BlueMovement logo

BlueMovement reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
BlueMovement reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
BlueMovement logo
Website
bluemovement.com
Categorie
Wonen
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen BlueMovement

Een duurzaam huishouden is iets wat je nastreeft. Of je hebt gewoon een koelkast, een wasmachine of bijvoorbeeld een droger nodig en je bent op zoek naar een betaalbaar apparaat. In beide gevallen ben je misschien al uitgekomen bij BlueMovement. En dit heeft je interesse blijkbaar gewekt. Logisch, want het concept klinkt heel aanlokkelijk. Maar werkt het ook? Is BlueMovement voor jou interessant en hoe duurzaam is het nu echt? Dus wil je beoordelingen lezen. Reviews napluizen over BlueMovement, zodat je een keuze kunt maken die bij je past. Welkom op onze site, want wij helpen je met veel plezier. Naast het verzamelen van de ervaringen van anderen met BlueMovement, hebben wij ook informatie van het bedrijf opgezocht. En jij kunt dit hier allemaal lezen. Lees dus maar snel verder! Kom je na dit lezen tot de conclusie dat je een abonnement wilt afsluiten bij Bluemovement, wil je ons dan ook jouw recensie over het bedrijf geven? Wij zijn er blij mee!

Over BlueMovement

Huishoudelijke apparaten zijn nodig om een leven met gemak en in vrijheid te kunnen leven. Dat vonden ze bij BlueMovement ook. Maar ze willen ook een schonere wereld. En zo ontstond BlueMovement. De wereld mooier en groener maken doe je samen. En dat is dan ook de passie die ze nastreven door minder afval te creëren. Oude apparaten ontvangen bijvoorbeeld een tweede leven. En anders worden zijn onderdelen opnieuw gebruikt. Simpel… En voor de gebruiker zijn er ook voordelen. Een schoon huis is gezond en daar kunnen huishoudelijke apparaten voor zorgen. En door het aanbieden van een abonnement worden zorgen van de consument afgenomen. Zowel in tijd, frustratie en geld. BlueMovement: powered by Bosch.

Waarom kiezen voor BlueMovement

Bij BlueMovement sluit je een abonnement af waardoor jij minder zorgen hebt. Je kiest het product. Deze wordt bezorgd én geïnstalleerd. Je betaalt een vast bedrag per maand, dus hoge aanschafkosten ontbreken. Het enige is dat je een borg betaalt aan het begin van het abonnement. Als je stopt, krijg je die borg weer terug. Zo’n borg is maar een klein bedrag in verhouding met het aanschafbedrag en dit krijg je uiteindelijk dus weer retour. Zo’n abonnement is all-inclusive, dus je hoeft niet bang te zijn voor onverwachte kosten door reparaties of het moeten vervangen van je apparaat. Je hoeft een oud product ook niet zelf af te voeren (en hiervoor kosten te betalen) want het blijft eigendom van BlueMovement. Ga je verhuizen? Geen nood: het apparaat wordt door BlueMovement verhuisd!! Je kunt er ook voor kiezen om je abonnement over te laten nemen door de nieuwe bewoner. Ook handig. En kies je voor meer dan 1 apparaat, dan krijg je zelfs ook nog korting!

Is BluemMovement betrouwbaar?

Bosch is al heel lang bekend op het terrein van huishoudelijke apparaten, dus die betrouwbaarheid zit wel goed. Thuiswinkel waarborg staat garant voor de webshop. Zodat jij weet dat je veilig kunt shoppen. Dat duurzaamheid en gemak hoog in het vaandel staat, wil al zeggen dat het hart op de juiste plek zit.

Klantenservice en klachten

Bij vragen kan je eerst kijken bij de veel gestelde vragen. De site is duidelijk in de werking, dus ook dat zal wel loslopen. Toch kunnen er altijd nog vragen zijn of misschien heb je een klacht. Uiteraard kan je dan terecht bij de klantenservice. Deze kan je bellen of je chat rechtstreeks via de site. Daarnaast kan je het contactformulier op de site invullen. Overigens kan bestellen enkel en alleen via de website gebeuren.

Wil jij ook beoordelen?

Vond je het idee rondom duurzaamheid en gemak wel een topper? Ben jij overstag gegaan en heb je een abonnement afgesloten bij BlueMovement? Je zou ons én andere geïnteresseerden heel erg helpen als je ons jouw review wilt geven. Zo kunnen anderen ook bepalen of ze in zee willen gaan met BlueMovement. Vertel zo duidelijk mogelijk waarom je wel of niet blij bent met je abonnement bij BlueMovement. Ben je tevreden over de werking van het abonnement, maar ook over het Bosch apparaat op zich. Heb je te maken gehad met bijvoorbeeld een reparatie of een verhuizing en werkt het echt zo makkelijk als ze zeggen? Hoe groot is de bereikbaarheid van de klantenservice? En was het duidelijk hoe je het abonnement moet afsluiten? Kortom: waar ben je wel en waar ben je niet tevreden mee wat betreft BlueMovement? We willen je alvast bedanken voor je moeite!

Reviews over BlueMovement

Gerelateerde bedrijven

Huurwoningbemiddeling.nl logo
Huurwoningbemiddeling.nl
2 beoordelingen
9
Skiset logo
Skiset
2 beoordelingen
9
Snowrental logo
Snowrental
2 beoordelingen
9
8,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over bluemovement.com

Het bedrijf BlueMovement is geverifieerd door ons. De webshop bluemovement.com is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. BlueMovement is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. BlueMovement maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van bluemovement.com is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van bluemovement.com te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van BlueMovement.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Nette levering

Het pakketje is hartstikke snel afgeleverd en geplaatst. Het is echt een super droger. Als ik nog een keer zo'n apperaat moet vervangen dan kom ik zeker terug. Bedankt voor de service!

Geplaatst op: 11-05-2021
Laatst bewerkt op: 05-06-2021
Geschreven door: Marjolein F.

7 / 10
3/5 3/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over BlueMovement


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Huurwoningbemiddeling.nl logo
Huurwoningbemiddeling.nl
2 beoordelingen
9
Skiset logo
Skiset
2 beoordelingen
9
Snowrental logo
Snowrental
2 beoordelingen
9

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is BlueMovement een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over BlueMovement. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is BlueMovement actief?

BlueMovement is vooral actief in de categorie wonen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) witgoed en verhuurbedrijven.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de BlueMovement reviews? Dan kun je naar de website van BlueMovement gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie