Eurogifts logo

Eurogifts reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Eurogifts reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
3661
Eurogifts logo
Website
Eurogifts
Categorie
Webshops

Reviews en Ervaringen Eurogifts

Eurogifts is een goede plek om je aankopen te doen, als je graag originele cadeautjes wilt kopen voor je familie en/of vrienden of als je kantoorbenodigdheden in grote hoeveelheden wilt aanschaffen. De webwinkel heeft namelijk een groot assortiment aan pennen, kledij, gadgets en andere spullen aan scherpe prijzen. Voordat je je aankopen doet bij Eurogifts is het echter een goed idee om de ervaringen van deze webwinkel door te nemen. En dat kan je op deze site!

Over Eurogifts

Eurogifts bestaat al reeds meer dan 40 jaar. In die tijd heeft het bedrijf duizenden klanten mogen tevreden stellen. De webshop bestaat uit een assortiment van meer dan 3.000 relatiegeschenken, gadgets en promotieartikelen die bestaan in meer dan 15.000 variaties. Je hebt er dus keuze genoeg! Eurogifts vindt het vooral belangrijk om zijn klanten tevreden te stellen en houden. Daarom zorgt het bedrijf steeds voor scherpe prijzen en de hoogste kwaliteit.

De webwinkel verkoopt ook vooral artikelen die je kan laten bedrukken. Je hoeft er niet mee in te zitten dat het resultaat niet zal zijn zoals je verwacht, want je krijgt een gratis proefdruk. Door de jarenlange ervaring ben je er bovendien helemaal zeker van dat de bedrukking, gravure of borduring correct verloopt.

Waarom kiezen voor Eurogifts

Eurogifts is een fijne plek om te winkelen als je op zoek bent naar een origineel geschenkje. Je vindt er namelijk tal van artikelen die je kan laten bedrukken, graveren of borduren. Op die manier heb je iets bijzonders dat je nergens anders vindt. Ideaal als je het beu bent om altijd hetzelfde te schenken!

Kopen bij Eurogifts is ook een goede optie, als je graag bedrijfsartikelen wilt. Je kan er namelijk T-shirts, kantoorbenodigdheden en andere artikelen laten bedrukken met het logo of de gegevens van je bedrijf. Als je in grote hoeveelheden koopt, krijg je zelfs een mooie korting. En dat is altijd mooi meegenomen!

Is Eurogifts betrouwbaar?

Voordat je koopt bij een webshop is het natuurlijk verstandig om te achterhalen of deze wel betrouwbaar is of niet. Bij Eurogifts hoef jij je gelukkig geen zorgen te maken, want je merkt aan de vele positieve recensies dat je op het bedrijf kan vertrouwen.

Je vindt de bedrijfsgegevens bovendien netjes onderaan terug. En ook de betaling is veelbelovend, want het is standaard om bij de winkel je betaling via een overschrijving af te ronden, 15 dagen na de factuurdatum. Dat betekent dat je eerst alles geleverd krijgt, voordat je geld moet uitgeven. Zoals je ziet, loop je dus geen enkel risico!

Klantenservice en klachten

Heb je eerdere ervaringen met Eurogifts en heb je klachten? Dan kan je het bedrijf op diverse manieren bereiken. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om te bellen tijdens de openingsuren.

Een e-mail sturen of het contactformulier invullen zijn andere opties. Houd er wel altijd rekening mee dat het bedrijf tijdens weekends en feestdagen gesloten is. Op die momenten zal je dus iets langer op een antwoord moeten wachten!

Wil jij ook beoordelen?

Het is altijd een goed idee om je beoordelingen achter te laten bij ons, als jij al ervaringen hebt opgedaan bij Eurogifts. Op die manier geef jij anderen namelijk een goed beeld van het bedrijf. Jouw review helpt anderen dus bij het maken van de juiste keuze!

Reviews over Eurogifts

Gerelateerde bedrijven

Primodo.nl logo
Primodo.nl
2 beoordelingen
8,5
Taartenwinkel.nl logo
Taartenwinkel.nl
3 beoordelingen
8,7
Tadaaz logo
Tadaaz
2 beoordelingen
10

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Lees onze review over Eurogifts

Eurogifts is geverifieerd door ons expert team. De webshop Eurogifts bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Eurogifts lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Eurogifts. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Eurogifts is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Bekijk zeker even de website van Eurogifts. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Eurogifts.

Geplaatst op: 08-10-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Eurogifts


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Primodo.nl logo
Primodo.nl
2 beoordelingen
8,5
Taartenwinkel.nl logo
Taartenwinkel.nl
3 beoordelingen
8,7
Tadaaz logo
Tadaaz
2 beoordelingen
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Eurogifts een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Eurogifts. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Eurogifts actief?

Eurogifts is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) cadeaus.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Eurogifts reviews? Dan kun je naar de website van Eurogifts gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie