Brabants Dagblad logo

Brabants Dagblad reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Brabants Dagblad reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2333
Brabants Dagblad logo
Website
webwinkel.bd.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Brabants Dagblad

Ben jij benieuw hoe klanten het Brabants Dagblad hebben ervaren in het verleden? Wij hebben alle reviews van het Brabants Dagblad voor je verzameld. Dit zijn reviews die geschreven zijn door klanten die een eerlijke mening geven. Lees voordat je iets gaat kopen deze reviews eens door, zodat je daarna kunt beslissen of je het Brabants Dagblad wilt kopen en lezen.

Over Brabants Dagblad

In 1959 is het Brabants Dagblad opgericht. Het Brabants Dagblad is een Nederlands dagblad dat in een deel van Noord-Brabant en de Gelderse Bommelerwaard verschijnt. In onder andere Tilburg, ’s-Hertogenbosch, Tielerwaard, Oss en Uden wordt de krant verspreid. In het begin was het alleen de ouderwetse, fysieke krant en in 1995 werd voor het eerst de krant ook online gepubliceerd. Toentertijd was dat de tweede Nederlandse regionale krant, na het Eindhovens Dagblad. Vanaf 2007 komt daar ook nog eens een krant in tabloidformaat bij. Het Brabants Dagblad is één van de grootste regionale dagbladen van Nederland. Door de jaren heen zijn er verschillende hoofdredacteuren geweest, en vanaf 2016 is Lucas van Houtert de hoofdredacteur. Daarnaast heeft het ook meerdere tekenaars gehad, waaronder Toon Driel die bekend is van FC Knudde, Peter van Straaten en Jesse van Muylwijck, bekend van De Rechter. In 2015 is het onderdeel geworden van DPG Media.

Waarom kiezen voor Brabants Dagblad

Wanneer je niet alleen wilt weten wat er in de wereld is gebeurd, maar ook meer wilt lezen over het regionieuws, dan is het Brabants Dagblad wat voor jou. Het Brabants Dagblad is betrouwbaar en betrokken, en het kent zeven regionale edities. Zo kun je hier bijvoorbeeld lezen wat er in je wijk of stad gebeurt, wat dan weer niet ten koste gaat van het overige nieuws. De belofte is dan ook niet voor niets: ”˜We brengen het nieuws uit je eigen wereld’. Om een kwalitatief goede krant af te leveren, werkt er iedere dag een honderdtal redacteuren aan. Hoe je het Brabants Dagblad leest, is helemaal aan jou. Allereerst kun je abonnee worden, waarbij je kunt kiezen voor een fysieke of een digitale krant. Met een online abonnement kun je onbeperkt premium artikelen lezen. Een abonnement heb je al vanaf €1,20 per week. Het is ook mogelijk om geheel gratis online de artikelen op de website te lezen. Als niet-abonnee kun je dan wel maar een beperkt aantal premium artikelen lezen. Als je de krant liever op de deurmat wilt ontvangen, ontvang je deze zes ochtenden per week. Het is uiteraard ook mogelijk om het Brabants Dagblad eenmalig los te kopen.

Is Brabants Dagblad betrouwbaar?

De krant heeft een oplage van iets meer dan 100.000 en op zaterdag zit het op ruim 110.000 kranten. De redactie van het Brabants Dagblad zit in ’s-Hertogenbosch en de drukkerij is gevestigd in Vught. Dankzij de aanwezige klantenservice kun je ze altijd een vraag stellen of een klacht indienen. Mocht je onderweg het nieuws willen lezen, dan kun je de app op je telefoon downloaden. Het is mogelijk om je aan te melden voor de nieuwsbrief, waarbij je iedere dag een nieuwsbrief via de mail ontvangt. Je kunt een gratis account aanmaken voor exclusieve voordelen en onbeperkt toegang krijgen tot artikelen. Volg het Brabants Dagblad ook via Twitter, Facebook en Instagram.

Klantenservice en klachten

Het Brabants Dagblad heeft op de website antwoord gegeven op alle veelgestelde vragen. Deze vragen gaan bijvoorbeeld over hoe je je abonnement kunt wijzigen of opzeggen, hoe laat je krant bezorgd wordt en wanneer je abonnementsgeld afgeschreven wordt. Op de website kun je hier de antwoorden van lezen. Wil je telefonisch bestellen of je abonnement opzeggen? Dan is het mogelijk om telefonisch contact op te nemen. Ook wanneer je geen krant hebt ontvangen, kun je telefonisch contact opnemen met de bezorgservice.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij in het verleden een krant van het Brabants Dagblad gelezen en/of er een abonnement op gehad? Laat andere mensen weten wat je van de krant vond en hoe jij ze zou beoordelen. Dat hoeft niet alleen over de krant zelf te gaan, maar je kunt bijvoorbeeld ook benoemen hoe de bezorging was, of je je makkelijk kon abonneren en hoe het ging toen je je abonnement wilde opzeggen. Schrijf hier een review over, zodat andere mensen kunnen lezen wat jij van het Brabants Dagblad vindt.

Reviews over Brabants Dagblad

Gerelateerde bedrijven

Gezinnig logo
Gezinnig
1 beoordeling
10
Jan-magazine logo
Jan-magazine
2 beoordelingen
9
Psychologie Magazine logo
Psychologie Magazine
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Brabants Dagblad

Het bedrijf Brabants Dagblad is geverifieerd door ons. De webshop webwinkel.bd.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Brabants Dagblad is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Brabants Dagblad maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Brabants Dagblad is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van webwinkel.bd.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Brabants Dagblad.

Geplaatst op: 06-04-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Fijn blad

Ik ben al langer lid van het Brabants dagblad en ik heb mijn abonnement afgesloten met veel korting die ik nog altijd kan gebruiken. De site werkt erg goed en snel en er staat altijd weer leuke nieuwe artikelen op als ik kijk.

Geplaatst op: 15-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Myrthe G.

9 / 10
5/5 4/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Brabants Dagblad


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Gezinnig logo
Gezinnig
1 beoordeling
10
Jan-magazine logo
Jan-magazine
2 beoordelingen
9
Psychologie Magazine logo
Psychologie Magazine
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Brabants Dagblad een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Brabants Dagblad. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Brabants Dagblad actief?

Brabants Dagblad is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) boeken en magazines.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Brabants Dagblad reviews? Dan kun je naar de website van Brabants Dagblad gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie