CarDelMar logo

CarDelMar ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

2 beoordelingen • 9,0
CarDelMar logo
CarDelMar ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
2 beoordelingen • 9,0
Beoordeling
2 beoordelingen
9
5 sterren
50%
4 sterren
50%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
0%
9
9
9
9

Gerelateerde bedrijven

Tix logo Tix
14 beoordelingen
4,3
Alamo logo Alamo
0 beoordelingen
10
BBI Travel logo BBI Travel
1 beoordelingen
10

CarDelMar ervaringen

CarDelMar ben je vast een keer tegengekomen en je twijfelt of je hier een auto moet gaan huren. Je hebt misschien nog nooit van de website gehoord en je vraagt je af wat de CarDelMar ervaringen zijn. Voor een goedkope huurauto moet je volgens de meeste op deze website zijn. Maar staat de auto echt voor je klaar als je aankomt op je vakantiebestemming? Je kan alle CarDelMar ervaringen gewoon online lezen en eventueel je eigen ervaringen delen. Je kan zo andere helpen bij de beslissing om een auto te huren via deze vergelijkingssite.

Over CarDelMar

CarDelMar is een online zoekmachine speciaal voor het vinden van een huurauto op je vakantiebestemming. Ze werken samen met verschillende autoverhuur bedrijven over de hele wereld. In totaal 80 verschillende bedrijven worden met elkaar vergeleken op de dag dat je een auto nodig hebt. Je krijgt zo altijd de scherpste deal voor het huren van een auto. Op onze site lees je vervolgens de CarDelMar ervaringen van andere reizigers die hier hun auto gehuurd hebben voor hun vakantie in het buitenland. Je kunt een auto huren in populaire landen als Frankrijk, Spanje, maar ook onbekende landen als Zuid-Afrika. Alles is mogelijk met deze handige zoekmachine.

All inclusieve verzekering.

Eén van de nadelen van online een autohuren is vaak dat je een aparte autoverzekering hebt om het eigen risico te dekken. Deze verzekering kan je huurauto soms honderden euro’s duurder maken. Dit is meestal een verrassing als je de auto komt ophalen. Volgens de CarDelMar ervaringen is jouw huurauto voor 100% gedekt tegen alle kosten. Je hebt dus geen eigenrisico die je achteraf ineens mag gaan betalen omdat er een klein krasje op de auto zit. Een krasje die er misschien al vanaf het begin gezeten heeft!

Kosteloos annuleren.

Gaat je reis ineens niet meer door? Je hebt dan ook geen huurauto meer nodig. Gelukkig kan je online kosteloos annuleren bij CarDelMar. Volgens de CarDelMar ervaringen gaat dit heel eenvoudig en kost je dit helemaal niets. Je hebt zo altijd de garantie dat je nog kan annuleren als de reis niet meer door gaat.

Start met beoordelen

Lees beoordelingen over CarDelMar

profielfoto van Nick
Nick
31-05-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Helder en duidelijk

In tegenstelling tot Europcar waar ik een keer een auto heb gehuurd was Car del mar duidelijk. Zeker op het gebied van het afkopen van je eigen risico en de aanvullende verzekering werden we erg goed geinformeerd.

profielfoto van Kasper D.
Kasper D.
02-12-2015
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Gewoon zoals het moet

Het is gewoon zoals een autoverhuurder moet zijn. Je spreekt een prijs van te voren af en dat betaal je ook. De auto was gewoon vol bij het krijgen ervan en heb hem ook netjes vol afgeleverd. Prima dienst

Schrijf een review over CarDelMar

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

Tix logo Tix
14 beoordelingen
4,3
Alamo logo Alamo
0 beoordelingen
10
BBI Travel logo BBI Travel
1 beoordelingen
10