BudgetAlles-in-1 logo

BudgetAlles-in-1 reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
BudgetAlles-in-1 reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
BudgetAlles-in-1 logo
Website
budgetthuis.nl
Categorie
Telecom
Bezoek de website

Reviews en ervaringen BudgetAlles-in-1

Ben je op zoek naar een aanbieder van internet, televisie en bellen? Dan zou je zomaar eens uit kunnen komen bij BudgetAlles-in-1. Om te zorgen dat je alles te weten komt over deze aanbieder, hebben we de reviews en ervaringen nader onder de loep genomen en hebben we de meest belangrijke informatie voor je samengevat. Op basis van die extra informatie kun je al dan niet besluiten om ook te kiezen voor BudgetAlles-in-1.

Over BudgetAlles-in-1

BudgetAlles-in-1 maakt onderdeel uit van Budget Thuis. Behalve BudgetAlles-in-1 bestaat Budget Thuis uit Budget Energie, een perfecte leverancier van groene stroom en gas. Het mooie van Budget Thuis is dat door Budget Energie te combineren met BudgetAlles-in-1 je elke maand leuke en aantrekkelijke kortingen kunt krijgen. BudgetAlles-in-1 is aanbieder van internet, televisie en telefonie. Dat doet men via het betrouwbare netwerk van KPN. Kenmerkend voor BudgetAlles-in-1 is dat de diensten je steeds tegen de laagste prijs aangeboden worden. Heb je gekozen voor BudgetAlles-in-1 en is het een en ander geïnstalleerd? Dan heb je er verder geen omkijken meer naar.

Waarom kiezen voor BudgetAlles-in-1?

Je kiest voor BudgetAlles-in-1 om de prijs, want die is altijd aan de lage kant. Steeds tracht de aanbieder de prijs op een zo laag mogelijk niveau te houden. Dat gaat echter niet ten koste van de kwaliteit, want er wordt gebruik gemaakt van het netwerk van KPN, en dat is een uitermate betrouwbaar netwerk. Als je het jezelf zo gemakkelijk mogelijk wilt maken, combineer je deze dienst met de andere diensten van Budget Thuis om, zo steeds te profiteren van kortingen. Kies je voor deze specialist, dan kun je een professioneel installateur de aanleg laten verzorgen. Kies je voor BudgetAlles-in-1 dan kun je de eerste zes maanden overigens een fikse korting verwachten.

Is BudgetAlles-in-1 betrouwbaar?

Getuige de positieve reviews en ervaringen van klanten van BudgetAlles-in-1 kies je met deze specialist voor een betrouwbare partner. Betrouwbaar is ook het netwerk, want dat is een van de beste van ons land. Je krijgt bij je pakket een duidelijke handleiding en heb je glasvezel dan kun je rekenen op de hulp van een professioneel installateur. BudgetAlles-in-1 voldoet aan de wetten en regels en dus geldt bijvoorbeeld ook de wettelijke bedenktijd. Stap je over van een andere provider, dan kan BudgetAlles-in-1 de overstap voor je in orde maken. Zo hoef je geen dag zonder internet en televisie te zitten. Ook dat geeft vertrouwen en maakt van deze specialist een betrouwbare partner.

Klantenservice en klachten

Heb je nou een klacht of een vraag aan BudgetAlles-in-1, dan doe je er verstandig aan die klacht telefonisch door te geven. Je kunt er ook voor kiezen een e-mail te sturen. De specialist is groeiende en dus kan een antwoord dan vijf dagen op zich laten bellen. En die tijd heb je vaak niet. Bellen is dus beter en sneller. Overigens komen in de reviews en ervaringen geen opmerkingen over klachten voor.

Wil jij ook beoordelen?

Nu jij met de beoordelingen van bestaande klanten van BudgetAlles-in-1 een betere beslissing kunt nemen, heb je de toegevoegde waarde van reviews en ervaringen aan den lijve ondervonden. Daarom vragen we je om voortaan ook een beoordeling achter te laten en op die manier ook mensen te helpen bij het maken van de beste keuzes.

Reviews over BudgetAlles-in-1

Gerelateerde bedrijven

Youfone Alles-in-1 logo
Youfone Alles-in-1
2 beoordelingen
6
Ziggo Zakelijk logo
Ziggo Zakelijk
2 beoordelingen
6,5
T-Mobile Thuis logo
T-Mobile Thuis
7 beoordelingen
5,6
6,3
50% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Lees onze review over BudgetAlles-in-1

BudgetAlles-in-1 is geverifieerd door ons expert team. De webshop BudgetAlles-in-1 bestaat al sinds 2018 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is BudgetAlles-in-1 lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via BudgetAlles-in-1. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van budgetthuis.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van budgetthuis.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van BudgetAlles-in-1.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Veel voordelen in het alles in 1 pakket

Ik vind het erg fijn om een alles in 1 pakket te hebben aangezien je dan met minder dingen rekening hoeft te houden. Alles is bij ons altijd goed verlopen en het werkt ook allemaal erg goed. Voor mij was het belangrijk dat het internet erg goed is en dat is ook zeker het geval!

Geplaatst op: 10-06-2021
Laatst bewerkt op: 12-06-2021
Geschreven door: Floor K.

7 / 10
3/5 3/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Beroerde service

Budget in 1 maakt wat zij beloven niet waar. Na een defect aan mijn modem sturen zij een defect modem zonder kabels waar ik maar, quote, “bij de buren” naar moest vragen. Een monteur wilden zij wel sturen, maar op eigen kosten, en een wachttijd van veertien dagen. En dan niet begrijpen waarom ik overstap en daarvoor €308(!) in rekening brengen.

Geplaatst op: 21-07-2021
Laatst bewerkt op: 21-07-2021
Geschreven door: Paul H.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over BudgetAlles-in-1


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Youfone Alles-in-1 logo
Youfone Alles-in-1
2 beoordelingen
6
Ziggo Zakelijk logo
Ziggo Zakelijk
2 beoordelingen
6,5
T-Mobile Thuis logo
T-Mobile Thuis
7 beoordelingen
5,6

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is BudgetAlles-in-1 een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over BudgetAlles-in-1. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6,3 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is BudgetAlles-in-1 actief?

BudgetAlles-in-1 is vooral actief in de categorie telecom en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) alles in 1.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de BudgetAlles-in-1 reviews? Dan kun je naar de website van BudgetAlles-in-1 gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie