Delta Air Lines logo

Delta Air Lines reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Delta Air Lines reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
4220
Delta Air Lines logo
Website
Delta Air Lines
Categorie
Vakantie & reizen

Reviews en Ervaringen Delta Airlines

Delta Airlines is één van Amerika's grootste luchtvaartmaatschappijen. Delta Airlines vliegt zowel continentaal (binnen Amerika) als intercontinentaal en staat bekend om haar vluchten met toegankelijke prijzen. Met Delta Airlines kun je vliegen naar en binnen Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Europa, Azië en Afrika. Momenteel vliegt Delta Airlines op 325 bestemmingen wereldwijd in 58 landen. Grote kans dat jij bij je volgende reis ook gebruik maakt van een Delta vlucht gezien je met Delta de hele wereld kunt ontdekken. Wil je meer over deze luchtvaartmaatschappij leren zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen of deze airline bij jou past, lees dan snel verder. Op ons platform kun je eerlijke reviews, recensies en klantervaringen lezen van mensen die bekend zijn met Delta Airlines en er al eens mee hebben gereisd.

Over Delta Airlines

Delta Airlines werd bijna 100 jaar geleden opgericht, namelijk in 1928 in Monroe, Amerika. 2 jaar later is het hoofdkantoor verhuisd naar Atlanta waar je tot op de dag van vandaag het hoofdkantoor van de luchtvaartmaatschappij kunt terug vinden. Tot 1950 vloog Delta enkel in Noord-Amerika zelf. Je kon er vluchten boeken naar Chicago, New Orleans, New York en Cincinnati. Later breidden dit zich uit naar meer Amerikaanse steden en vanaf 1950 kwamen de eerste vluchten naar het Caraïbisch gebied. In diezelfde tijd was er een andere luchtvaartmaatschappij, echter deed deze het minder goed dan Delta. PanAm ging failliet en hun rechten voor trans-Atlantische vluchten en vliegtuigen werden opgekocht door Delta. Hierdoor groeide Delta nog harder door en werden ze dé nummer één luchtvaartmaatschappij van Noord-Amerika.

Waarom kiezen voor Delta

Delta Airlines is een betrouwbare luchtvaartmaatschappij. Met bijna 100 jaar ervaring is het uitgegroeid tot één van 's werelds meest bekende en gewaardeerde luchtvaart maatschappijen. Je kunt er bijna de gehele wereld mee ontdekken en ze hebben een fijn spaar programma. Met de Delta SkyMiles kun je sparen voor toffe upgrades tijdens je vlucht en zelfs voor gratis vluchten. Delta staat er ook om bekend dat ze vluchten aanbieden voor schappelijke prijzen. Vooral de continentale vluchten zijn vaak erg goed betaalbaar. Denk hierbij aan een vlucht van New York naar Miami voor onder de 100 euro of een vlucht van Los Angeles naar Chicago voor een kleine 150 euro. Naast fijne continentale vluchten zijn er ook vaak aanbiedingen voor intercontinentale vluchten, zoals van Europa naar Noord-Amerika. Delta biedt vluchten tegen betaalbare prijzen aan, wil je deze aanbiedingen ook goed in de gaten houden is het aan te raden je gratis te abonneren op hun wekelijkse digitale nieuwsbrief. Delta Airlines wint ook regelmatig prijzen. Deze variëren van prijzen voor hun service en diensten, hun vluchten en hun personeel. Ook winnen ze regelmatig prijzen omtrent de hygiene aan boord, het comfort tijdens de vlucht en de maaltijden die ze serveren. Ze ranken niet alleen in Noord-Amerika heel hoog maar Delta wordt wereldwijd al decennia lang als één van de best gewaardeerde luchtvaartmaatschappijen gezien.

Is Delta Airlines betrouwbaar?

Boek je een vlucht met Delta Airlines, dan kun je moet een goed gevoel op vakantie. Ze staan erom bekend vriendelijk personeel in dienst te hebben, zowel aan de grond als tijdens de vlucht. Hun vertragingspercentage is gemiddeld een stuk lager dan andere grote vliegtuigmaatschappijen. Mocht er onverhoopt toch iets misgaan hebben ze ook een hooggewaardeerde klantenservice waar je een beroep op kunt doen. Als je een vlucht boekt bij Delta Airlines is het aan te raden dit op hun eigen website te doen en niet via een externe partij. Als je namelijk een vlucht boekt bij Delta zelf, dit geldt overigens voor alle vliegtuigmaatschappijen wereldwijd, dan kun je altijd direct een beroep doen op hun eigen klantenservice.

Klantenservice en klachten

Delta Airlines heeft een hooggewaardeerde klantenservice. Hun klantenservice staat erom bekend goed pro-actief met hun reizigers mee te denken. Je kunt ze telefonisch of per mail bereiken. Heb je een boeking bij Delta Airlines en heb je deze gemaakt op de website van Delta Airlines zelf, dus niet via een externe partij, dan kan je ook via de inlogcodes op de website contact opnemen met de klantenservice. Ook is Delta Airlines via social media te bereiken. Ze zijn actief op Twitter, YouTube, Facebook en Instagram. Vragen kun je het best stellen via Facebook en de Messenger chat.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij een fervente reiziger en heb je ervaring met het reizen met Delta Airlines? Laat dan nu jouw uitgebreide recensie achter zodat je andere kunt inspireren tijdens het boeken van hun nieuwe reis. Jouw mening is waardevol, dus ben je tevreden over Delta Airlines of juist helemaal niet, laat het ons weten!

Gerelateerde bedrijven

TUI logo
TUI
110 beoordelingen
5,5
BudgetAir logo
BudgetAir
4 beoordelingen
5,3
Alltours logo
Alltours
7 beoordelingen
6

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Onze beoordeling over Delta Air Lines

Het bedrijf Delta Air Lines is geverifieerd door ons. De webshop Delta Air Lines is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Delta Air Lines is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Delta Air Lines maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van Delta Air Lines is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van Delta Air Lines te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Delta Air Lines.

Geplaatst op: 01-03-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Delta Air Lines


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

TUI logo
TUI
110 beoordelingen
5,5
BudgetAir logo
BudgetAir
4 beoordelingen
5,3
Alltours logo
Alltours
7 beoordelingen
6

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Delta Air Lines een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Delta Air Lines. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Delta Air Lines actief?

Delta Air Lines is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) vliegticket aanbieders.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Delta Air Lines reviews? Dan kun je naar de website van Delta Air Lines gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie