Fiber logo

Fiber ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

97 beoordelingen • 3,9
Fiber logo
Fiber ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
97 beoordelingen • 3,9
Beoordeling
97 beoordelingen
3,9
5 sterren
14%
4 sterren
10%
3 sterren
2%
2 sterren
4%
1 ster
69%
3,9
3,9
3,9
3,9

Gerelateerde bedrijven

KPN logo KPN
11 beoordelingen
6
Ziggo Zakelijk logo Ziggo Zakelijk
0 beoordelingen
10
T-MobileZakelijk logo T-MobileZakelijk
0 beoordelingen
10

Opzoek naar Fiber ervaringen of heb je jij al ervaring met Fiber? Lees of plaats hieronder dan je Fiber ervaring(en).

Over Fiber

Fiber is aanbieder van internet, telefonie en televisie. Het bedrijf handelde in het verleden onder de merknaam Fype. Fiber heeft de laagste-prijs-garantie als het gaat om goedkoop internetten. Als je gebruik maakt van Fiber kun je enkele tientallen procenten goedkoper internetten en door gebruik te maken van het Fiber glasvezelnetwerk kun je vaak tot wel 10 keer sneller internetten. Als klant van Fiber kun je dus ervaren hoe snel glasvezel is. Als je hier nog niet bekend mee bent, zul je merken dat internetten via glasvezel echt razendsnel is. Handig, want we downloaden steeds meer en het internet krijgt een steeds prominentere rol. Daarom is het voor veel mensen belangrijk dat ze een degelijke internetverbinding hebben. Doe eerst wel de postcode check op de site van Fiber. Wellicht dat je nog geen gebruik kunt maken van Fiber omdat je nog geen toegang hebt tot een glasvezel netwerk. Je kunt bij Fiber ook een telefonie abonnement afsluiten. Bellen naast vaste nummers kost als je 15 minuten belt 7 cent. Bij andere aanbieders is dit duurder, waardoor je voordelig kunt bellen.

Fiber ervaringen

Fiber ervaringen kunnen je helpen om een juiste keus te maken voor een provider. Je wilt namelijk wel de juiste keus en niet lange tijd zonder internet zitten. Bij niet alle providers gaat het namelijk even vlekkeloos. De keus voor een provider is dus een keus waarbij je weloverwogen te werk gaat. Daarom kan het lonend zijn om niet blind een abonnement ergens af te sluiten, maar eerst goed te kijken naar wat andere klanten zeggen en welke Fiber ervaringen er allemaal zijn. Op deze pagina vind je

Heb jij Fiber ervaringen?

Heb je zelf Fiber ervaringen en wil je deze hier ventileren? Dat kan. Wij horen graag jouw Fiber ervaringen en zullen deze op deze pagina tonen, zodat andere mensen kunnen lezen wat jij van Fiber vindt. Je helpt hierdoor anderen bij het vinden van een goede aanbieder van internet, telefonie en televisie.

Start met beoordelen

Lees beoordelingen over Fiber

profielfoto van Ger
Ger
24-08-2016
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Fiber onbetrouwbaar

Bij Fiber aangemeld. Contract ontvangen. Nog een aantal vragen over de inhoud van het contract. Er was geen contact meer met Fiber te krijgen. Uiteindelijk contact via Facebook. Er werden allerlei dingen toegezegd zoals nummerbehoud en een gratis maand internet vanwege het ongemak. Ik heb gevraagd om dit te bevestigen als bijlage aan de orderbevestiging maar dit werd geweigerd en kon alleen afgehandeld worden na activeren van de lijn. Dit betekend dat je er 2 jaar aan vast zit en je geen bewijs heb van de afspraken. Dus voor mij geen Fiber of ze zullen hun procedures moeten wijzigen.

profielfoto van Esther
Esther
24-08-2016
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
slechte service, oplichters

Ik heb fiber besteld en pas na de 2 weken bedenktijd ontvangen. Toen ik het boekje las, wilde ik ervan af zien. Daar waren kosten aan verbonden die na wat mailen alleen maar hoger werden. Ik heb eind juni de spullen meteen terug gestuurd, ik wilde van het hele fiber af. Na het mailen heb ik gebeld en na een lang telefoontje een afkoopprijs afgesproken.
Half augustus krijg ik ineens een rekening omdat ik niet alle spullen terug gestuurd zou hebben. Ik word gewoon beschuldigd van diefstal! En waarom hebben ze dat niet eerder gemaild.....omdat ze nog meer geld uit me willen trekken! Natuurlijk heb ik meteen alles teruggestuurd.
Ik ga er vandaag nog een advocaat opzetten, fiber brengt de agressieve mens in mij naar boven.

profielfoto van Achibani
Achibani
15-08-2016
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Dhr

Router is 2 maanden te laat gestuurd nadat ik 1,5 maand aan het bellen ben om een router te krijgen. Inmiddels al wel een rekening van 112euro via een deurwaarde terwijl er geen factuur na mij is gestuurd. Na contact op te nemen met de klantenservice word mij meegedeeld dat ik eerst het bedrag van 112euro over moet overmaken en dat word dan naderhand verekend. En daarbij zullen de diensten binnen 3 dagen actief worden gesteld. Heb dit bedrag netjes overgemaakt en in plaats van dat mijn diensten actief worden krijg ik een rekening van dezelfde deurwaarde ter waarde van 59euro. En word mij weer netjes door de klantenservice in he gelijke gesteld maar zegt er nadrukkelijk weer bij eerst het bedrag overmaken en daarna word het verrekend. Ik zit tot op heden zonder internet en tv.

Ik zou graag het contract willen opzeggen want voel me genoodzaakt om naar een andere provider te gaan die wel zijn verantwoordelijkheid neemt.

profielfoto van Lex D.
Lex D.
25-07-2016
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Zwaar waardeloos

Ik herken veel, zo niet alle klachten die hier besvhreven worden, en ook ik mocht de resterende periode afkopen. De twee weken bedenktijd waren voorbij voordat ik het pakket binnen kreeg, en zo weet je dus nooit of het bevalt of niet....Een van de settopboxen gaat niet meer aan; gisteren wilde hij niet uit, dus de stekker eruit, 5 minuten gewacht, stekker erin, maar geen resultaat. Internetsnelheid is redelijk, telefoon slecht, en televisie zwaar teleurstellend: het HD-beeld van Fiber is nog niet eens zo mooi als het standaardbeeld van Ziggo!!! Ik zit mijn jaar wel uit, maar daarna: NOOIT MEER FIBER!!!!!!!

profielfoto van Pino K.
Pino K.
23-06-2016
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
abonnement pauzeren

Als je een abonnement hebt bij Fiber en je kan je abonnement tijdelijk niet gebruiken dan moet je gewoon dokken bij Fiber want daar hebben ze geen boodschap aan.

Ik heb onlangs een huis gekocht welke nu gebouwd wordt en ben ik tijdelijk bij ieman ingetrokken om geen dubbele maanlasten te hebben.

Ik wilde het abonnement laten pauzeren en op enig moment weer hervatten.
Nou dan ben je bij Fiber op het verkeerde adres, geen enkel begrip voor e situatie.
Erger nog, men ziet wel een mogelijkheid om het abonnement te pauzeren maar dan moet je een jaar langer abonnement afnemen.

Het is toch schandalig at je geen gebruik kunt maken van het abonnement maar wel moet betalen.

profielfoto van P N.
P N.
04-06-2016
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
ADSL te langzaam, onredelijke klantenservice

Ik kreeg een snelheidsgarantie van 50 Mb, maar bleek na activeren maar 30Mb te halen. De snelheidsgarantie blijkt een ondergrens van 80 procent te hebben, dus max. 40 Mb ipv 50. En die moet je testen met kabel, in veilige modus etc. Stelt dus weinig voor die garantie. Ook de modem stond me niet aan (weinig instelbaar, lage snelheid). Daarom wilde ik (binnen 14 dagen na levering) opzeggen. Wat blijkt: die termijn gaat volgens Fiber in vanaf de bevestigingsbrief. Ik mocht dus niet gratis opzeggen, ook al gaf mijn rechtsbijstandsverzekering aan dat ik wel degelijk in mijn recht stond. Hun afkoopvoorstel: ik moet alle abonnementskosten plus 120 Euro betalen. Dus MEER dan de kosten voor het jaarabonnement. Wat mij betreft loze beloftes en volstrekt onredelijke behandeling.

profielfoto van Gilla
Gilla
31-05-2016
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Zeer slechte bedrijf

Ik heb mijn abonnement opgezegd, in januari. Eind februari zou ik het bedrag terug krijgen. Niets ontvangen eind februari, weer gebeld etc. Eind maart zou ik het krijgen, eind maart weer niets ontvangen. Weer gebeld natuurlijk. Klacht ingediend, ik zou het eind april krijgen. Eind April natuurlijk niets ontvangen. Ik zou het eind Mei ontvangen, het is nu eind Mei, je raad het al nog steeds niets ontvangen. Ik heb mijn rechtsbijstand ingeschakeld. Weden dat het snel op mijn rekening staat. Het is echt een oplichters bende. Ze beloven altijd van alles, en ze komen niets na. We nemen Uw huidige abonnement over, onzin. Uw hoef Uw abonnement niet op te zegen, onzin. ga zo maar door. Je geld moet je maanden op wachten.

profielfoto van Evdham
Evdham
17-03-2016
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Fiber leeft contract niet na - geen lid worden

Omdat in de regio Almelo de aansluiting op Ziggo werd opgezegd begin 2015 konden de Almeloers kiezen uit glasvezel van Fiber, Caiway of CBizz. Omdat wij twee vaste telefoonaansluitingen hadden (privé en zakelijk) en Fiber de enige aanbieder (op dat moment) was voor twee lijnen hebben wij voor Fiber gekozen. Het nakomen van de contractvoorwaarden is echter vanaf dag één zeer nalatig geweest van de kant van Fiber. Helaas hebben wij tot de dag van vandaag (een jaar later) nog altijd last en kosten door Fiber.

In begeleidende mail waar wij op 18 april 2015 ons abonnement PER DIRECT opzeggen kun u een verloop lezen van de nalatige levering van diensten en de zeer onvoldoende communicatie vanuit Fiber. Om onze mail kracht bij te zetten hebben wij de betaalde abonnementskosten teruggeboekt. Wij hadden in twee maand tijd immers nog nooit een oplossing of een alternatief mogen ontvangen van Fiber, ondanks dat wij meer dan wekelijks contact hadden gezocht om ons probleem opgelost te krijgen. Met het terugboeken zouden ze wel snel reageren dachten we.....

Wij hebben dus welgeteld van 19 februari 2015 tot en met 18 april 2015 maar deels van de diensten van Fiber gebruik gemaakt. Vanaf begin april was Caiway onze provider, maar vanwege nummer portering hebben wij gewacht tot alles goed was afgerond met Caiway voordat wij Fiber opzegden.

Op 19 juni kregen we op MyFiber een bevestiging dat we het contract hadden opgezegd. Geen enkele reactie over de teruggeboekte kosten ..... Maar contract opgezegd; we zijn geen klant meer!

Toen is op 14 en 15 juli 2015 pas op onze terugboeking gereageerd (3 maand later; midden in de vakantie!!) middels mail op MyFiber (daar hebben we niet op ingelogd tijdens de vakantie, als je al 3 maand niets hebt gehoord) en 5 brieven bij thuiskomst over achterstallige betalingen. Omdat wij deze brieven kregen in onze vakantie en wij op 9 augustus thuiskwamen hadden wij de formele betalingstermijn ook nog eens gemist. Dit betrof rekeningen over de maanden februari tot en met mei. De rekening van juni hebben wij niet teruggeboekt op dat moment. Er werd ons telefonisch medegedeeld dat de consument niet zomaar op kan zeggen, ook al voldoet Fiber niet aan de levervoorwaarden, en dat wij de datum van opzegging + twee maanden moesten doorbetalen. Wanneer we niet op 12 augustus zouden betalen zouden er waarschijnlijk incassokosten overheen komen van minimaal EUR 44 per aanslag.

Omdat ook de telefonische medewerker in het geheel niet mee wilde werken (niet doorverbinden, niet opzoeken of er al een incassobureau was ingeschakeld, niet tegemoet komen in eerdere acceptatie contact opzegging, etc) en het feit dat ik er simpelweg vanaf wilde hebben wij de openstaande bedragen toch betaald.

We hebben dus totaal EUR 320.83 betaald voor een effectief gebruik van een deel van de gecontracteerde diensten van Fiber van 19 februari tot 18 april: dat is 2 maanden! Een maandtarief van EUR 160!

Op 3 september ontvingen we geheel onverwacht toch een soort van tegemoetkoming in de vorm van een tegoed factuur van EUR 71.93. Voor de maanden mei en een deel van juni. Te verrekenen op onze volgende factuur.... Je raadt het al ..... nooit gebeurd! Maar we hadden geen zin in weer een slepend verhaal en zagen deze mail als "eindafrekening" Einde Fiber!

Het routerkastje van Fiber hebben we nog gehouden. Dat konden we niet meer gebruiken, maar net als bij Ziggo zouden we binnenkort wel de vraag krijgen om het kastje terug te sturen nu alles afgewikkeld was. Dat verzoek kwam echter niet en het kastje bleef liggen .... Totdat er op 24 december 2015 een AUTOMATISCHE INCASSO van onze rekening ging van Fiber voor EUR 296.07.

Een automatische incasso..... We zijn geen lid meer van Fiber; we hebben geen relatie meer met Fiber .... hebben zij wel het recht om een automatische incasso te vorderen? En zo ja, hoe komen we daar per direct vanaf?
Het bleek dat het om BOETEKOSTEN ging voor niet niet-opsturen van het kastje (kosten hardware). Geen vraag om het kastje op te sturen; enkel een automatische incasso om boetekosten af te schrijven. Ook deze kosten hebben wij per direct teruggeboekt natuurlijk en het kastje direct na kerst aangetekend opgestuurd. Bas heeft gebeld voor het adres en we konden het inderdaad gewoon terugsturen. Op MyFiber onder klantenservice (niet bij berichten of via e-mail, waar de andere correspondentie instaat) staat namelijk op 18 december (dat zagen we toen we de hele site doorkeken):"Geachte heer Van den Ham, Ondanks de herinnering hebben wij de hardware niet retour ontvangen en hebben de kosten hiervan in rekening gebracht. U kunt altijd nog de hardware retourneren en zullen wij deze kosten retourneren. Ons retour adres is: Fiber Nederland, Wiltonstraat 35, 3905 KW Veenendaal Met vriendelijke groet, Fiber Nederland" De zending is met PostNL 3SMYPA678643665 op 28 december aangekomen bij Fiber.

Op 30 december stond er op MyFiber een herinnering voor de betaling van EUR 296.07 en op 11 januari 2016 een ingebrekestelling voor dat bedrag. Het kastje is echter geretourneerd en wij hebben dus niet betaald. Contact opnemen hebben we bewust niet gedaan, omdat dat ook in eerdere gevallen niets heeft uitgehaald en de looptijd van de Fiber administratie gemiddeld 3 maanden is, dus "we geloofden het wel".

We dachten dat het nu echt voorbij was totdat er op 2 februari geheel onverwachts twee enveloppen van Bos Incasso bij ons in de bus vielen voor een bedrag van EUR 497.91 en EUR 358.98 (zelfde bedrag minus correctie EUR 120.93). Dit was voor niet-geretourneerde hardware. De hardware van Post NL code PostNL 3SMYPA678643665, die op 28 december om 13.01 uur door "Jan" in ontvangst is genomen op het door Fiber gegeven retour adres! Een volle maand later!

Op dat moment voelden wij ons genoodzaakt een advocaat in de arm te nemen, daar alle andere contactmomenten met Fiber ons totaal niet hebben geholpen! De advocaat heeft uiteindelijk duidelijkheid kunnen krijgen van Bos en wij hebben gisteren een brief van Bos ontvangen dar "...Client.... het incassodossier wenst te sluiten...."

Maar van Fiber hebben we niets gehoord. Geen excuus, geen compensatie, helemaal niets. Ik heb vandaag weer gebeld met Fiber en een uiterst vriendelijke Sharida heeft mij te woord gestaan en die zij dat er 11 maart 2016 een credit factuur is aangemaakt en volgens de voorwaarden van Fiber zal dat binnen 56 dagen na aanmaken factuur betaald worden.

Maar wij zijn helemaal geen klant meer van Fiber! Als wij een tegoed hebben bij Fiber had dat 56 dagen na bevestiging opzeggen contract overgemaakt moeten worden. Fiber leeft haar eigen voorwaarden niet na; zij levert niet de diensten (twee telefoonlijnen) die wij af wilden nemen en zij storneren tegoed bedragen niet binnen de door hun vastgestelde termijn. Er is al in 2015 geconstateerd dat er een tegoed was van EUR 120.93, maar dat hebben wij als cliënt nog steeds niet mogen ontvangen.

Graag willen wij van u (of van de instanties op de maillijst) antwoord op de volgende vragen:

We willen bevestiging dat het automatisch incassorecht per direct ophoudt.
We willen het bedrag van EUR 120.93 (stornobedrag) op onze bankrekening binnen 5 dagen (zoals onze advocaat heeft gesteld in bijgaand schrijven d.d. 26 februari 2016).
We willen een passende compensatie voor de geleden kosten in belminuten, uren besteed aan deze klacht, gemiste omzet in eerste 10 dagen en verdere 3 maanden zonder tweede telefoonlijn en de advocaatkosten in de laatste maanden.

Graag horen wij zeer spoedig van u.

Hoogachtend,
Edith van den Ham
---------- Doorgestuurd bericht ----------
Van: "Bas Van Den Ham"
Datum: 18 apr. 2015 19:54
Onderwerp: Opzegging abonnement
Aan:
Cc:

L.S.,

Hierbij zeggen we ons abonnement op Fiber per direct op.
Ons klantnummer is: xxxxxx

In november 2014 hebben we ons aangemeld bij Fiber,omdat Cogas de samenwerking met Ziggo zou verbreken in Twente. Wij hebben bewust niet voor Caiway gekozen, omdat Fiber ook een professionele uitstraling had, goede recensies op internet en de mogelijkheid om twee telefoonnummers in één abonnement aan te vragen. Omdat mijn vrouw ZZP-er is vanuit huis, hebben wij twee telefoonlijnen in gebruik; één privé en één zakelijk.

26 November kregen wij keurig bevestiging van aanmelding en was het wachten op de aansluiting.
19 december volgde nog een orderbevestiging. Omdat wij pas in februari 2015 van Ziggo zouden worden afgesloten hadden we geen haast.
8 Januari 2015 kregen we een brief met inloggegevens.
27 Januari een automatische melding dat het installatiepakket is opgestuurd
Bij navraag per telefoon bleek dat het pakket -door leverproblemen- niet verstuurd was, maar er is ons verzekerd dat het uiterlijk op 13 februari 2015 zou komen.
13 februari is de aansluitdatum bij Fiber, maar GEEN installatiepakket ontvangen
Er is ons toen verzekerd dat het pakket uiterlijk op 19 februari (afsluitdatum Ziggo) zou komen.
Op 18 februari is het pakket gekomen. Gezien mijn werkdiensten heb ik die dag geen tijd gehad om het pakket te installeren.
Op 19 februari zijn wij rond 9.00 uur afgesloten van Ziggo. Geen TV, telefoon of internet meer. Ik heb toen meteen het installatie pakket aangesloten en internet en TV werkte na enige momenten weer. De Tv heeft in de gehele periode soms uitgevallen en de opneem functie heeft ook nooit gewerkt.
Echter de telefoon werkte maar op één lijn, met een niet bekend nummer, dus alleen uitgaand te gebruiken. Het porteren van onze eigen nummers zou tot 8 werkdagen kunnen duren! Op dat moment waren wij dus op beide telefoonnummers NIET te bereiken, zakelijk en privé niet. Wij hebben daarop meteen met Fiber gebeld, omdat het ons inziens niet onze fout/probleem was, dat Fiber het installatiepakket niet op 13 februari kon leveren. Wanneer zij dat wel hadden gedaan hadden wij tot 19 februari immers nog gewoon van de Ziggo-lijn gebruik kunnen maken, totdat de nummers geporteerd waren.
Ik heb herhaaldelijk gebeld en gechat met Fiber medewerkers om tot oplossingen te komen en/of compensatie, maar niets heeft geholpen.
Sterker nog; wij zijn in die periode nooit actief benaderd door Fiber met oplossingen/meedenk ideeen.
Op 24 februari was de nummer portering rond en -bij toeval- had ik op 19 februari eerst het zakelijke nummer overgezet. Tot mijn verbazing kon ik ons privénummer vervolgens niet eens overzetten .....
Wij hebben tot de dag van vandaag GEEN gebruik kunnen maken van ons privé telefoonnummer.
Wij hebben bijna wekelijks contact gehad met jullie helpdesk, wij zouden van prioriteit laag, naar hoog, naar urgent, naar superspoed gaan, maar niemand heeft ons kunnen helpen. Niemand heeft ons benaderd tot en met 3 april 2015. Wij hebben alle contact zelf moeten zoeken.
Alleen het afboeken van de abonnementsgelden is tijdig gebeurd, voor de rest heeft Fiber niets voor ons gedaan om hun deel van de overeenkomst -namelijk TV, internet en twee telefoonlijnen- na te komen. Fiber is in gebreke gebleven hierin, zelfs na herhaaldelijke klachten aan de helpdesk.

Daarom zijn wij op 3 april 2015 overgestapt naar Caiway.

De tweede telefoonlijn hebben we via Voip en beeindigen hierbij het abonnement op Fiber. Fiber heeft zich niet aan de overeenkomst gehouden en wij zien ons dus ook genoodzaakt onze kant van de overeenkomst (namelijk abonnementsgeld betalen) ook te verbreken.
Alle abonnementsgelden zijn teruggeboekt.

Graag ontvangen we van u een bevestiging van deze contractbeeindiging.

Mvg,
Bas van den Ham

profielfoto van Anoniem
Anoniem
09-03-2016
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
City trips tickets van fiber

Op 12 july colporteur Hr mulder aan de deur gehad en een abonnement afgesloten van Fiber .Gouden bergen werden beloofd maar na een een zeer vervelende aansluiting waar bij van alles niet werkte bleek ook de analoge radioaansluiting er niet te zijn hiervan was mij door die mooiprater niets gezegd .Kosten een dab tuner 200 euro .ook de beloofde 2 vliegtickets die een jaar geldig zouden blijven kwamen maar niet.Na aandringen stuurde men mij een inlogcode waarme ik de tickets kon activeren hiervoor gold wel een reserveringsperiode van 1mrt-10 mrt.2016.In deze periode 20 maal geprobeert in te loggen en te activeren maar de site bleek onbereikbaar net als de bijbehorende helpdesk. Na verschillende mails op myfiber waarop niet of nauwlijks werd geantwoord kwam geen antwoord heb toe de livechat geprobeert ook die werkte niet .Uiteindelijk kreeg ik de melding dat er een algemene storing was. op de negende dag contact gezocht via de mail met het reisbureau die deze tickets regelt en wat bleek mijn code was al verlopen sinds 12 feb dus ik heb gewoon een ongeldige verlopen code gekregen .Ook hierop nog steeds geen antwoord van Fiber .Dit alles is zo te lezen typisch Fiber binnenhalen liegen en bedriegen en vervolgens ook nog haar verplichtingen niet nakomen en dan ook nog die superslechte Klantenservice klantenservice mijn advies GA NIET MET DEZE BEDRIEGERS IN ZEE

profielfoto van Henk
Henk
19-01-2016
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Begin niet aan Fiber

Ik zie ook op deze site veel mensen die zeggen blij te zijn met hun nieuwe Fiber abonnement.
Eerste weken, tja het werk, beetje stil staand beeld maar je hebt er vertrouwen in dat het wordt opgelost.
Tot je een tijdje verder bent....!!
Foutieve facturen die ze pas terug boeken na 154 dagen. spookfacturen waar de klantenservice zogenaamd niks van snapt maar vervolgens ook 154 dagen rente trekkend bij hun op de rekening blijven staan, en als je eenmaal opzegt dan begint het feest, wens die mensen daarom ook veel sterkte toe. Eerst komt er nog 1 onterechte factuur, ken meerdere gedupeerde van fiber waarvan ik er zelf ook 1 ben en allemaal hebben ze die mogen ontvangen, en na het retour zenden van de hardware ontvangt u "jawel" de kosten voor het niet retourneren van de hardware. aangetekend of niet, hij zal ook bij u komen!
Na ongeveer 10 keer te bellen met elk 30 tot 40 minuten in de wacht te hebben gestaan verteld een student jou dat er waarschijnlijk wat is mis gegaan. wordt "spoedig" opgelost, maar pas na 154 dagen kunt u dit terug ontvangen maar dat zeggen ze er niet bij.

Hierover trekken ze vriendelijk wat rente en uiteindelijk hebben ze de lonen voor de studenten op deze manier al weer betaald.

Begin er niet aan mensen, en ben je er net aan begonnen, SUCCES je hebt het nodig. je Fiberleven gaat een hel worden!

profielfoto van Anoniem
Anoniem
21-12-2015
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Zeer slechte service

Niet bereikbaar, geen reacties op vragen, aanvraag van ADSL loopt nu al 1,5 maand. Nog steeds niets bekend.

Begin niet aan Fiber!

profielfoto van Esther M.
Esther M.
08-12-2015
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Doe het niet!

Keer op keer krijg ik bericht van incasso maatschappijen dat ik achterloop met betalingen terwijl ik op mijn eigen bankafschriften en zelfs op hun EIGEN SITE zie dat ze gewoon betaald zijn. Klantenservice is een drama. Het duurt minimaal 15/30 minuten voordat je eindelijk iemand aan de telefoon krijgt en vervolgens luisteren ze gewoon niet eens naar je.

Ze blijven zeggen dat ze niks voor je kunnen doen omdat ze de betaling al uit handen hebben gegeven, terwijl de laatste brief van hun kant toch echt zegt, betaal binnen 5 dagen of we geven het uit handen. En als je dan de volgende dag betaald, is het al uit handen gegeven. Wat een rotzooi daar.

Ik heb al zo veel facturen gewoon dubbel betaald omdat ik gewoon internet nodig heb en zij hoog bij laag blijven volhouden dat het niet betaald is. Terwijl mijn bankrekening toch echt iets heel anders zegt, en ik daar ook hard bewijs van heb.

Ga nooit, maar dan ook nooit, in zee met FIBER!

profielfoto van Een F.
Een F.
01-12-2015
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Ervaringen met Fiber

Na een periode van stilstaande beelden zijn we nu eindelijk zover dat we redelijk ongestoord TV kunnen kijken. Als je je niet stoort aan blokjes in beeld dan. Maar ja, zij vinden dat ze het hebben opgelost.
Het woordje klantenbinding is bij dit bedrijf een onbekend begrip. Het enige dat ze interesseert is het snel cashen. Ik ben die oplichterbende zat en kan niet wachten tot ik overga naar een ander bedrijf.

Het is jammer dat ze niet lager kunnen scoren dan slecht.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
27-11-2015
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Waardeloos!!

FIBER Waardeloos bedrijf!!
Eerst een vrouw van 90 jaar oud een contract aansmeren met het allersnelste internet (volledig overbodig) en dan ook nog een contract voor 24 maanden. Vervolgens als de tv niet werkt willen ze liever geen monteur sturen of je moet er €80,- voor neertellen. En anders gaan ze meerdere keren uitmeten wordt het doorgezonden naar de storingsdienst blah blah blah(vraag je, wanneer weet ik dan meer?.....ja, zo spoedig mogelijk is het antwoord) krijg je een nieuw kastje opgestuurd (werkt ook niet)en nog steeds geen monteur willen sturen. Ondertussen zit mijn oma nu bijna een week zonder televisie en zijn we nog geen ruk opgeschoten. En als je vervolgens wat te melden hebt over de service dan word je word je toch liever verzocht hen daar niet mee lastig te vallen. Dit zegt genoeg denk ik. Hoop dat iedereen die ook maar overweegt om bij Fiber te gaan dit ook te lezen krijgt. Een uitzonderlijke slechte service!!!

profielfoto van Anoniem
Anoniem
05-11-2015
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
slecht

Na 1,5 week het aansluitingspakket pas ontvangen. Internet werkte niet, daarom geprobeerd te technische dienst te bellen die pas na 3! weken de telefoon opnamen (Je kunt niet langer dan 20 minuten per keer in de wacht staan anders krijg je een zenuwinzinking van de irritante krekelgeluiden). Het bleek dat het verkeerde wachtwoord was mee gestuurd. Abonnement ging pas in vanaf die datum dus we zitten nog eens 1,5 maand langer aan dat stomme abonnement vast ook. Het internet is ook vaak traag. Erg slecht en spijt van.

profielfoto van Ferdie
Ferdie
02-11-2015
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Dramatisch

Fiber is echt dramatisch. De telefonische helpdesk is zeer klantonvriendelijk, schriftelijk en online reageert men niet, de prijs lijkt gunstig totdat je ontdekt dat je maar een paar zenders in HD hebt, ze sturen onterecht een incassobureau op je af, etc.
Eén grote Afrader met een hoofdletter A.

profielfoto van Gillissen
Gillissen
05-10-2015
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Klacht na klacht

Wij hebben vanaf dag 1 met fiber al klachten lopen met beloftes die zij maken en niet nakomen.Met rekeningen komen via het incasso bureau die wij moeten betalen en al lang betaald zijn.En dit Keer op keer. Nog steeds ben ik niet van ze af, want ze komen nu weer met een incasso bureau, waarin ze aangeven dat wij twee maanden niet hebben betaald. Maar zij hebben deze nooit afgeschreven. Dus als je lange tijd met mails brieven en telefoontjes wil bezig zijn. Dan houdt Fiber je daar zeker mee bezig.
Slechte zaken Irritant en vooral vermoeiend!!!

profielfoto van Anoniem
Anoniem
28-09-2015
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
HANZ

SPIJT van Fiber.
Had eerst 2jr. Tele2 en nooit problemen.
Eerst werkte er niets moest na veel tamtam een monteur komen voor iets wat de klantenservice ook had kunnen oplossen. 3 weken vanaf de aansluiting niets gehad. Daarna in 5min. gepiept. Hierna deed de TV het heel slecht en liet de klantenservice me in totaal meer dan 4 uur hangen in de wacht.
Probleem is en blijft onopgelost. Ze nemen niet op of anders onderneemt men geen actie. 1 jarig contacht duurt me nu al veel te lang. IK WIL AF VAN DEZE PRUTSERS!

profielfoto van Clemens
Clemens
28-04-2015
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Waardeloos

ik heb nu bijna een jaar FIBER, maar wil terug naar me oude provider, maar helaas gaat het me denk ik niet lukken. Ook ik heb de kleine lettertje niet goed gelezen door hun mooie aanbieding dat is allemaal LULKOEK. Dus mensen trap er niet in en blijf bij de provider waar je zit.
En dan moet ik nog een jaar. BAHBAHBAH

profielfoto van Kim
Kim
11-02-2015
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
schooiers!!

Wij hebben een abbonement afgesloten bij fiber we zitten bij kpn. maar toen eenmaal de adviseur weg was had ik hier geen goed gevoel over ben direct gaan googlen en kwam er al snel achter dat dit geen goed idee zou zijn om over te stappen naar fiber dus heb de volgende werkdag meteen contact opgenomen met fiber dat ik toch geen abbonement bij hun wil afsluiten de mevrouw zei dat dit prima was en heb hierover netjes een mail gehad.
Een paar weken later krijg ik een mail van kpn dat mijn glasvezel binnen 5 werkdagen zou worden afgesloten. Dus ik heb direct kpn gebeld en die zeiden dat ze van mij een brief hadden ontvangen
Dus moet nu nog maar afwachten of dit nog geannuleerd kan worden anders zit ik helemaal zonder.
Ik heb direct fiber gebeld maar helaas sta een HALF UUR IN DE WACHT en heb uiteindelijk dus nog niemand van fiber gesproken. Vind dit helemaal geen goede service dus al met al heb het wel opgezegd maar betwijfel of dit wel echt zo is. Ik betaal in ieder geval geen cent aan fiber!!

profielfoto van Provider F.
Provider F.
10-02-2015
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
boos

Ik heb met fiber een contract afgesloten voor 1-12 2013 werd al aangesloten op 22-11-2013 moest er gelijk voor betalen en kwam ook niet onder het contract uit.
Heb zo slechte verbinding en als ik wil bellen sta ik meer dan een half uur in de wacht.
De router geeft aan dat ik internet heb maar die heb ik dus niet.
Heb er al een profie bij gehad die zegt de modem werk niet geeft geen goed signaal door
Hoe kan ik van hun af komen?

profielfoto van Twente
Twente
10-02-2015
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Nooit aan beginnen!

Helaas ben ik er ook ingetrapt, had beter eerst op Internet kunnen kijken.
Super slecht TV-signaal, telefonisch en helpdesk onbereikbaar en reageren nergens op. men laat je gewoon stikken. Telefoonaansluiting puur slecht en vanaf nu dus ook onbereikbaar. heb maandcontract en binnen een week alles al opgezegd.
BEGIN ER NIET AAN!!!!!!!!!

profielfoto van Rene D.
Rene D.
09-02-2015
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Allerslechtste provider ooit

Slecht signaal, lagere snelheden dan beloofd, de klantenservice is altijd te druk en onkundig personeel. Je zit er vrijwel meteen 2 jaar aan vast. Mee verhuizen kan niet dan betaal je dubbel. Elke medewerker zegt weer iets anders. Doorverbinden met iemand die meer kan dan een telefoon opnemen doen ze niet. Wee slim, ook als ze 5 euro goedkoper zijn, Kies een andere aanbieder. Je krijgt vroeg of laat heel veel spijt van Fiber.

profielfoto van Daan
Daan
09-02-2015
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Geen levering

Fiber glasvezel besteld, maar zonder bericht gewoon niet op tijd geleverd. Erg slecht!

profielfoto van Roeland
Roeland
20-01-2015
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Ongelofelijk veel spijt

Duurt eerst 6 maanden en 4 aanvragen voor de aansluiting gerealiseerd is (terwijl het glas er al lang klaar voor was) omdat ze 3 keer de aanvraag kwijt raken, en dan ligt het er , krijg je te maken met een helpdesk die geen switch van een router kan onderscheiden en niet weet wat wifi of DECT is. Telefoon werkt nu al bijna twee weken niet en je kunt bellen hoe vaak je wilt, iedere keer wordt de klacht doorgegeven aan de volgende lijns. Terugbellen bij problemen? Hebben ze nooit van gehoord.

Ik heb na jarenlang gewerkt te hebben bij een fatsoenlijke internetprovider met degelijke service flink spijt dat ik bij fiber.nl terecht gekomen ben. En vind mezelf ook aardig dom, dat ik na drie mislukte aanvragen nog een vierde heb gedaan. Daar had ik het bij moeten laten.

profielfoto van Gio
Gio
15-01-2015
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Gewoon Slecht!

Laat je niet misleiden, ronduit slecht!

profielfoto van Johan
Johan
07-01-2015
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
oplichters

Al 4 maanden klant bij Fiber helaas... wacht nog steeds op de beloofd philips smart tv... maar wordt met allerlei smoesjes geweerd...

wordt tevens niet vrolijk van de klantenservices... snappen niet dat je het een probleem vind als je zolang moet wachten...

kortom wees gewaarschuwd voor hun reclame campagnes

profielfoto van FIBER
FIBER
16-12-2014
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
oplichters / FIBER

Deze bedrijf vind ik moet dicht door de overheid, want deze zijn oplichters en leugenharen !!

profielfoto van Hans
Hans
11-12-2014
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Slechte Ervaring met Fiber

Op 2/12 zou de migratie naar Fiber plaatsvinden. De Tv werkt, telefonie en internet na meer dan een week (op 11/12) nog steeds niet. Ze blijken een werkende verbinding (van een andere provider) te kunnen omzetten in iets wat niet werkt. Sindsdien is deze "storing"in onderzoek. Hun helpdesk komt ook niet verder dan die mededeling. Enige verdere terugkoppeling vindt niet plaats. Ik heb nog nooit een provider meegemaakt die zo incompetent en klantonvriendelijk is.

Advies aan anderen: Fiber nooit aan beginnen!

profielfoto van Douwe
Douwe
29-11-2014
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
pas op kleine letters: nooit FIBER !!!!!!

Fiber gehad, wilde opzeggen, NIET GELUKT. Het hele contract moet ik afbetalen, terwijl ik niet meer binnen FIBER gebieden woon.

Eerst al waardeloze start, loze beloften en slechte oplossingen, veel te duur en nu dit???

NOOIT FIBER NEMEN, NOOIT NOOIT NOOIT NOOIT!!!!!!

Schrijf een review over Fiber

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

KPN logo KPN
11 beoordelingen
6
Ziggo Zakelijk logo Ziggo Zakelijk
0 beoordelingen
10
T-MobileZakelijk logo T-MobileZakelijk
0 beoordelingen
10