BubblyDoo logo

BubblyDoo reviews, ervaringen en beoordelingen

BubblyDoo reviews, ervaringen en beoordelingen
3241
BubblyDoo logo
Website
BubblyDoo
Categorie
Webshops

Reviews en Ervaringen BubblyDoo

Wil je je kleine deugnieten verrassen met een bijzonder verhaal? Dan kan je bij BubblyDoo terecht. Je vindt er namelijk diverse originele kinderboeken die ideaal zijn voor de allerkleinsten. Voordat je van plan bent om te kopen bij BubblyDoo, is het wel verstandig om de ervaringen van voormalige klanten bij ons door te nemen. Op die manier krijg je een beter idee van de webwinkel!

Over BubblyDoo

BubblyDoo werd opgericht door 4 jonge ondernemers: Grégory, Toine, Hans en Laura. Ze leveren elk hun bijdrage om bijzondere kinderverhalen te maken die elke deugniet graag hoort. De boeken die je in de webshop terugvindt zijn origineel en nergens anders te koop. En het wordt nog beter: je kan het hoofdpersonage helemaal zelf personaliseren. Daardoor zijn de verhalen nog unieker!

BubblyDoo plaatst de kinderen ook steeds op de voorgrond bij alles wat ze doen. Niet alleen bij het schrijven van de verhalen, maar ook bij het tekenen van de boekjes en het ontwerpen van de webshop. Ze zorgen zelfs voor een COâ‚‚ neutrale levering en productie, met het welzijn van de jongere generatie in gedachten. Het eindresultaat is dan ook een unieke webwinkel met boekjes die precies op maat gemaakt zijn van kinderen en milieuvriendelijk zijn!

Waarom kiezen voor BubblyDoo

Er zijn heel wat plekken waar je kinderboeken kan kopen voor je kleine spruit, maar een boek kopen bij BubblyDoo is toch één van de beste keuzes die je kan maken. De boeken die je in het assortiment terugvindt zijn namelijk stuk voor stuk betoverend en origineel. Er is bovendien voldoende keuze voor zowel jongens als meisje van verschillende leeftijden.

De boeken van BubblyDoo komen vooral goed van pas als je je eigen kind wilt verrassen op een bijzondere dag of als je een uniek geschenkje voor een andere kleine deugniet wilt kopen. Bij de verhaaltjes is het zelfs mogelijk om het hoofdkarakter volledig te personaliseren. Je hebt de keuze tussen jongen en meisje, prins, ridder en ninja en diverse kleuren outfits. Daarnaast is het mogelijk om de haarstijl, haarkleur, naam en huidskleur te kiezen en eventueel een tekst bij te voegen. Je vormt het verhaal dus eenvoudig helemaal om naar de wensen van het kind!

Is BubblyDoo betrouwbaar?

Voordat je aankopen doet in een webshop is het erg belangrijk om te achterhalen of je te maken hebt met een bedrijf dat betrouwbaar is. Er is namelijk niets zo jammer als geld verliezen voor niets. Bij BubblyDoo hoef jij je echter geen zorgen te maken over de betrouwbaarheid. Dat bewijzen de tal van positieve recensies.

BubblyDoo heeft bovendien een uitstekende klanttevredenheidsscore en de bedrijfsgegevens vind je ook netjes onderaan de webpagina terug. Je kan BubblyDoo daarnaast volgen via diverse sociale media kanalen. Er is dus geen enkele reden om te twijfelen over de betrouwbaarheid van deze webwinkel!

Klantenservice en klachten

Heb jij al bij BubblyDoo gekocht en heb je klachten? Dan is het mogelijk om het bedrijf een e-mail te sturen of te bellen.

Wil jij ook beoordelen?

Beoordelingen helpen anderen een goed idee te krijgen van BubblyDoo en daardoor ook de juiste beslissing nemen. Als jij dus al eerdere ervaringen hebt opgedaan bij BubblyDoo, is het voor hen fijn dat je bij ons je review achterlaat. Maak je geen zorgen, want het neemt nauwelijks tijd in beslag!

Reviews over BubblyDoo
Gerelateerde bedrijven
Menshealth logo
Menshealth
1 beoordeling
9
Quest.nl logo
Quest.nl
3 beoordelingen
6,8
Flirtbook logo
Flirtbook
1 beoordeling
7,5
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
0 beoordelingen

Schrijf een review over BubblyDoo
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Menshealth logo
Menshealth
1 beoordeling
9
Quest.nl logo
Quest.nl
3 beoordelingen
6,8
Flirtbook logo
Flirtbook
1 beoordeling
7,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is BubblyDoo een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 0 beoordelingen geplaatst over BubblyDoo. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is BubblyDoo actief?

BubblyDoo is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) boeken en magazines.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de BubblyDoo reviews? Dan kun je naar de website van BubblyDoo gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie