Classiccarspool.nl logo

Classiccarspool.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Classiccarspool.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
2875
Classiccarspool.nl logo
Website
Classiccarspool.nl
Categorie
Autos

Reviews en Ervaringen ClassicCarsPool

Op zoek naar een klassieke auto? Of wil je jouw oude bolide verkopen? Het kan allemaal bij ClassicCarsPool. Je kunt hier meer te weten komen over deze online marktplaats voor vintage wagens. Lees ook de ervaringen van (ver)kopers op dit platform in de reviews over ClassicCarsPool onderaan de pagina.

Over ClassicCarsPool

ClassicCarsPool is gestart om het verkopen en kopen van een klassieke auto eenvoudiger te maken. Hier mogen zowel particuliere verkopers, als bedrijven hun tweedehands oldtimers te koop aanbieden. Of je nu een oude Eend in de garage hebt staan, of een Cadillac uit de vorige eeuw, je kunt het allemaal zelf kopen en verkopen bij ClassicCarsPool.

Bij ClassicCarsPool wordt er een handig onderscheid gemaakt in Amerikaanse klassieke wagens en Europese oldtimers. Zo kun je gericht zoeken naar de auto van jouw dromen en zie je alleen het aanbod, waar je ook echt interesse in hebt. ClassicCarsPool werkt op commissiebasis van advertenties en maakt daardoor het aanbieden van auto's zo goedkoop mogelijk.

Waarom kiezen voor ClassicCarsPool

Je vermijdt een flink percentage commissie, wanneer je een oldtimer bij ClassicCarsPool koopt, in plaats van bij een officiële verkoper. Door bij ClassicCarsPool te kopen, kun je direct van een andere particulier kopen en zo de beste prijzen vinden. Het is mogelijk om nog te onderhandelen over de prijs. Door zelf te zoeken naar een perfecte oldtimer, kun je altijd een leuke prijs vinden bij ClassicCarsPool.

Wil je een klassieke wagen kopen, maar hier niet het hele land voor af hoeven gaan? Bij ClassicCarsPool kun je gebruik maken van een handige tool, die topografisch aangeeft waar de verkopers zich bevinden. Zo kun je bijvoorbeeld in een cirkel van 25km van jou vandaan kijken naar het aanbod. Mocht je een mooie wagen zien? Dan kun je deze diezelfde dag nog kopen bij jou in de buurt.

Wist je dat bij ClassicCarsPool ook auto's middels veilingen verkocht kunnen worden? Wil je ook spotgoedkoop een mooie wagen? Doe dan mee aan de veilingen en wellicht heb jij het laatste bod. Door slim te bieden, kun je voor een kleine prijs, een prachtige wagen kopen bij ClassicCarsPool.

Is ClassicCarsPool betrouwbaar?

Ondanks dat ClassicCarsPool relatief een jong platform is, wordt er graag en veelvuldig gebruik van gemaakt. Dit komt niet alleen door de handige en voordelige verkooptarieven, ook omdat de website zeer veilig is. Jouw privacygevoelige info wordt veilig opgeslagen en je kunt zonder zorgen verkopen, kopen en betalen.

Je kunt namelijk direct via het platform van ClassicCarsPool betalen voor de auto. Je kiest zelf hoe en wat het beste uitkomt. Dit kan gewoon via de bank. Je kunt middels een overschrijving veilig geld overmaken naar de verkoper, maar kunt ook simpelweg gebruik maken van de veilige online functies van jouw bank. Betaal dan gewoon met Ideal voor een veilige transactie. Ook accepteert ClassicCarsPool betalingen met creditcard. Je kunt alle populaire creditcardmaatschappijen terugvinden bij de betaalmogelijkheden op de website.

Klantenservice en klachten

Je kunt zelf in contact komen met de verkoper, maar wanneer dit niet lukt of je een vraag hebt over ClassicCarsPool en de services, kun je ook altijd direct de klantenservice bellen. De klantenservice van ClassicCarsPool is er voor je om hulp te bieden, te adviseren en al jouw vragen professioneel te beantwoorden. Je kunt altijd een vriendelijk woord verwachten en je wordt persoonlijk verder geholpen.

Is er iets niet pluis met de verkoper of heb je een klacht over de website van ClassicCarsPool? Laat het weten. ClassicCarsPool heeft geen apart klachtencentrum, maar je kunt klachten gewoon bekend maken via de klantenservice. Laat weten waar jij tegenaan loopt en de klantenservice zal proberen om jouw klacht zo snel mogelijk en geheel naar wens op te lossen.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij een Jaguar verkocht via ClassicCarsPool of heb je hier zelf een mooie Amerikaanse wagen gekocht? Laat dan weten wat jouw ervaring was met ClassicCarsPool. Het is voor nieuwe klanten belangrijk om een beter beeld te krijgen van deze online verkoopplaats voor klassieke auto's. Hoe was jouw ervaring en zou je ClassicCarsPool aanraden aan anderen? Je kunt in jouw review bijvoorbeeld iets schrijven over het gemak van online verkopen, de verbeterpunten voor de website en jouw ervaringen met (ver)kopers op dit platform. Je kunt jouw review bijvoorbeeld afsluiten met of je hier zelf nogmaals een auto zou kopen of verkopen.

Reviews over Classiccarspool.nl
Gerelateerde bedrijven
Carpardoo logo
Carpardoo
8 beoordelingen
5,6
auto-onderdelen24.nl logo
auto-onderdelen24.nl
17 beoordelingen
4,9
Tiben Motorsport logo
Tiben Motorsport
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
8,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Classiccarspool.nl

Het bedrijf Classiccarspool.nl is geverifieerd door ons. De webshop Classiccarspool.nl is al sinds 2019 een betrouwbare partij om te bestellen. Classiccarspool.nl is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Classiccarspool.nl maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van Classiccarspool.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van Classiccarspool.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Classiccarspool.nl.

Geplaatst op: 16-06-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Prachtige autos

Op deze website staan echt prachtige klasieke autos te koop en te huur. Als je hier een fan van bent kun je zeker wel iets leuk vinden. Ik ben zelf al een tijdje aan het rond kijken maar heb nog niks gevonden maar wel veel opties die in de buurt kwamen. Echt een aanrader!

Geplaatst op: 21-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Roan R.

7 / 10
3/5 4/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Classiccarspool.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Carpardoo logo
Carpardoo
8 beoordelingen
5,6
auto-onderdelen24.nl logo
auto-onderdelen24.nl
17 beoordelingen
4,9
Tiben Motorsport logo
Tiben Motorsport
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Classiccarspool.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Classiccarspool.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Classiccarspool.nl actief?

Classiccarspool.nl is vooral actief in de categorie autos en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) auto onderdelen en auto verkopen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Classiccarspool.nl reviews? Dan kun je naar de website van Classiccarspool.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie