De Internationale logo

De Internationale reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
De Internationale reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2576
5
0% zou hier weer kopen
4 beoordelingen
Onze beoordeling over De Internationale

De Internationale is geverifieerd door ons expert team. De webshop De Internationale bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is De Internationale lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via De Internationale. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De Internationale is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Het is verstandig de website van verzekeringen.deinternationale.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van De Internationale.

Geplaatst op: 29-04-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
De internationale is een waardeloos bedrijf

Ik kan iedereen afraden je bij de Internationale te verzekeren, dit is een zeer schimmig bedrijf ! Ik heb een doorlopende reisverzekering bij hun afgesloten en heb daar heel erg spijt van. Ik heb een ongeluk gehad in het buitenland en kwam in onvoorziene kosten te zitten. Na contact met de hulplijn ben ik naar huis moeten vliegen, ik moest extra kosten maken voor verblijf en een vliegticket. Normaal gesproken ben je hier verzekerd voor, maar ondanks dat het in de polis staat ben je dat dus niet ! Ik heb 3 maanden op een antwoord gewacht en kreeg niets toegestuurd, zelf druk erachter zetten kreeg ik een half antwoord ! Ik raad iedereen aan om een klacht in te dienen bij het KIFID ! Dit is echt een waardeloos bedrijf !

Geplaatst op: 23-01-2024
Laatst bewerkt op: 23-01-2024
Geschreven door: Ash

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slechtste service ooit

We zitten op vakantie locatie en de vraag hebben we geprobeerd te stellen of onze overige dagen bij vroeg vertrek wordt vergoed door onze verzekering.

Antwoord ( na een uur en 3 kwartier te hebben gewacht doordat we van t kastje naar de muur werden gestuurd) kijk maar op de website.

We vertelde dat we hier niet veel wijzer van worden en graag advies willen. Antwoord; doen we niet jammer dan.

Ik vroeg is dit dan een stuk klantenservice? Nee.

Echt doe wat aan jullie schade afdeling.

Opzegging volgt!

Geplaatst op: 04-01-2023
Laatst bewerkt op: 04-01-2023
Geschreven door: Tracy

3 / 10
1/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Onduidelijk hoe het declareren of verkrijgen van medische hulp op reis werkt.

De Internationale is er niet in geslaagd duidelijkheid te geven hoe medische kosten gedeclareerd dienen te worden. Op simpele vragen als: "Moet ik vooraf het maken van medische kosten contact opnemen?" Lukt het ze niet antwoord te geven. Ze verwijzen voor meer informatie naar de website sosinternational.nl, welke niet geopend kan worden. Bestelling en prijs zijn goed, maar als er geen gebruik kan worden gemaakt van de verzekering heb je er niks aan... Tot nu toe een flinke onvoldoende.

Geplaatst op: 04-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

5 / 10
4/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over De Internationale
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Ditzo logo
Ditzo
7 beoordelingen
6,3
FBTO logo
FBTO
17 beoordelingen
5,3
ZorgKiezer.nl logo
ZorgKiezer.nl
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is De Internationale een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 4 beoordelingen geplaatst over De Internationale. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is De Internationale actief?

De Internationale is vooral actief in de categorie verzekeringen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) zorgverzekeraars.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de De Internationale reviews? Dan kun je naar de website van De Internationale gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie