Crossbill Guides Foundation logo

Crossbill Guides Foundation reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Crossbill Guides Foundation reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4152
Crossbill Guides Foundation logo
Website
crossbillguides.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Crossbill Guides Foundation

Wil je graag een tour kopen bij Crossbill Guides Foundation, maar wil je eerst wat meer te weten komen over deze onderneming? Dan ben je op deze website bij het juiste adres. Op deze website lees je namelijk wat deze stichting zoal doet, wat het doel is van de onderneming en of de stichting daadwerkelijk betrouwbaar is. Ook lees je hoe je eventueel de klantenservice kunt benaderen en lees je tal van ervaringen van mensen die reeds met de onderneming bekend zijn. Hierdoor krijg je altijd een objectief en volledig beeld van de Crossbill Guides Foundation.

Over Crossbill Guides Foundation

Crossbill Guides Foundation heeft als doel de publieke betrokkenheid bij natuurbehoud te vergroten. Dit doet de stichting door de waarden van de natuur aan een groot publiek te communiceren. De stichting is in Nederland gevestigd en is een non-profitorganisatie die op Europese schaal werkt. Doormiddel van communicatiestrategieën richt de Crossbill Guides Foundation zich op ecotoerisme als middel om mensen te verbinden met natuurbehoud.

Waarom kiezen voor Crossbill Guides Foundation

Crossbill Guides Foundation biedt tal van manieren om de natuur op te zoeken en meer over de natuur te weten te komen. Zo kun je bij Crossbill Guides Foundation boeken bestellen met tours, of tours vinden op de website. De stichting heeft als uitgangspunt om mensen zoveel mogelijk kennis van, en passie voor, de natuur te geven. Het team van Crossbill Guides Foundation bestaat uit professionals met een passie voor natuur, waardoor je zeker weet dat je de juiste en meest waardevolle informatie ontvangt.

Is Crossbill Guides Foundation betrouwbaar?

Crossbill Guides Foundation is een stichting met een hoofdkantoor in Nederland. De stichting voldoet aan alle belangrijke eisen waaraan een betrouwbare stichting dient te voldoen. Zo is de stichting open over haar bedrijfsgegevens, staat de stichting ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, en gaat de stichting veilig om met jouw persoonlijke gegevens. Je kunt dus met een gerust hart een bestelling plaatsen via de webwinkel van de Crossbill Guides Foundation.

Klantenservice en klachten

Indien je graag met een medewerker van Crossbill Guides Foundation wil spreken kan dit eenvoudig via telefonisch contact of per mail. Doorgaans word je snel en goed geholpen door een van de medewerkers van de stichting. Retourzendingen worden door de stichting toegestaan als de ontvangen goederen tijdens het transport zijn beschadigd, defect of onjuist zijn. Dit dient binnen 14 dagen na ontvangst ingediend worden. Stichting Crossbill Guides zal het artikel vervolgens kosteloos vervangen.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij al reeds bekend met Crossbill Guides Foundation, en wil je andere mensen over jouw ervaringen met de stichting vertellen? Schrijf dan een review en laat andere weten of zij juist wel of niet zouden moeten bestellen bij deze stichting. Schrijf in jouw review of je tevreden bent met de algemene kwaliteit en of je snel werd geholpen door een medewerker van de klantenservice, indien je deze hebt benaderd. Schrijf daarnaast of de producten snel bij je thuis werden geleverd en of je in de toekomst wellicht vaker zou bestellen bij Crossbill Guides Foundation.

Reviews over Crossbill Guides Foundation

Gerelateerde bedrijven

Readly.com logo
Readly.com
2 beoordelingen
9,5
Women's Health logo
Women's Health
2 beoordelingen
9,5
Stijlvol Wonen logo
Stijlvol Wonen
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Ervaringen met Crossbill Guides Foundation

Ons team van experts heeft Crossbill Guides Foundation geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Crossbill Guides Foundation bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Crossbill Guides Foundation is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Crossbill Guides Foundation is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van crossbillguides.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 10-02-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Crossbill Guides Foundation


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Readly.com logo
Readly.com
2 beoordelingen
9,5
Women's Health logo
Women's Health
2 beoordelingen
9,5
Stijlvol Wonen logo
Stijlvol Wonen
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Crossbill Guides Foundation een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Crossbill Guides Foundation. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Crossbill Guides Foundation actief?

Crossbill Guides Foundation is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) boeken en magazines.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Crossbill Guides Foundation reviews? Dan kun je naar de website van Crossbill Guides Foundation gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie