Dutch Performance Products logo

Dutch Performance Products reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Dutch Performance Products reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1347
Dutch Performance Products logo
Website
shop.dutchperformanceproducts.nl
Categorie
Autos
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Dutch Performance Products

Je staat er niet altijd bij stil maar ook motorische voertuigen hebben heel wat onderhoud nodig. Zo zijn er tal van additieven op de markt die aan olie, brandstof of koelvloeistof kunnen worden toegevoegd. Ben jij op zoek naar dergelijke producten of aanverwanten? Dan ben je misschien al wel eens op Dutch Performance Products gestoten. Maar is Dutch Performance Products een goed idee? Beoordelen de klanten van het bedrijf hen als betrouwbaar? Wat zijn hun ervaringen? Als je op zoek bent naar reviews over Dutch Performance Products zit je hier goed. Op deze pagina hebben wij reviews, ervaringen en beoordelingen van Dutch Performance Products op een overzichtelijke rij gezet. Lekker handig toch.

Over Dutch Performance Products

Dutch Performance Products is een jong een dynamisch bedrijf dat actief is op zowel de b2b markt als de b2c markt. De webshop biedt een ruim gamma aan additieven voor motorische voertuigen en aanverwanten aan. De sterke punten van Dutch Performance Products zijn dat ze een officiële dealer zijn van het Deense topmerk Lindemann en staan voor een uitstekende service. Zo blijft het aanbod op de website beperkt tot enkele betrouwbare topmerken. Zo kan je op eender welk moment bij de webwinkel-starten/" target="_blank">klantenservice terecht voor vragen en/of advies. Zo vind je op de website ook heel wat informatie terug waarin je als klant broodnodig advies krijgt over wat voor jou de juiste keuze is. Heb je maatwerk nodig? Dan is ook dat bijna altijd mogelijk. Even een berichtje sturen en daar kan voor worden gezorgd.

Waarom kiezen voor Dutch Performance Products?

Op de webshop van Dutch Performance Products vind je dus heel wat producten van topmerken zoals Lindemann, Auto Finesse en DPP zelf. De website zelf is onderverdeeld in de volgende categorieën: auto additieven, autopoetsmiddelen, fietsproducten, industrieel/transport, accessoires, combideals en nieuw in het assortiment. Ben je naar een specifiek product op zoek? Dan kan je ook gebruik maken van de zoekfunctie op de website. Heb je een keuze kunnen maken op de webwinkel? Dan geniet je al van gratis levering binnen Nederland vanaf een bestelbedrag van 25 euro. Heb je jouw bestelling voor 16 uur doorgegeven? Dan kan je jouw pakketje reeds de volgende dag in huis verwachten. Na ontvangst van jouw bestelling heb je tot dertig dagen de tijd om jouw aankoop zonder opgave van reden terug retour te sturen. Door je in te schrijven op de nieuwsbrief ontvang je overigens korting op jouw eerste aankoop.

Is Dutch Performance Products betrouwbaar?

Dutch Performance Products is een vrij recente onderneming maar heeft in die korte tijd wel al een goede reputatie op kunnen bouwen. Zo kan je op de website heel wat reviews van klanten over Dutch Performance Products terugvinden. Daarnaast vind je op Dutch Performance Products ook heel wat contact- en bedrijfsgegevens terug en beschikt de webwinkel over een eigen klantenservice. Tevens kan je veilig betalen bij Dutch Performance Products in jou eigen vertrouwde bankomgeving. Ten slotte is het ook belangrijk om mee te geven dat de webshop aangesloten is bij het bekende online keurmerk WebwinkelKeur. Kortom: ja Dutch Performance Products is een betrouwbare webshop.

Klantenservice en klachten

Absoluut één van de sterke punten van Dutch Performance Products is de klantenservice. Als je met een vraag zit of advies nodig hebt kan je op diverse manieren de klantenservice van de webwinkel bereiken. Dat kan bijvoorbeeld via de live chat op de website. Dat kan door telefonisch contact op te nemen. Dat kan door een mail te sturen of door het contactformulier op de website in te vullen. Ten slotte kan je ook even langskomen op het bezoekadres. Klachten kunnen op eenzelfde manier doorgegeven worden of bij de dienst bemiddeling van keurmerk WebwinkelKeur gemeld worden. De klantenservice van Dutch Performance Products reageert in de regel binnen enkele uren op vragen. Bij klachten krijg je ten laatste 14 dagen later een antwoord terug.

Wil jij ook beoordelen?

Kocht jij al eens iets aan bij Dutch Performance Products? Dan zijn wij op zoek naar wat jij over deze webwinkel te vertellen hebt. Wat was jouw ervaring met Dutch Performance Products? Werden de producten op tijd geleverd? Was je tevreden over de kwaliteit van de producten? Hoe zou je de klantenservice beoordelen? Is het aanbod op de website voldoende groot? Zou je opnieuw bij Dutch Performance Products of net niet? Schrijf op deze pagina jouw review over de webshop en help een ander correct in te schatten of Dutch Performance Products iets voor hen is of net niet.

Reviews over Dutch Performance Products
Gerelateerde bedrijven
accuPLUS logo
accuPLUS
2 beoordelingen
9
Autodoc logo
Autodoc
17 beoordelingen
4,8
Monkey-parts logo
Monkey-parts
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
8,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met Dutch Performance Products

Ons team van experts heeft Dutch Performance Products geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Dutch Performance Products bestaat al sinds 2020 en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Dutch Performance Products is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Dutch Performance Products is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van shop.dutchperformanceproducts.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 11-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Prima producten

Leuke producten te koop op de webshop. Het leveren ging niet helemaal soepel aangezien het niet via een bekende bezorg dienst ging. Maar dit licht verder niet aan het bedrijf maar aan de bezorgdienst.

Geplaatst op: 16-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Stijn W.

7 / 10
3/5 3/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Dutch Performance Products
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
accuPLUS logo
accuPLUS
2 beoordelingen
9
Autodoc logo
Autodoc
17 beoordelingen
4,8
Monkey-parts logo
Monkey-parts
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Dutch Performance Products een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Dutch Performance Products. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Dutch Performance Products actief?

Dutch Performance Products is vooral actief in de categorie autos en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) auto onderdelen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Dutch Performance Products reviews? Dan kun je naar de website van Dutch Performance Products gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie