Waarom automatisch meespelen met de Staatsloterij?

Waarom automatisch meespelen met de Staatsloterij?

Wanneer je aan een loterij deelneemt maak je kans op leuke prijzen. Vaak geldprijzen die variëren van kleine bedragen tot aan enkele miljoenen! En veel mensen dromen natuurlijk over zo’n enorme geldprijs. Want je bent in één klap miljonair, je kunt je droomhuis of -auto kopen en je kunt wanneer het bedrag hoog genoeg is zelfs je werkgever bellen om te zeggen dat je niet meer komt werken. Ondanks dat de kans dat je door bliksem wordt geraakt tot 3 keer groter is dan dat je de jackpot wint, doen we toch maandelijks mee met bijvoorbeeld de Staatsloterij. In de hoop dat je het winnende lot hebt. Maar wist je ook dat je automatisch kunt meespelen en wil je ook weten waarom je dat zou moeten doen? Lees dan snel verder.

De Staatsloterij

De Staatsloterij is de bekendste loterij in Nederland en wordt georganiseerd door De Nederlandse Loterij. Die ook andere loterijen zoals Lucky Day en de Lotto organiseert. De trekking van de Staatsloterij vindt elke maand plaats op de 10e van de maand en je koopt een heel of ⅕ staatslot online of bij een winkel. Zoals een supermarkt, sigarenboer of andere winkels, zoals de Bruna. De prijzen die je met je lot kunt winnen variëren van enkele euro’s tot enkele miljoenen. En er is ook maandelijks een jackpot die wel kan oplopen tot tientallen miljoenen euro’s. Daarom is de Staatsloterij ook een enorme interessante loterij om aan mee te doen. Ook gezien het feit dat jouw eventuele winst belastingvrij is.

De 10e kan het gebeuren

Op de 10e van de maand kan het dus gebeuren dat je ineens miljonair bent. Al is die kans dus ontzettend klein. Toch is niet geschoten altijd mis en we kopen dus ook massaal staatsloten. Het komt wel vaker voor dat we op de 10e van de maand ‘s avonds op de bank zitten en ons staatslot willen checken. Om vervolgens tot de ontdekking te komen dat we zijn vergeten om er eentje te kopen. Een gemiste kans! Je moet weer een maand wachten om opnieuw een poging te wagen om een enorm geldbedrag te winnen. Gelukkig is er een simpele oplossing, want je kunt ook automatisch meespelen.

Automatisch meespelen met de Staatsloterij

Via de website van de Staatsloterij kun je een gratis account aanmaken en een abonnement op een Staatslot nemen. Dan krijg je iedere maand in de mailbox automatisch een staatslot. Veel mensen denken dat het automatisch meespelen nadelig is en dat je ook minder kans maakt, maar dat is niet het geval. De digitale loten die met een abonnement worden uitgegeven maken net zo veel kans als dat je een fysiek staatslot laat printen bij de Bruna. Dus dat is in ieder geval geen reden om het niet te doen.

De voordelen van automatisch meespelen

Het voordeel van automatisch meespelen is dat het staatslot feitelijk ook op jouw naam staat, omdat het lot via jouw account wordt uitgegeven. Als je dus iets wint krijg je bij kleinere bedragen automatisch het geld in je digitale portemonnee op de website van de Staatsloterij gestort terwijl je ook een melding krijgt als je jezelf in Den Haag moet melden wanneer het om een flink geldbedrag gaat. Je lot wordt dus feitelijk automatisch gecheckt. En het belangrijkste voordeel is dus dat je nooit meer kunt vergeten om een staatslot te kopen.

Wil je weten aan welke loterijen je kunt meedoen? Lees dan ook ons artikel.

Gerelateerde bedrijven

Bruna logo
Bruna
1 beoordeling
10

Recente blogartikelen

Tips voor een heerlijk Paasweekend met de familie
Tips voor een heerlijk Paasweekend met de familie
27-03-2023
Waar let je op bij het kiezen van een traplift?
Waar let je op bij het kiezen van een traplift?
24-03-2023
Lees meer blogs