Buiten bergen logo

Buiten bergen reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Buiten bergen reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4812
Buiten bergen logo
Website
buitenbergen.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Buiten Bergen

Veel mensen kiezen voor een vakantie in eigen land. Buiten Bergen, landelijk gelegen tussen Schoorl en Bergen in Noord-Holland, is meer dan een standaard vakantiepark. Strand en zee liggen op 20 minuten afstand en er is in de omgeving veel keuze uit musea, winkels en restaurants. Hier lees je overzichtelijk meerdere ervaringen van eerdere bezoekers, waardoor je zelf kunt beoordelen of jij ook een vakantie bij Buiten Bergen gaat boeken.

Over Buiten Bergen

Buiten Bergen is een onderscheidend vakantiepark doordat hun mooi vormgegeven vakantiewoningen gebruik maken van veel natuurlijke materialen. De kleuren en materialen passen goed bij de natuurlijke omgeving. Dit idee is in het interieur, met houten plafonds, gestucte wanden en matte strakke tegels doorgevoerd. Alle 72 woningen zijn vrijstaand en voorzien van grote ramen, waardoor een mooi uitzicht op de tuin ontstaat. Als USP's noemen ze zelf dat gasten kunnen profiteren van aanbiedingen op de website, waaronder last minute kortingen en korting voor vroegboekers. Ze benoemen ook hun faciliteiten zoals een speelterrein, fietsverhuur en broodjesservice.

Waarom kiezen voor Buiten Bergen

Buiten Bergen is een vakantiepark met vrijstaande woningen op grote kavels. Ze vallen onder de branche toerisme en recreatie. De woningen hebben 1 tot 3 slaapkamers en in sommige accommodaties zijn huisdieren toegestaan. Enkele woningen zijn uitgerust met een sauna, whirlpool of ligbad. Buiten Bergen heeft een receptie op locatie en alle woningen zijn voorzien van internetaansluiting.

Is Buiten Bergen betrouwbaar?

Buiten Bergen is aangesloten bij Recron, de vereniging van recreatieondernemers Nederland. De Recron voorwaarden zijn samen opgesteld met de ANWB eb de Consumentenbond. Het bedrijf is in Schoorl gevestigd. Op het park kunnen de gasten voor alle soorten vragen gebruik maken van de receptie. Op de website zijn geen prijzen, awards of keurmerken vermeld. Buiten Bergen heeft een eigen Facebookpagina. Klanten boeken direct een woning bij het bedrijf of maken gebruik van verschillende websites die woningen op meerdere vakantieparken aanbieden.

Klantenservice en klachten

De klantenservice van Buiten Bergen is maandag tot en met vrijdag telefonisch bereikbaar. Contact kan ook via email plaatsvinden. Er is een nieuwsbrief waar klanten en niet-klanten zich op kunnen abonneren. Eenmaal op het park is de receptie de plek voor alle soorten vragen of klachten. De voorwaarden voor betaling en annuleringen zijn terug te vinden bij de voorwaarden die onderaan de webpagina staat. Hier lees je ook dat bij niet opgeloste klachten zowel de klant als het bedrijf gebonden is aan de uitspraak van de Recon geschillencommissie. Deze commissie moet binnen 12 maanden na indienen van de klacht bekend maken. Het Nederlands recht is hierbij van toepassing.

Wil jij ook beoordelen?

Vakantiegangers willen graag voordat ze een vakantie boeken meer te weten komen over hun mogelijke bestemming. Dit is ook het geval voor de recreatiewoningen van Buiten Bergen. Ben jij klant geweest van Bergen Buiten en heb je een huisje geboekt. Laat dan hier een review achter waarin je beschrijft hoe jouw persoonlijke ervaring tijdens de vakantie is geweest. Hiermee informeer je anderen over de voor- en nadelen, waarna ze zelf een weloverwogen besluit kunnen nemen of ze ook een vakantie bij Bergen Buiten zullen boeken. Reviews over Buiten bergen

Gerelateerde bedrijven

Center Parcs logo
Center Parcs
19 beoordelingen
6,6
TUI logo
TUI
109 beoordelingen
5,6
Alltours logo
Alltours
7 beoordelingen
6

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Ervaringen met Buiten bergen

Ons team van experts heeft Buiten bergen geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Buiten bergen bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Buiten bergen is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Buiten bergen is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van buitenbergen.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 25-10-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Buiten bergen


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Center Parcs logo
Center Parcs
19 beoordelingen
6,6
TUI logo
TUI
109 beoordelingen
5,6
Alltours logo
Alltours
7 beoordelingen
6

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Buiten bergen een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Buiten bergen. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Buiten bergen actief?

Buiten bergen is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) strandvakanties en veiling en actiesites.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Buiten bergen reviews? Dan kun je naar de website van Buiten bergen gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie