CentraalBeheer logo

CentraalBeheer ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

0 beoordelingen • 0,0
Bezoek de website
CentraalBeheer logo
CentraalBeheer ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
0 beoordelingen • 0,0
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Beoordeling
0 beoordelingen
10
5 sterren
0%
4 sterren
0%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
0%
10
10
10
10

Gerelateerde bedrijven

Pricewise logo Pricewise
0 beoordelingen
10
HEMA verzekeringen logo HEMA verzekeringen
0 beoordelingen
10
InShared logo InShared
0 beoordelingen
10

Reviews en Ervaringen CentraalBeheer

Iedereen krijgt tijdens zijn leven te maken met financiële dienstverleners voor het afsluiten van een hypotheek of verzekering. Een goede en betrouwbare dienstverlener geeft zekerheid voor als het echt nodig is. CentraalBeheer is een bekende verzekeraar en aanbieder van financiële diensten voor zowel privé als de zakelijke markt. Lees hier reviews en ervaringen over CentraalBeheer en maak een weloverwogen keuze om een dienst van CentraalBeheer af te nemen.

Over CentraalBeheer

De verzekeraar CentraalBeheer bestaat sinds 1909. In 1970 verhuist het bedrijf naar Apeldoorn. De bekende reclameslogan "Even Apeldoorn bellen" verwijst heel slim aan deze plaats. Het bedrijf was een zelfstandig onderdeel van het Achmea-concern. Na een reorganisatie in 2001 is het formeel geen bedrijf, maar een losstaand merk van Achmea. Naast verzekeringen richt het bedrijf zich meer op financiële dienstverlening, pensioenen en spaarproducten. De missie van CentraalBeheer is te omschrijven als: samen dragen we risico's die je niet zelfstandig de baas kan, zo verkleinen we problemen en vergroten de kansen.

Waarom kiezen voor CentraalBeheer

CentraalBeheer is sinds 1905 al generaties lang een aanbieder van verzekeringen en financiële diensten. Hieronder vallen privéprodukten zoals woonverzekeringen, overlijdensrisicoverzekering, rechtsbijstandverzekeringen, autoverzekeringen, reisverzekeringen en verzekeringen voor pech onderweg. Ze bieden zakelijke dienstverlening op het gebied van arbeidsongeschiktheidsverzekering, pensioenoplossingen, bedrijfsverzekering, verzuimverzekering en zakelijke rechtsbijstandverzekering. Daarnaast richten ze zich toenemend op spaarproducten, pensioenen en hypotheken. Nieuw is het aanbieden van diensten zoals klushulp, private lease, huishoudelijke hulp en duurzaam woongemak door bijvoorbeeld het aanbrengen van zonnepanelen of isolatie.

Is CentraalBeheer betrouwbaar?

Achmea, waar CentraalBeheer onderdeel van is, beschikt over een bankvergunning en staat onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) en de toezichthouder van de Nederlandse Bank. Deze instanties zorgen ervoor dat de financiële zekerheid van Nederland gewaarborgd is. Deze toezicht geeft klanten van CentraalBeheer extra zekerheid. De AFM gaf Achmea een cijfer van 4 op een schaal van 5 voor de manier waarin Achmea het klantbelang centraal stelt. CentraalBeheer is winnaar van de Customer First Award 2018, een prijs voor de klantvriendelijkste verzekeraar van Nederland. Klanten kunnen zelf diensten afnemen of gebruik maken van tussenpersonen.

Klantenservice en klachten

De klantenservice van CentraalBeheer is aangepast aan de verschillende diensten. Bij verzekeren denken de meeste mensen eerst aan melden van schade. Dit kan 7 dagen per week, 24 uur per dag online via een app of chatfunctie. Daarnaast is er een telefonisch noodnummer beschikbaar. Op de website zijn per dienst veel antwoorden te vinden op veel voorkomende vragen. CentraalBeheer komt bij een klacht bij voorkeur persoonlijk in contact met de klant. Dit kan telefonisch of via een chat, maar desgewenst ook schriftelijk plaatsvinden. CentraalBeheer streeft erna om binnen 5 dagen op de klacht te reageren. Komen partijen niet tot een vergelijk dan kan de klant een beroep doen op het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij klant (geweest) bij CentraalBeheer en heb je ervaring met een van hun diensten of ben je in contact geweest met hun klantenafdeling? Deel dan hier je ervaring of schrijf een passende review. Andere mensen krijgen hierdoor een goed beeld wat CentraalBeheer hun kan bieden, waardoor ze mogelijk bij hun een dienst willen afnemen.

Bekijk bedrijfswebsite
Start met beoordelen

Lees beoordelingen over CentraalBeheer

Er zijn nog geen reviews geplaatst bij dit bedrijf. Start nu met beoordelen en ben de eerste!

Schrijf een review over CentraalBeheer

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

Pricewise logo Pricewise
0 beoordelingen
10
HEMA verzekeringen logo HEMA verzekeringen
0 beoordelingen
10
InShared logo InShared
0 beoordelingen
10