
Tele2 Mobiel
5 beoordelingen
5,8

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Fiber een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 101 beoordelingen geplaatst over Fiber. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4,0 gekregen, waarbij 27% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Fiber actief?

Fiber is vooral actief in de categorie telecom en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) alles in 1 , internet , telefonie en televisie.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Fiber reviews? Dan kun je naar de website van Fiber gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie