Brussels Airlines logo

Brussels Airlines reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Brussels Airlines reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2286
Brussels Airlines logo
Website
brusselsairlines.com
Categorie
Vakantie & reizen
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Brussels Airlines

Voor vliegreizen hoef je niet te kiezen voor een Nederlandse luchtvaartmaatschappij. Het is soms gemakkelijker en goedkoper om te vertrekken vanaf Brussel met een toestel van Brussels Airlines. Wil jij meer weten over de diensten van Brussels Airlines dan lees je hier veel reviews over het bedrijf. Misschien kies jij de volgende keer wel voor deze Belgische luchtvaartmaatschappij voor een vlucht naar het buitenland.

Over Brussels Airlines

Brussels Airlines is na het faillissement van luchtvaartmaatschappij Sabena de nieuwe nationale luchtvaartmaatschappij van België. De thuisbasis ban het bedrijf is Brussels Airport. Brussels Airlines komt voort uit een fusie tussen SN Brussels Airlines en Virgin Express in 2006. Momenteel is Brussel Airlines en Brussels airport onderdeel van het Duitse Lufthansa via Star Alliance, een samenwerkingsverband van verschillende luchtvaartmaatschappijen met en gezamenlijke vloot van ruim 5000 vliegtuigen. De vliegtuigen van Brussels Airlines vliegen naar ruim 90 buitenlandse bestemmingen, voornamelijk binnen Europa en Afrika.

Waarom kiezen voor Brussels Airlines

Klanten kiezen voor Brussels Airlines om de ruime keuze aan bestemmingen die de maatschappij voert. Via hun website kunnen klanten met enkele klikken op een snelle en eenvoudige manier een keuze maken uit alle aangeboden vluchten. Het bedrijf bestaat onder deze naam ruim 15 jaar en is in die jaren een betrouwbare maatschappij gebleken. Het bedrijf is beoordeeld als een 3-sterren luchtvaartmaatschappij waarbij rekening is gehouden met de service aan boord, de kwaliteit van de stoelen, voedsel en dranken en de algehele hygiëne aan boord. Het is mogelijk om 24 uur voor aanvang van de vlucht online in te checken waardoor deze procedure op de luchthaven snel is doorlopen. Klantenservice op een zo hoog mogelijk niveau is een speerpunt van het bedrijf. Het gaat hierbij om plezierig vliegen, mensen samenbrengen met veel persoonlijke aandacht.

Is Brussels Airlines betrouwbaar?

Brussel Airlines vliegt met een moderne vloot die bestaat uit vliegtuigen van het type Airbus A319 en A320. Voor lange afstandsvluchten is de Airbus 330 in gebruik. Sinds 2009 is Brussels Airlines en officieel lid van Star Alliance. De standplaats is altijd Brussel gebleven. Lezers van het Amerikaanse tijdschrift The Global Traveler beoordeelde Brussels Airlines als de beste trans-Atlantische luchtvaartmaatschappij. Het bedrijf beschikt over een eigen klantenservice. In 2019 vervoert het bedrijf 10 miljoen passagiers, wat goed is voor een omzet van 1,6 miljard euro.

Klantenservice en klachten

De klantenservice van Brussel Airlines is 7 dagen per week, 24 uur per dag telefonisch bereikbaar. Vragen kunnen ook via Facebook Messenger kenbaar worden gemaakt. Op de website staan ook drie verschillende contactformulieren: Voor klachten, voor zoekgeraakte bagage en voor annulering en terugbetaling. Klachten kunnen betrekking hebben op vertraging of een geannuleerde vlucht, incidenten aan boord, geweigerd zijn op een vlucht en beschadigde of zoekgeraakte bagage.

Wil jij ook beoordelen?

Brussels Airlines is een van de vele luchtvaartmaatschappijen binnen Europa. Door reviews van klanten te lezen krijg je een afgewogen oordeel over het bedrijf. Ben jij ooit op reis gegaan met een vliegtuig van Brussels Airlines, dan kan je hier een review achterlaten. Help andere lezers een goed beeld te krijgen over het bedrijf waardoor ze eventueel in de toekomst ook met Brussels Airlines zullen vliegen.

Reviews over Brussels Airlines

Gerelateerde bedrijven

Vueling logo
Vueling
3 beoordelingen
7,3
eDreams logo
eDreams
5 beoordelingen
6,6
Etihad Airways logo
Etihad Airways
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

5,4
25% zou hier weer kopen
5 beoordelingen
Ervaringen met Brussels Airlines

Brussels Airlines is geverifieerd door ons expert team. De webshop Brussels Airlines bestaat al sinds 2002 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Brussels Airlines lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Brussels Airlines. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Brussels Airlines is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Wij raden het aan om eerst even op de website van brusselsairlines.com te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 01-04-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Terrible

Terrible, no service at all. Want to delete my account, not possible on the side (always error). Took contact with helpdesk 4 times. They don't understand Englisch, don't understand the question, speak with a terrible accent. They ask for my email adress and password??!! Then they tell me they didn't note it down and ask everything again. When I ask : didn't you write it down, I spelled it with the international alphabet, he tells me he can't understand that and then he puts the phone down.

Geplaatst op: 04-03-2023
Laatst bewerkt op: 04-03-2023
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
16 december 2022 they strike and cancel my airplane that flies on 17 december!AVOID THIS COMPANY ! MODERN THIEVES!

16 december 2022 they strike and cancel my airplane that flies on 17 december!

They dont pay back anything. Also the airplane direction back home a few days later they dont refund because than they are not striking customer service says. Bus tickets and train costs you already booked are not there problem. AVOID THIS COMPANY ! MODERN THIEVES!

Geplaatst op: 11-12-2022
Laatst bewerkt op: 11-12-2022
Geschreven door: Thomas V.

3 / 10
1/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
SLECHT, HEEL SLECHT EN SLECHTER OM SLECHT!!!!!

NIETS WERKT NOG MIJ BRUSSELS AIRLINES, NIETS, WACHTIJDEN, INFO, KOST, ANNULATIES, ETC

Geplaatst op: 07-06-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: MARTINE D.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Fantastisch

Wij namen de vlucht Brussel - Toulouse op 25 november 2021 en dan terug op 29 november en wij waren héél tevreden over de crew. Door de drukte aan de douane en de pascontrole misten we bijna onze vlucht en stapten als laatsten op het vliegtuig. Doch bleef de crew zeer professioneel en vriendelijk waarvoor een dikke duim. De kans is zeer groot dat ik enkel met Brussels Airlines zal reizen. Een aanrader...doe zo verder.

Geplaatst op: 03-12-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Chris P.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Brussels Airlines


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Vueling logo
Vueling
3 beoordelingen
7,3
eDreams logo
eDreams
5 beoordelingen
6,6
Etihad Airways logo
Etihad Airways
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Brussels Airlines een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 5 beoordelingen geplaatst over Brussels Airlines. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5,4 gekregen, waarbij 25% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Brussels Airlines actief?

Brussels Airlines is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) vliegticket aanbieders.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Brussels Airlines reviews? Dan kun je naar de website van Brussels Airlines gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie