Emirates logo

Emirates reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Emirates reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
4223
Emirates logo
Website
Emirates
Categorie
Vakantie & reizen

Reviews en Ervaringen Emirates

Vertrek je binnenkort op vakantie of zakenreis en overweeg je vliegtickets te boeken bij Emirates? Dan is het belangrijk om na te gaan of de vliegtuigmaatschappij de prijs wel waard is. Bekijk de ervaringen van andere klanten omtrent hun service en maak de beslissing. Geen nood, om je tijd te besparen hebben we heel wat informatie over het bedrijf verzameld en de beoordelingen van enkele klanten op een rijtje gezet.

Over Emirates

Emirates Airline is een van de grootste luchtvaartmaatschappijen ter wereld, gevestigd in Dubai (VAE). Het werd in 1985 opgericht door het hogere leiderschap van Dubai Emiraat met als doel de infrastructuur van de Verenigde Arabische Emiraten te ontwikkelen. Het behoort tot de Emirates Group.

De vloot van het bedrijf telt 230 vliegtuigen. Emirates voert wekelijks meer dan 3.000 vluchten uit via haar netwerk van meer dan 140 bestemmingen in meer dan 70 landen op zes continenten vanuit haar hub in Dubai. Elk jaar komen er een aantal nieuwe bestemmingen bij.

Waarom kiezen voor Emirates

Er zijn verschillende redenen op voor Emirates te kiezen voor je volgende vlucht. Zo vliegen ze naar bijna overal ter wereld, gezien ze 70 landen en meer dan 140 bestemmingen verbinden. Van steden als Hong Kong tot haast onbewoonde eilanden in de Malediven.

Daarnaast is Emirates een van de vliegtuigmaatschappijen die passagiers in economy class meer comfort biedt dan concurrerende maatschappijen. De beenruimte in alle vluchten is ongeveer 86 cm, 12 cm meer in vergelijking met andere luchtvaartmaatschappijen.

Geen enkele andere luchtvaartmaatschappij komt in de buurt van het entertainmentsysteem van Emirates. De maatschappij is al meer dan 10 opeenvolgende jaren de winnaar in deze categorie. Zo kun je tijdens het vliegen live tv kijken... CNN, BBC News en andere tv-uitzendingen. Wil je het vliegtuig zien opstijgen of landen? Als je niet op een stoel bij het raam zit, geen probleem, je kunt de 3 camera's buiten het vliegtuig bekijken.

Is Emirates betrouwbaar?

Emirates geniet een erg goede reputatie op het vlak van vluchten. Ze behoren tot de beste vliegtuigmaatschappijen en tot de veiligste.

Emirates is voor de achtste keer op rij verkozen tot 'Beste luchtvaartmaatschappij wereldwijd' door de Business Traveller Middle East Awards 2021. De luchtvaartmaatschappij nam ook onderscheidingen mee naar huis voor 'Luchtvaartmaatschappij met beste eerste klasse' en 'Luchtvaartmaatschappij met beste Economy class'.

De awards demonstreren de strategische benadering van Emirates om de ervaring aan boord en op de grond voortdurend te verbeteren en een veilige klantreis te bieden op alle vlakken.

Klantenservice en klachten

Service naar de klanten toe is een van de prioriteiten van Emirates. Hun klantenservice staat 24/7 klaar om alle vragen in het Engels of Arabisch te beantwoorden. Dit kan steeds telefonisch. Verder hebben ze ook een chatfunctie waarbij je met een virtuele medewerker kan spreken.

Wil jij ook beoordelen?

Heb je al gevlogen met Emirates en ben je erg lyrisch over de vliegervaring? Of had je eerder een slechte ervaring met de luchtvaartmaatschappij? Wat het ook is, we horen het graag van je en nodigen je uit om een beoordeling te schrijven.

Gerelateerde bedrijven

Vueling logo
Vueling
3 beoordelingen
7,3
eDreams logo
eDreams
5 beoordelingen
6,6
Etihad Airways logo
Etihad Airways
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Onze beoordeling over Emirates

Het bedrijf Emirates is geverifieerd door ons. De webshop Emirates is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Emirates is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Emirates maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Emirates is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van Emirates te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Emirates.

Geplaatst op: 01-03-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Emirates


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Vueling logo
Vueling
3 beoordelingen
7,3
eDreams logo
eDreams
5 beoordelingen
6,6
Etihad Airways logo
Etihad Airways
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Emirates een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Emirates. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Emirates actief?

Emirates is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) vliegticket aanbieders.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Emirates reviews? Dan kun je naar de website van Emirates gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie