Budget logo

Budget reviews, ervaringen en beoordelingen

Budget reviews, ervaringen en beoordelingen
2101
Budget logo
Website
Budget
Categorie
Autos

Reviews en Ervaringen Budget

Overweeg je om een auto of een bestelbus te huren bij Budget? Of wil je onderzoeken of shortlease via Budget iets zou kunnen zijn voor jou of je bedrijf? Op deze pagina lees je alle reviews en ervaringen van klanten van Budget Rent a Car. Door de beoordelingen van anderen te lezen, kun je je een goed beeld vormen of klant worden bij Budget bij jou zal passen. Budget biedt auto’s voor een breed publiek in tal van prijscategorieën.

Over Budget

Budget Rent a Car staat sinds de oprichting in 1958 voor autoverhuur voor mensen die graag op hun budget letten. Inmiddels is het een van de grootste autoverhuurbedrijven ter wereld met een wereldwijde dekking. Budget levert klanten graag de juiste auto voor de juiste prijs. Het bedrijf staat voor concurrerende tarieven, heldere contracten en een op de klant toegespitste service.

Bij Budget draait alles om het autopark. Het bedrijf heeft wereldwijd zo’n 270.000 personenauto’s en circa 18.000 bestelwagens. De autoverhuurder beschikt daarbij over ongeveer 3500 vestigingen in zo’n 125 landen. Het Nederlandse hoofdkantoor van Budget is gevestigd in Rozenburg.

Waarom kiezen voor Budget

Budget Rent a Car is een geschikt autoverhuurbedrijf voor iedereen die graag waar voor zijn geld krijgt. Het bedrijf biedt klanten een groot aantal verschillende voertuigen aan voor de verhuur of shortlease. Van een kleine stadsauto tot een ruime vijfdeursauto. Daarnaast kun je bij Budget verschillende typen bestelbussen huren met of zonder trekhaak.

Er zijn diverse pakketten en extra’s te boeken bij Budget om je reis zo aangenaam mogelijk te maken. Zo is er het Budget Familiepakket, waarbij er een extra bestuurder op het huurcontract komt en je gebruik kunt maken van een kinderzitje en een navigatiesysteem. Wel zo makkelijk als je een lange reis gaat maken en elkaar een beetje wil afwisselen met rijden. Daarnaast is er bijvoorbeeld een pakket met gebruik van een navigatiesysteem en mobiele Wifi. Verder is het ook altijd mogelijk om je auto op de ene locatie op te halen en op een andere locatie of in een ander land weer in te leveren.

Bij Budget vind je een snelle en makkelijke oplossing voor al je vraagstukken op het gebied van mobiliteit. Zo kun je met Budget Shortlease al vanaf één maand de nieuwste uitvoeringen personenauto’s huren. Je zit dan niet vast aan meerjarige contracten en kunt daarmee bijvoorbeeld makkelijk tijdelijke krachten van passend vervoer voorzien. En krijgt een medewerker gezinsuitbreiding? Dan kun je deze zonder problemen snel een groter model laten leasen. Leasen bij Budget is leasen zonder complicaties of boetes.

Is Budget betrouwbaar?

Budget is een professioneel bedrijf met een wereldwijde klantenkring. Zowel particulieren als bedrijven in de zakelijke markt kunnen rekenen op kwaliteit en betrouwbaarheid. Je kunt bij dit bedrijf een auto huren precies zoals jij dat wilt. Budget biedt je daarbij de garantie dat ze talloze veiligheidsmaatregelen hebben genomen om je ervaring met het bedrijf zo veilig en makkelijk mogelijk te maken. Zo kun je gebruik maken van een digitale check-in en kun je online een kopie van je factuur opvragen.

Budget is lid van de ECRCS, ofwel de European Car Rental Conciliation Service en van verschillende lokale geschillendiensten op het gebied van autoverhuur. Dit zijn onafhankelijke organisaties die kosteloos verschilpunten voor je kunnen oplossen als je niet tevreden bent over de afhandeling van een klacht door Budget.

Klantenservice en klachten

Je kunt je reservering bij Budget Rent a Car altijd annuleren of wijzigen. Heb je een vraag over bijvoorbeeld de tarieven of een andere vraag of een klacht? Dan kun je via de mail of telefonisch contact opnemen met de klantenservice. Voor vragen over de zakelijke diensten van Budget staat de afdeling Sales Support tot je beschikking.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij al eens een auto gehuurd in het binnen- of buitenland bij Budget of heb je zakelijk gezien ervaring met dit bedrijf? Was je tevreden over de huur van je bestelbus of heb je juist slechte herinneringen aan een voertuig of de afhandeling van je klacht? Informeer anderen over jouw ervaringen met dit bedrijf in een review en laat op deze pagina je beoordeling achter. Op die manier kunnen toekomstige klanten een weloverwogen keuze maken of ze een auto willen huren of leasen bij Budget Rent a Car.

Gerelateerde bedrijven
Tix logo
Tix
43 beoordelingen
4,2
Europcar logo
Europcar
16 beoordelingen
4
Oscar Autoverhuur logo
Oscar Autoverhuur
3 beoordelingen
5,3
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Lees onze review over Budget

Budget is geverifieerd door ons expert team. De webshop Budget bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Budget lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Budget. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Budget is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Bekijk zeker even de website van Budget. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Budget.

Geplaatst op: 18-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Budget
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Tix logo
Tix
43 beoordelingen
4,2
Europcar logo
Europcar
16 beoordelingen
4
Oscar Autoverhuur logo
Oscar Autoverhuur
3 beoordelingen
5,3
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Budget een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Budget. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Budget actief?

Budget is vooral actief in de categorie autos en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) autoverhuurders.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Budget reviews? Dan kun je naar de website van Budget gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie