Emerpark logo

Emerpark reviews, ervaringen en beoordelingen

Emerpark reviews, ervaringen en beoordelingen
2997
Emerpark logo
Website
Emerpark
Categorie
Autos

Reviews en Ervaringen Emerpark

Ben jij op zoek naar een Citroën en woonachtig in regio Midden Nederland? Dan kom je in jouw zoektocht waarschijnlijk uit bij Emerpark. Dit autobedrijf bestaat uit twee Citroën autodealerbedrijven in Amersfoort en Hilversum. Emerpark neemt jouw tevredenheid als klant als uitgangspunt. Dit merk je al zodra je de showroom in loopt. De medewerkers staan klaar om je te helpen bij het maken van een keuze voor een nieuwe auto of bij het onderhoud aan jouw huidige auto. Ook online profiteer je van deze behulpzaamheid. Lees de ervaringen van echte klanten met Emerpark zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen om bij dit bedrijf te kopen.

Over Emerpark

In de showrooms van Emerpark tref je een een grote variëteit aan Citroën modellen aan, zowel nieuw als occasions. Voor particulieren en zakelijk rijden is er een ruim aanbod. Je kunt dit aanbod op je gemak online bekijken of je kunt ervoor kiezen om een bezoekje te brengen aan de showroom en een proefrit te maken in jouw favoriete auto. Online vraag je gemakkelijk een inruilvoorstel aan, bekijk je de actuele voorraad, ontdek je alle voordelen van private lease en bekijk je jouw persoonlijke informatie in je eigen klantomgeving.

Waarom kiezen voor Emerpark

Emerpark heeft een ruime voorraad aan zowel nieuwe auto's als occasions. Of je nu op zoek bent naar een elektrisch model of een dieselmotor, je vindt het bij Emerpark. De medewerkers voorzien je altijd voor een persoonlijk en deskundig advies, ook als je besluit om online een nieuwe auto te bestellen. Regelmatig zijn er speciale acties waarbij je van veel voordeel profiteert. Wat denk je van een gratis Citroën zomercheck of extra opties op jouw nieuwe auto?

Is Emerpark betrouwbaar?

Emerpark is niet alleen online actief, maar heeft ook twee fysieke vestigingen. Hier kun je bijvoorbeeld langs gaan om een kijkje te nemen bij de auto die jij op het oog hebt of om een proefrit te maken. Lees daarnaast altijd recensies voordat je een besluit maakt om ergens een aankoop te doen. Je koopt niet iedere dag een nieuwe auto, dus het is verstandig om goed je research te doen. Wij hebben alle Emerpark reviews voor je verzameld, zodat jij in een oogopslag kunt zien of dit bedrijf betrouwbaar is.

Klantenservice en klachten

De medewerkers van Emerpark helpen je graag verder met een deskundig advies. Ook bij vragen of opmerkingen kun je contact opnemen met de klantenservice. Er is een apart nummer voor de werkplaats, zodat je bijvoorbeeld onderhoud in kunt plannen of vragen kunt stellen over de status van jouw reparatie.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij klant bij Emerpark, laat je hier al jouw onderhoud uitvoeren of heb je wel eens een auto aangeschaft bij deze dealer? Deel direct jouw Emerpark beoordeling om anderen te helpen bij het maken van de juiste keuze. Vertel zoveel mogelijk over dit bedrijf, want dit biedt waardevolle inzichten in bijvoorbeeld de geboden service en de betrouwbaarheid van Emerpark.

Reviews over Emerpark

Gerelateerde bedrijven

Ikwilvanmijnautoaf logo
Ikwilvanmijnautoaf
3 beoordelingen
7
AutoVendi logo
AutoVendi
4 beoordelingen
6,3
Osw.nl logo
Osw.nl
3 beoordelingen
7

Gerelateerde blogartikelen

8,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met Emerpark

Ons team van experts heeft Emerpark geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Emerpark bestaat al sinds 2015 en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Emerpark is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Emerpark is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Emerpark te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 16-07-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Veel plezier

Ik rijd al een lange tijd met veel plezier in mijn nieuwe auto. De garantie die er bij zat was super goed en ik kan met een gerust gevoel rijden.

Geplaatst op: 20-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Esmée W.

7 / 10
3/5 3/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Emerpark


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Ikwilvanmijnautoaf logo
Ikwilvanmijnautoaf
3 beoordelingen
7
AutoVendi logo
AutoVendi
4 beoordelingen
6,3
Osw.nl logo
Osw.nl
3 beoordelingen
7

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Emerpark een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Emerpark. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Emerpark actief?

Emerpark is vooral actief in de categorie autos en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) auto verkopen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Emerpark reviews? Dan kun je naar de website van Emerpark gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie