BookSpot logo

BookSpot reviews, ervaringen en beoordelingen

BookSpot reviews, ervaringen en beoordelingen
277
BookSpot logo
Website
BookSpot
Categorie
Webshops

Reviews en Ervaringen Bookspot

Af en toe verdwalen in een verhaal helpt je te ontsnappen aan de alledaagse drukte. Op deze manier laad je je batterijen even helemaal op - het is een moment voor jezelf. Of je nu op fanatieke of eerder sporadische basis leest, BookSpot biedt een brede waaier aan (e-)boeken, films én muziek. Hoe gaat BookSpot juist te werk? Waar biedt BookSpot net dat vleugje meer dan een andere boekhandelaar? Antwoorden op deze en verdere vragen worden vandaag voor je uitgediept. Op basis hiervan maak je een weloverwogen beslissing, waarmee je in een mum van tijd verrijkt wordt.

Over Bookspot

BookSpot is een boekenwebwinkel, actief binnen Nederland en België. ECI (Europa Club Internationaal) vormde het grondleggende orgaan en omstreeks maart 2018 vervolgde het winkelwezen onder naam van BookSpot. Deze werd onmiddellijk ingeluid met een splinternieuwe website, alsook een innovatief abonnementsconcept. Hierbij werd een verplichte kwartaalaanschaf vervangen door een vernieuwd reductiemodel voor leden. Sedert april 2020 werd BookSpot dochteronderdeel van Audax; deze werkte voordien reeds overkoepelend samen met Bruna, AKO en The Read Shop.

Waarom kiezen voor Bookspot?

BookSpot biedt zowel Nederlands- als Engelstalige producten aan. Het ruime aanbod zorgt voor een prikkeling van jong én oud en dit vanuit talrijke doeleinden. Naast (elektronische) boeken, films en muziek ontdek je een scala aan gezelschaps- en bordspelen, alsook games en overige (digitale) accessoires. Wanneer je naar www.bookspot.nl surft, vind je regelmatig nieuwe inhouden terug. Een redactie zorgt voor nuttige artikels - denk hierbij aan interviews met auteurs, winacties om u tegen te zeggen, een kijk binnen de denkwereld van een literair deskundige en meer. Deze actieve samenwerking met kenners uit het vak, maakt BookSpot en haar lezers gekend met alle werelden.

Is Bookspot betrouwbaar?

Net zoals het eerstvolgende verhaal op je boekenstapel, ligt de betrouwbaarheid van BookSpot ontegensprekelijk voor de hand. Bij het doorvoeren van je individuele onderzoek ontdekte je het wellicht al, en daarnaast klinkt het door in talrijke beoordelingen. Maar liefst 94% van het lezende publiek beveelt het gebruik van BookSpot sterk aan. Wanneer je navraag doet in je naaste omgeving, hoor je er ongetwijfeld ook weerklank van.

Klantenservice en Klachten

Zit je met een vraag? Neem gerust een kijkje via het webplatform van BookSpot - hier vind je een uitgebreide lijst aan veelgestelde vragen terug. Welke voordelen geniet je als lid? Hoe wijzig je je gegevens? Hoe zit het met betalen, bestellen, leveren en retourneren? Hoe raak je wegwijs doorheen het digitale leesgebeuren? Hoe vraag je een factuur op? Wanneer je vraag niet onmiddellijk beantwoord wordt of wanneer er verdere onduidelijkheden heersen, helpt een klantenservice je verder met vragen, opmerkingen suggesties of klachten. Deze dienst bereik je via een chatfunctie op je lap- of desktop en het berichtenkanaal van WhatsApp. Bij het opnemen van een telefonisch contact reken je tijdens openingsuren op minimale wachttijden.

Wil jij ook beoordelen?

Maakte je ondertussen zelf gebruik van BookSpot? Ben je tevreden over hoe de klantenservice je vraag behandelde, of enthousiast wegens een snelle levertijd, het brede aanbod, en verder? Aarzel niet en laat zeker een eigen beoordeling na - op deze manier maken ook zij die na je komen een juiste, weloverwogen beslissing.

Reviews over BookSpot
Gerelateerde bedrijven
Tina logo
Tina
1 beoordeling
8,5
vtwonen magazine logo
vtwonen magazine
1 beoordeling
10
Bruna logo
Bruna
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
7,8
50% zou hier weer kopen
4 beoordelingen
Niet goed

Ik heb mijn boek niet binnen gekregen en wacht er al lang op”¦. De verzending is slecht geregeld ik heb al vaak gebeld en er is veel onduidelijkheid er over. Ik weet niet hoe het met andere boeken is maar dit is heel slecht geregeld

Geplaatst op: 01-12-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

6 / 10
3/5 4/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Slecht

Mijn boek kwam niet aan, wacht er al heel lang op en nog steeds heb ik niks binnen gekregen”¦ ik heb ook vaak de klantenservice gebeld en die zei elke keer dat het boek er aan moest komen

Geplaatst op: 01-12-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Ze beloven veel, maar leveren niets

Eerst weken, maanden op een boek gewacht. een paar keer gebeld, maar het kwam eraan, beloofden ze.Toen werd het plotseling geannuleerd.
Tot mijn verbazing stond het even later gewoon weer op de site.
Toch nog een keer besteld, het was op voorraad werd verzekerd en de volgende dag bezorgd. Maar helaas, ik wacht nog. Geen aanrader dus

Geplaatst op: 07-10-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

5 / 10
3/5 2/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Betrouwbare boekenwinkel

Ik heb recent bookspot ontdekt en ben er erg blij mee. Het is echt een inspirerende boekenwinkel en ook erg betrouwbaar. De site wordt in mijn ogen goed gepresenteerd en heeft een goede layout. Als er iets mis gaat wordt het altijd correct opgelost!

Geplaatst op: 04-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Myrthe B.

8 / 10
5/5 3/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over BookSpot
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Tina logo
Tina
1 beoordeling
8,5
vtwonen magazine logo
vtwonen magazine
1 beoordeling
10
Bruna logo
Bruna
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is BookSpot een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 4 beoordelingen geplaatst over BookSpot. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7,8 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is BookSpot actief?

BookSpot is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) boeken en magazines.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de BookSpot reviews? Dan kun je naar de website van BookSpot gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie