Dkv logo

Dkv reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Dkv reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Dkv logo
Website
Dkv
Categorie
Autos

Reviews en ervaringen Dkv

Het leven is vaak een onvoorspelbare rit. Dat kan goed uitdraaien maar het is natuurlijk ook mogelijk dat je in de problemen komt. Op zo’n moment is niets handiger dan een goede verzekering te hebben om je hiertegen te beschermen. Bij Dkv kan je heel wat verzekeringen afsluiten. Maar is Dkv de beste optie? Wat zijn de ervaringen van hun klanten? Op deze pagina vind je reviews en beoordelingen van Dkv geschreven door echte klanten terug. Zo kan jij op basis van hun ervaringen een gefundeerde mening vormen over Dkv.

Over Dkv

Dkv is de Belgische tak van het Duitse bedrijf Deutsche Krankenversicherung AG en is dus gespecialiseerd in het aanbieden van allerhande verzekeringen voor zowel particulieren als bedrijven. Dkv werd opgericht in 1964 en kan dus steunen op een rijke geschiedenis en heel wat specialistische kennis. Niet voor niets is het bedrijf met bijna twee miljoen verzekerden dan ook marktleider op het vlak van private ziekteverzekeringen in België. Dkv staat daarbij voor een flexibele en vooral een persoonlijke aanpak. Het opbouwen van een vertrouwensband met de klant is ontzettend belangrijk en je vindt dan ook een zee aan informatie terug op de website. Daarnaast kan je op de webshop zelf ook een analyse van je behoeften uit laten voeren. Dan zie je meteen welke verzekeringsoptie het best aansluit bij wat jij nodig hebt. Dkv heeft ook een eigen app waarop je bijvoorbeeld de dichtstbijzijnde ziekenhuizen kunt raadplegen en ook alle informatie op staat wat moet gebeuren als je in het buitenland gehospitaliseerd wordt.

Waarom kiezen voor Dkv?

Dkv is de marktleider wat private ziekteverzekeringen in België betreft en biedt dan ook een ruim gamma aan diensten aan. Zo kan je bij Dkv terecht voor de volgende verzekeringen: hospitalisatie, ambulante kosten, tandzorg, gewaarborgd inkomen, zorgverzekering en expats. Op de website vind je ook andere diensten terug zoals dat Dkv jouw hospitalisatie vanuit administratief oogpunt overneemt. Zoals ook bijvoorbeeld een heuse hospitalisatiegids. Op de website vind je ook handleidingen over hoe onkosten in te dienen, over de registratie van de app en ga zo maar door. Dkv heeft bovendien over heel België een enorm netwerk aan verzekeringstussenpersonen waar je terecht kunt voor vragen of om verzekeringen af te sluiten. Op de website kan je eenvoudig jouw locatie aangeven en dan zie je meteen de opties in jouw omgeving.

Is Dkv betrouwbaar?

Het spreekt voor zich dat het ontzettend belangrijk is om vertrouwen te hebben in jouw verzekeringen. Gelukkig kan je Dkv absoluut vertrouwen. Zo is het bedrijf al sinds 1964 actief op de Belgische markt. Dat betekent niet enkel dat er veel ervaring is opgebouwd maar ook dat er een goede reputatie is opgebouwd. Bovendien is de website veilig verbonden op basis van het SSL-certificaat. Dat betekent dat jouw persoonsgegevens veilig zijn voor derden. Op de website vind je tevens heel wat bedrijfs- en contactgegevens terug zoals onder andere een eigen klantenservice waar je terecht kunt bij vragen en/of problemen. Ten slotte is het ook zo dat in de sector van Dkv er heel wat voorwaarden en kwaliteitscontroles door de overheid opgelegd worden. Je kunt dus op je beide oren slapen: Dkv is betrouwbaar.

Klantenservice en klachten

Zit je met een vraag of een probleem? Dan vind je op de website zelf al heel wat informatie terug. Staat het antwoord dat je zoekt hier niet bij? Dan kan je altijd de klantenservice van Dkv contacteren. Dat kan op heel wat manieren. Je kunt bij één van de tussenpersonen fysiek langs komen. Je kunt een mail sturen. Je kunt een brief opsturen. Je kunt telefonisch contact opnemen of via het contactformulier op de website werken. Normaal krijg je binnen enkele uren op werkdagen een antwoord van Dkv. Voor klachten is er een apart formulier voorzien waar je online alle relevante informatie betreffende jouw klacht in kunt vullen. Bij klachten kan het antwoord tot ten laatste 14 dagen later op zich laten wachten.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij een klant bij Dkv? Of was je dat vroeger? Hoe dan ook zijn wij geïnteresseerd in jouw verhaal en jouw ervaringen met Dkv. Hoe zou je de diensten van Dkv beoordelen? Wat kan er beter en wat loopt er perfect? Is de klantenservice vriendelijk? Krijg je altijd een antwoord op jouw vragen? Hoe zit het met de prijs? Schrijf op deze pagina jouw review over Dkv. Zo laat je iedereen op zoek naar meer informatie weten wat Dkv voor hen al dan niet kan doen.

Reviews over Dkv

Gerelateerde bedrijven

NLE logo
NLE
14 beoordelingen
6,1
Tirendo logo
Tirendo
2 beoordelingen
9
Total-tankpas logo
Total-tankpas
2 beoordelingen
8,5
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Lees onze review over Dkv

Het bedrijf Dkv is geverifieerd door ons. De webshop Dkv is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Dkv is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Dkv maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Dkv is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van Dkv. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Dkv.

Geplaatst op: 15-10-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Dkv


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

NLE logo
NLE
14 beoordelingen
6,1
Tirendo logo
Tirendo
2 beoordelingen
9
Total-tankpas logo
Total-tankpas
2 beoordelingen
8,5

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Dkv een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Dkv. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Dkv actief?

Dkv is vooral actief in de categorie autos en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) tankpassen en autos.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Dkv reviews? Dan kun je naar de website van Dkv gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie