BoerenBed logo

BoerenBed reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
BoerenBed reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1477
BoerenBed logo
Website
boerenbed.nl
Categorie
Vakantie & reizen
Bezoek de website

Ervaringen en reviews BoerenBed

Op zoek naar een heerlijke vakantie, in eigen land of juist op een andere plek in Europa, heeft je misschien op het idee van BoerenBed gebracht. BoerenBed belooft je een heerlijke vakantie op de boerderij, waarbij er een knusse sfeer maar wel met de nodige luxe beloofd wordt. Lijkt je dit wel wat? Uiteraard wil je dan graag weten of BoerenBed ook waarmaakt wat het zegt. Wie zijn ze? Wat zijn de ervaringen van anderen? En wat voor bedrijf is BoerenBed nu eigenlijk? Je vindt het hier in een beknopt overzicht, evenals de recensies die anderen voor je achtergelaten hebben. En ook jij kan jouw review geven, als je bij BoerenBed een vakantie meegemaakt hebt.

Over BoerenBed

BoerenBed is de aanbieder van boerderijvakanties, maar wel op een bijzondere manier. Wat ze aanbieden zijn tenten die volledig zijn ingericht, met een eigen toilet en privé douche. De bedden zijn van hoge kwaliteit en ook de keuken is volledig ingericht. Kortom: een luxe tent-vakantie op de boerderij, waarbij je dicht bij de natuur staat. Het boeren(camping)leven maak je volop mee en toch heb je ook je eigen luxe onderkomen. BoerenBed vind je zowel in Nederland, als in België, Duitsland, Frankrijk, Zwitserland en in het Verenigd Koninkrijk. Iedere BoerenBed locatie heeft zijn eigen bijzonderheden en activiteiten, zodat er voor iedereen wel een fijne locatie te vinden is. Naast tenten zijn er ook op sommige locaties houten huisjes te huur en zelfs groepsaccommodaties! Leuk om te huren voor bijvoorbeeld een familiereünie. Hou je van nog meer luxe, dan zijn er ook tenten te huur waar een Hot Tube bij aanwezig is.

Waarom kiezen voor BoerenBed

BoerenBed heeft uiteraard zijn eigen eigenschappen, waarom je voor deze aanbieder zou moeten kiezen:

 • Het ervaren van het boerenleven
 • Kamperen, maar wel in luxe
 • Mooie locaties
 • Per locatie eigen activiteiten
 • Vanuit je tent prachtige vergezichten door de polder, bijvoorbeeld
 • Ruim opgezette plekken
 • Ideaal als gezinsvakantie
 • Leerzaam voor de kinderen
 • Dichter bij de natuur
 • Knus
 • Naast tenten zijn er ook houten huisjes
 • Ook groepsaccommodaties zijn mogelijk
 • Er zijn tenten met een Hot Tub!
 • Honden zijn welkom

Is BoerenBed betrouwbaar?

BoerenBed wordt hoog gewaardeerd door mensen die er geweest zijn. De gemiddelde gastenwaardering is 9,4! Gezien deze hoge waarderingen moet het wel goed zijn. BoerenBed biedt zelf een annuleringsverzekering aan. BoerenBed bestaat sinds 2003 en is alleen maar gegroeid, wat al veel zegt.

Klantenservice en klachten

BoerenBed is telefonisch bereikbaar. Dit kan op werkdagen van 9 tot 5 uur. Binnen dit tijdsbestek kan je ook chatten met de klantenservice. Verder kan je ook per mail contact met ze opnemen. Bij klachten wordt er gevraagd ter plaatse contact op te nemen met de boer bij wie je verblijft. Op die manier hopen ze dat direct de problemen opgelost kunnen worden. Mocht dit niet goed zijn opgelost, dan heb je nog tot een maand na vertrek de tijd om je klacht neer te leggen bij BoerenBed via mail.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij bij BoerenBed op vakantie geweest? Laat jouw beoordeling hier dan achter, zodat ook anderen kunnen zien of BoerenBed betrouwbaar is en welke ervaringen anderen hebben. Zo helpen we elkaar om een fijne keuze te maken voor onze vakanties!

Reviews over BoerenBed
Gerelateerde bedrijven
AfrikaPlus logo
AfrikaPlus
2 beoordelingen
9,5
All in Portugal logo
All in Portugal
1 beoordeling
10
European sleeper logo
European sleeper
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over BoerenBed

Ons team van experts heeft BoerenBed geverifieerd op een aantal punten. De webshop van BoerenBed bestaat al sinds 2002 en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. BoerenBed is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

BoerenBed is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van boerenbed.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van BoerenBed.

Geplaatst op: 15-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Super leuke camping

We hebben hier een weekendje gezeten en we hebben echt super veel genoten. We hadden een huisje met een hottup en dat was echt geweldig. We komen hier zeker nog eens terug.

Geplaatst op: 05-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Stefan V.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over BoerenBed
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
AfrikaPlus logo
AfrikaPlus
2 beoordelingen
9,5
All in Portugal logo
All in Portugal
1 beoordeling
10
European sleeper logo
European sleeper
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is BoerenBed een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over BoerenBed. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is BoerenBed actief?

BoerenBed is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) allround , autovakantie , campings , groepsaccommodaties , themareizen en vakantiehuizen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de BoerenBed reviews? Dan kun je naar de website van BoerenBed gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie