Budgetpers.nl logo

Budgetpers.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Budgetpers.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2266
Budgetpers.nl logo
Website
budgetpers.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Budgetpers.nl

Zelf kleding bedrukken en uitsnijden is in bepaalde situaties wel handig. Denk maar aan een sportclub, een vereniging of gewoon omdat je zelf op zoek bent om een eigen kledinglijn op te zetten. Bij Budgetpers.nl vind je het juiste materiaal om deze zaken ook voor elkaar te krijgen. Maar zijn dat kwaliteitsvolle materialen? Hoe beoordelen echte klanten Budgetpers.nl? Zijn hun ervaringen positief of net negatief? Op deze pagina vind je reviews en beoordelingen van onafhankelijke consumenten over Budgetpers.nl. Zo kan jij op voorhand een goede inschatting maken van de betrouwbaarheid en de service van Budgetpers.nl.

Over Budgetpers.nl

Budgetpers.nl is een onderneming die diverse soorten materiaal in huis heeft die jou toelaten om eigen kleding uit te snijden en te bedrukken. De webshop steunt daarbij vooral op de combinatie van een scherpe prijs, een snelle levering en een goede klantenservice. Zo kan je bij vragen, of gewoon als je even advies nodig hebt, altijd terecht bij de klantenservice van Budgetpers.nl. Tevens vind je op de website ook heel wat tips & tricks terug betreffende sublimatie, snijplotters en transferpersen. Je staat er bij een aankoop bij Budgetpers.nl dan ook niet alleen voor. Tijdens elke stap van het proces kan je leunen op de opgebouwde kennis van het team achter deze webshop. Bovendien werkt Budgetpers.nl ook samen met heel wat partners zoals Bol.com, kleurprofiel.com en MagicTransfer. Zo krijg jij bij het bedrukken van textiel het mooiste resultaat.

Waarom kiezen voor Budgetpers.nl?

Bij Budgetpers.nl vind je allerlei materialen in de sector van het bedrukken en uitsnijden van textiel. De webshop is onderverdeeld in de volgende categorieën: snijplotters, software, toebehoren en transferpersen. Tevens vind je op de website ook een zoekfunctie terug om het aantal weergegeven resultaten te beperken. De levertijd van jouw bestelling hangt af van het product in kwestie dat wordt aangekocht en wordt altijd weergegeven. Ben je zeker van jouw keuze? Dan kan je betalen met iDeal, met Bancontact, met PayPal, met Visa en ook met Mastercard. Zie je toch af van jouw aankoop? Dan staat er op de website een modelformulier voor herroepingen dat je dient in te vullen en versturen binnen de veertien dagen na ontvangst van jouw bestelling.

Is Budgetpers.nl betrouwbaar?

Het assortiment van Budgetpers.nl bestaat voornamelijk uit producten met een behoorlijke massa en vertegenwoordigen natuurlijk ook een investering. Het is dan ook niet meer dan logisch dat je graag eerst even controleert of Budgetpers.nl wel een betrouwbare webshop is. Eerst en vooral zie je aan heet slotje in de adresbalk al dat de internetverbinding met Budgetpers.nl gaat die het veilige SSL-protocol. Dat houdt in dat jouw persoonsgegevens veilig zijn en niet door derden kunnen gestolen/bekeken worden. Daarnaast staan zowel bij contact als op de homepage het nummer van de Kamer van Koophandel, het btw nummer en ook het adres van de hoofdzetel. Budgetpers.nl is een Nederlands bedrijf en dat betekent ook dat ze zich moeten houden aan de Nederlandse wetgeving. Op de website zie je dan ook duidelijk beschreven algemene voorwaarden terug. Daarnaast beschikt Budgetpers.nl over een eigen klantenservice en zijn er heel wat gerenommeerde bedrijven terug te vinden in de lijst met partners zoals bijvoorbeeld bol.com. Anders gezegd: Budgetpers.nl lijkt absoluut een betrouwbare website te zijn.

Klantenservice en klachten

Zit je met vragen over één van de producten? Of is er misschien een probleem met een bestelling? Dan kan je de klantenservice van Budgetpers.nl contacteren. Dat kan per briefwisseling naar het adres van de hoofdzetel, dat kan per mail en dat kan ook via het contactformulier op de website. Hier kan je jouw telefoonnummer op invullen en een medewerker van Budgetpers.nl neemt dan telefonisch met jou contact op. Heb je een klacht? Dan kan je deze doormailen naar Budgetpers.nl. In principe krijg je altijd binnen de veertien dagen een inhoudelijk antwoord op jouw klacht. Alternatief kan je ook jouw klacht melden via het ODR-platform van de Europese Commissie.

Wil jij ook beoordelen?

Kocht jij al eens een product van Budgetpers.nl? Dan weten wij graag hoe deze ervaring voor jou was. Zou je de service van de website als goed beoordelen? Ben je tevreden over de geleverde kwaliteit van de apparatuur? Is alles duidelijk wat betreft het gebruik van jouw aankoop? Zou je Budgetpers.nl aanraden bij vrienden en familie of toch niet? Laat op deze pagina een review over Budgetpers.nl achter en biedt toekomstige bezoekers de kans om de voor- en nadelen van Budgetpers.nl correct in te schatten!

Reviews over Budgetpers.nl
Gerelateerde bedrijven
Goedkoopste-kantoorartikelen.nl logo
Goedkoopste-kantoorartikelen.nl
1 beoordeling
9
Fritz-Events logo
Fritz-Events
1 beoordeling
9
Doublepoint logo
Doublepoint
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
9,5
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Kwaliteit printers

We hebben voor het bedrijf een goede printer aangeschaft aangezien we hem allemaal veel moesten gebruiken en dit was echt een hele goede aankopen. Top site!

Geplaatst op: 22-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Pieter C.

9 / 10
4/5 3/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Budgetpers.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Goedkoopste-kantoorartikelen.nl logo
Goedkoopste-kantoorartikelen.nl
1 beoordeling
9
Fritz-Events logo
Fritz-Events
1 beoordeling
9
Doublepoint logo
Doublepoint
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Budgetpers.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Budgetpers.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Budgetpers.nl actief?

Budgetpers.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) elektronica en fotografie.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Budgetpers.nl reviews? Dan kun je naar de website van Budgetpers.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie