Bruna logo

Bruna reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Bruna reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2528
Bruna logo
Website
bruna.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Bruna

Kantoorartikelen, schoolspullen of gewoon een fijne pen nodig? Misschien ben je op zoek naar een bepaald boek of materialen voor je hobby, zoals karton of een tekenblok. Kortom: voor al deze zaken kan je naar Bruna gaan. Of je bestelt het simpel online. Nu heb je vast wel ervaring met Bruna als fysieke winkel, maar hoe zit het met de webshop? Hoelang duurt de levering? Hoe reageren ze bij klachten en hoe pak je dat aan? En kan je nog onder de bestelling uit? Wij zijn de gegevens over Bruna bij elkaar gaan zoeken zodat jij hier meer over te weten komt. Daarnaast verzamelen we ook beoordelingen over Bruna. Want mooie praatjes vullen geen gaatjes, maar ervaringen van klanten wel. En heb jij voor ons een review? Dan nodigen we je van harte uit om deze ook hier bij ons achter te laten!

Over Bruna

Bruna is een zogenaamde kantoorboekhandel. Ze verkopen dus boeken en van alles voor kantoor. Maar daar horen ook knutselmaterialen, spullen voor creatieve hobby’s als handlettering of haken, leuke gezelschapsspellen en bijvoorbeeld inpakpapier bij. Bruna is op veel plekken fysiek te vinden, waar dan o.a. ook tijdschriften te vinden zijn. Maar heel veel producten zijn eveneens online te koop. Net zo makkelijk, zeker als je om wat voor reden dan ook niet naar de winkel kan (of mag).

Waarom kiezen voor Bruna

Bij Bruna kan je alle kanten op. Het assortiment is enorm, zodat je voor veel wensen gewoon bij Bruna terecht kan. Al je schoolspullen simpel op 1 adres verkrijgbaar, om maar een voorbeeld te geven. Maar ook kantoorartikelen zijn praktisch allemaal hier te halen én dan bestel je ook meteen even het verjaardagscadeau voor je vrouw/man: een goed boek, bijvoorbeeld. Weet je juist niet wat je partner of kennis voor wensen heeft? Dan zou je bij Bruna eveneens voor een cadeaubon kunnen gaan. Ben je niet vaak thuis? Dan kan je ervoor kiezen om je bestelling gewoon bij de Bruna zelf op te halen. Dan is de levering nog gratis ook. Maar je hebt wel rustig thuis kunnen snuffelen, je weet dat wat je nodig hebt er ook echt is én je bent niet uren bezig in een drukke winkel om die dingen te vinden die je op je lijstje hebt staan.

Is Bruna betrouwbaar?

Bruna is een begrip en daarom durven we zo wel te zeggen dat dit bedrijf betrouwbaar is. Anders had het immers nooit zoveel winkels kunnen hebben. Betrouwbaar betalen met de doorgewinterde methodes als Visa, Mastercard en IDEAL. En de levering is snel. Gewoon nu bestellen en morgen al in huis hebben.

Klantenservice en klachten

Natuurlijk kan er ook bij Bruna iets mis gaan. Maar daar is de klantenservice voor. Je kunt ze telefonisch bereiken op werkdagen tussen 9:00 en 17:00 uur. Op de site staat een formulier welke je kunt gebruiken om schriftelijk iets aan ze door te geven of te vragen. Kopen in de winkel is gewoon ”˜gekocht is gekocht’, maar natuurlijk kan je altijd kijken of je toch iets kan regelen met de verkoper. Online heb je, wettelijk vastgelegd, 14 dagen herroepingsrecht. Is er een beschadiging van het artikel dan kan je deze uiteraard kosteloos retourneren. Als het artikel is ontvangen door Bruna, sturen zij een nieuw exemplaar toe.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij een klant van Bruna? Zou je ons dan jouw ervaringen willen vertellen? Hoe was de levering, bijvoorbeeld. Als er contact is geweest met de klantenservice, hoe reageerden zij? Wat zou er beter kunnen of was je gewoon tevreden over het geheel? Niet alleen andere mensen kunnen iets met jouw beoordeling, maar ook Bruna zelf kan er iets van leren. Als niemand iets zegt, weten zij het immers ook niet. Uiteraard leg je klachten in de eerste plaats neer bij Bruna zelf, dat is wel zo netjes, want overal kan iets mis gaan. Hoe zij er vervolgens mee omgaan: dat is vanzelfsprekend wel een review waard! Fijn als jij jouw recensie hier achter wilt laten!

Reviews over Bruna

Gerelateerde bedrijven

Vindiq Office logo
Vindiq Office
1 beoordeling
10
Fanssite logo
Fanssite
2 beoordelingen
8,5
Inktweb.nl logo
Inktweb.nl
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Onze beoordeling over Bruna

Het bedrijf Bruna is geverifieerd door ons. De webshop bruna.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Bruna is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Bruna maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Bruna is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van bruna.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Bruna.

Geplaatst op: 19-04-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Bruna


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Vindiq Office logo
Vindiq Office
1 beoordeling
10
Fanssite logo
Fanssite
2 beoordelingen
8,5
Inktweb.nl logo
Inktweb.nl
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Bruna een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Bruna. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Bruna actief?

Bruna is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) boeken en magazines , cadeaus , hobby , kantoor en spellen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Bruna reviews? Dan kun je naar de website van Bruna gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie