Carpardoo logo

Carpardoo reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Carpardoo reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1591
Carpardoo logo
Website
carpardoo.nl
Categorie
Autos
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Carpardoo

Heb je een auto, dan weet je dat je vroeg of laat te maken krijgt met materialen die slijten en vervangen moeten worden. Via Carpardoo kun je gemakkelijk in het bezit komen van het juiste onderdeel om de auto zelf te repareren, zoals garages ook gebruik maken van deze specialist. Om meer te weten te komen over Carpardoo hebben we reviews en ervaringen van klanten voor je samengevat. Zo krijg je een compleet beeld en kun je zelf beslissen om ook voor Carpardoo te kiezen.

Over Carpardoo

Carpardoo is een online winkel voor auto-onderdelen, waarbij het aanbod een mooie mix is van A-merken en aanbiedingen. Carpardoo maakt onderdeel uit van kfzteile24 GmbH. Het bedrijf is vanuit een kleine garage ontstaan en heeft zich vervolgens ontwikkeld tot de grootste auto-onderdelen handel in zowel Duitsland en Oostenrijk. Het levert producten aan garages, benzinestations, pechdiensten, hobby mechanica en hobbyisten.

Waarom kiezen voor Carpardoo?

Je kiest voor Carpardoo omdat het zo goed als alle auto-onderdelen biedt voor alle automerken en alle modellen. Je vindt er de bekende merken en elke week opnieuw aantrekkelijke aanbiedingen. Van remmen tot koppelingen en van filters tot schokdempers, aan de hand van jouw kenteken vind je steeds precies dat onderdeel dat je nodig hebt. Geroemd wordt de prijs- kwaliteitsverhouding van deze aanbieder. Daardoor kan de consument zich behoorlijk wat geld besparen nu niet steeds meteen de gang naar de autogarage gemaakt hoeft te worden. Je zet voortaan gewoon zelf de onderdelen van Carpardoo op je auto.

Is Carpardoo betrouwbaar?

Uit de reviews en ervaringen komt nadrukkelijk het beeld van een betrouwbare partner naar voren. Dat blijkt ook wel aan de controles die bij Carpardoo op de onderdelen uitgevoerd worden. Getracht wordt elk onderdeel eerst te testen voor het richting de consument gaat. Bovendien wordt fabrieksgarantie gegeven en geldt het 100 dagen retourrecht, mocht een onderdeel je niet bevallen. Carpardoo bied je eveneens een veilige betaalomgeving, en ook dat is uiteraard een prettige gedachte.

Klantenservice en klachten

Carpardoo stelt het belang van de klant voorop. En dus heeft de specialist in auto-onderdelen ook de kantenservice prima voor elkaar. Mocht je nou een klacht hebben over Carpardoo, dan kun je die op verschillende manieren kenbaar maken. Zo kun je gewoon bellen met een van de specialisten van het bedrijf. Ook een e-mail sturen is een optie. Daarnaast is Carpardoo actief op social media kanalen als Facebook en Instagram. Ook langs die weg kun je contact opnemen met Carpardoo. Je hoeft dus beslist niet lang met een klacht of een vraag rond te blijven lopen.

Wil jij ook beoordelen?

Iedereen heeft baat bij reviews en ervaringen, dit om de simpele reden dat het gaat om ervaringen vanuit de praktijk. Aan de hand van die extra informatie, neem je altijd ene betere beslissing. Daarmee wordt de kans op een miskoop meteen een stuk kleiner. Om die reden vragen we jou om voortaan ook een beoordeling achter te laten. Zo kun je iets terugdoen voor mensen die jou nu met hun beoordelingen geholpen hebben.

Reviews over Carpardoo
Gerelateerde bedrijven
Winparts logo
Winparts
892 beoordelingen
8,3
i-Mania logo
i-Mania
39 beoordelingen
9,4
Laadpaal Outlet logo
Laadpaal Outlet
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
5,6
72% zou hier weer kopen
8 beoordelingen
Lees onze review over Carpardoo

Carpardoo is geverifieerd door ons expert team. De webshop Carpardoo bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Carpardoo lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Carpardoo. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Carpardoo is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Bekijk zeker even de website van carpardoo.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Carpardoo.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Waardeloze klantenservice

Na het sturen van e-mail, en geprobeerd om contact te krijgen via telefoon klantenservice nog steeds niet te pakken gekregen. Wat is zo moeilijk om de telefoon op te nemen, of het beantwoorden van een mail? De vorige bestelling ging uitstekend maar nu is het kapot aangekomen. Kan gebeuren, maar neem dan op!

Geplaatst op: 27-03-2023
Laatst bewerkt op: 27-03-2023
Geschreven door: Anoniem

5 / 10
5/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Zeer slechte after service

Incomplete verzending. Nazending doos geheel beschadigd. Service om dit op te lossen zeer slecht.

Geplaatst op: 28-03-2023
Laatst bewerkt op: 28-03-2023
Geschreven door: Jolanda V.

6 / 10
4/5 1/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Volgens de web site max 3 dagen leveren komt niks van terecht

Een product op vrijdag bestelt zou maandag geleverd worden het is nu vrijdag nog niet geleverd
Carpadoo gebeld geen gehoor alles bij mekaar een hele slechte sevice klant kan aan het gas
Bij deze firma ga ik niet meer bestellen gewoon slecht slecht

Geplaatst op: 23-09-2022
Laatst bewerkt op: 23-09-2022
Geschreven door: Anno B.

3 / 10
1/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Te slecht klant service

Wat een slecht en onprofessioneel klant service

Geplaatst op: 19-04-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: M. S

6 / 10
3/5 2/5 4/5 2/5
Nogmaals kopen? Ja
Ik raad Het niet aan !!!

Ik raad het niet aan!!!!
ondanks het feit dat er 8 dagen zijn verstreken, is mijn pakket nog steeds niet afgeleverd. levering in twee / drie dagen is niet waar. het bedrijf reageert niet op de e-mail ( ik heb al 3 gestuurd ). ze nemen de telefoon niet op, geen interesse. ik raad het niet aan !!!!

Geplaatst op: 08-12-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloos moet om een factuur op je knieen !

Geven standaard geen factuur.
Ook niet na het expliciet vragen.
Alleen maar onzin verklaringen.

Geplaatst op: 28-09-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Rob V.

5 / 10
1/5 1/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Goedkoop en snel

Ik heb wat rond gezogd naar een bepaald product dat ik nodig had en hier waren ze absoluut het goedkoopst. Deze heb ik meteen besteld en ze waren binnen een week al bij mij binnen. Erg tevreden!

Geplaatst op: 07-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Calvin G.

8 / 10
5/5 3/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Carpardoo
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Winparts logo
Winparts
892 beoordelingen
8,3
i-Mania logo
i-Mania
39 beoordelingen
9,4
Laadpaal Outlet logo
Laadpaal Outlet
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Carpardoo een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 8 beoordelingen geplaatst over Carpardoo. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5,6 gekregen, waarbij 72% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Carpardoo actief?

Carpardoo is vooral actief in de categorie autos en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) auto onderdelen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Carpardoo reviews? Dan kun je naar de website van Carpardoo gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie