De Internationale logo

De Internationale reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
De Internationale reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Onze beoordeling over verzekeringen.deinternationale.nl

De Internationale is geverifieerd door ons expert team. De webshop De Internationale bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is De Internationale lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via De Internationale. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De Internationale is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Het is verstandig de website van verzekeringen.deinternationale.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van De Internationale.

Geplaatst op: 29-04-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over De Internationale


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Zorgverzekeringvergelijker logo
Zorgverzekeringvergelijker
2 beoordelingen
10
Diks.nl logo
Diks.nl
2 beoordelingen
9
Salland logo
Salland
1 beoordeling
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is De Internationale een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over De Internationale. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is De Internationale actief?

De Internationale is vooral actief in de categorie verzekeringen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) zorgverzekeraars.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de De Internationale reviews? Dan kun je naar de website van De Internationale gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie