Eindhovens Dagblad logo

Eindhovens Dagblad reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Eindhovens Dagblad reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
6
34% zou hier weer kopen
7 beoordelingen
Ervaringen met Eindhovens Dagblad

Eindhovens Dagblad is geverifieerd door ons expert team. De webshop Eindhovens Dagblad bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Eindhovens Dagblad lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Eindhovens Dagblad. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van webwinkel.ed.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van webwinkel.ed.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 06-04-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Na meer als 50 jaar abonnement zeer slechte bezorging.

Laatste 2 maanden 50% bezorging na 10.00 uur , 50% helemaal GEEN bezorging.

Geplaatst op: 06-09-2021
Laatst bewerkt op: 06-09-2021
Geschreven door: Sjef W.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Informatief

De site van het dagblad ziet er goed uit en wordt gevuld met actueel nieuws. Je kunt de site ook gebruiken voor op je telefoon en dat werkt allemaal super. Ik heb al een tijdje een abonnement en ben er erg blij mee!

Geplaatst op: 24-04-2021
Laatst bewerkt op: 10-07-2021
Geschreven door: Laura D.

8 / 10
3/5 3/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Prima krant , zeer slechte bezorging en moeilijk om tel contact te krijgen.

Op diverse momenten dagen aaneengesloten geen krant ontvangen, medewerkers niet te bereiken, chat niet te bereiken.
Kortom bezorging slecht en slechte bereikbaarheid tbv klachten.

Geplaatst op: 26-08-2021
Laatst bewerkt op: 26-08-2021
Geschreven door: Anoniem

6 / 10
5/5 1/5 5/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Krantkomt zijn verplichting niet na, Geen krant op zaterdag

Heb je problemen bij de bezorging van je krant wordt je vakkundig het digitale bos ingestuurd. je kunt je problemen nergens kwijt. Geen krant op zaterdag dan uiteindelijk maar wachten tot maandag voor telefonisch contact. Alle andere beloften naar aanleiding van "geen krant"worden niet nagekomen.

Geplaatst op: 10-07-2021
Laatst bewerkt op: 10-07-2021
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
3/5 2/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloze service

Al jaren ontvang ik de krant, onlangs ben ik van de dagelijkse krant gewisseld naar de zaterdagkrant. Helaas ontvang ik de krant nu niet. Al sinds juli hang ik wekelijks aan de telefoon met de klantenservice. Wanneer ik na maanden wekelijks bellen met de klantenservice vraag of ik mijn abonnement niet aub op mag zeggen krijg ik te horen dat mijn abonnement nog tot juli 2022 loopt en hierin niets mogelijk is. Al meerdere keren gevraagd om de manager te spreken, klachten ingediend bij de site van het ED maar er veranderd niets. Wij zijn erg ontevreden.

Geplaatst op: 15-10-2021
Laatst bewerkt op: 15-10-2021
Geschreven door: G.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Na nu al 4 X contact nog steeds geen krant!

Ik wilde een proefabonnement van het ED, dit zou op 21 September in gaan. Eerst heb ik 2 X aangegeven dat ik geen krant ontvangen had, via mail. Daarna 3 X met de chat en een keer telefonisch, maar tot op heden nog steeds geen krant. No way dat ik straks nog een duur abonement ga nemen

Geplaatst op: 30-07-2021
Laatst bewerkt op: 30-07-2021
Geschreven door: Silvia J.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Eindhovens Dagblad


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Seasons logo
Seasons
2 beoordelingen
9
Libelle Shop logo
Libelle Shop
2 beoordelingen
9
Flow Shop logo
Flow Shop
2 beoordelingen
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Eindhovens Dagblad een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 7 beoordelingen geplaatst over Eindhovens Dagblad. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6 gekregen, waarbij 34% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Eindhovens Dagblad actief?

Eindhovens Dagblad is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) boeken en magazines.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Eindhovens Dagblad reviews? Dan kun je naar de website van Eindhovens Dagblad gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie