BiMi Books logo

BiMi Books reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
BiMi Books reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4431
BiMi Books logo
Website
bimibooks.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen BiMi Books

BiMi Books maakt gepersonaliseerde kinderboeken met naam en foto. Je kind speelt zelf de hoofdrol in de mooiste verhalen. Dat maakt lezen wel erg leuk! Wij hebben echte klanten gevraagd om hun ervaring met BiMi Books te delen. Zo maak jij een weloverwogen keuze of je hier een gepersonaliseerd boek wilt bestellen. De boeken zijn leuk voor je eigen kids, maar ook ideaal om cadeau te doen aan je neefje of nichtje, kinderen van vrienden of de kinderen van de buren.

Over BiMi Books

BiMi Books maakt gepersonaliseerde kinderboeken voor kinderen van 2 tot 6 jaar. Jij ontwerpt zeer eenvoudig je eigen boek, door de naam en een foto van je kind te uploaden. Deze wordt vervolgens op elke bladzijde van het avontuur gebruikt voor de hoofdpersoon van het boek. Zo kan het kind echt de held van het verhaal zijn. Er zijn veel leuke verhalen om uit te kiezen. Van verhalen over Donald Duck tot verhalen over eenhoorns, draken of dino's. Het levert een hoop plezier en verwondering op wanneer kinderen zichzelf in een boek terug zien. Ook stimuleert dit de creativiteit en verbeeldingskracht van je kleintje en levert het een enorme boost in zelfvertrouwen op. Lezen is een bijzonder moment van samen zijn. BiMi Books hoopt hier met de gepersonaliseerde boeken aan bij te kunnen dragen. Zo geniet jij samen met je kind van échte aandacht voor elkaar.

Waarom kiezen voor BiMi Books

Er zijn verschillende verhalen waar je uit kunt kiezen. Maak je van jouw kind een drakentemmer, een diepzeeduiker of ontdek je de wereld van magische eenhoorns? Welk verhaal je ook kiest, in slechts 4 eenvoudige stappen maak je jouw eigen gepersonaliseerde verhaal. Je kiest een boek, upload een leuke foto, bewerkt de foto en bekijkt de preview. Is alles naar wens? Dan gooi je het kinderboek in je winkelmandje en reken je deze veilig en snel af. Er geldt een levertijd van 5 werkdagen.

Is BiMi Books betrouwbaar?

Honderden klanten vinden BiMi Books leuk op social media. Volg dit Nederlandse bedrijf zeker op Facebook en Instagram zodat je geen enkel nieuwtje mist. Door de beoordelingen over BiMi Books te lezen krijg je een goed beeld van de werkwijze van dit bedrijf en de kwaliteit van de boeken.

Klantenservice en klachten

Op de website kan je zoeken op het onderwerp van jouw vraag om hier een antwoord op te krijgen. Kan je niet vinden wat je zoekt? Dan kan je gemakkelijk contact opnemen met de klantenservice door het contactformulier in te vullen. Je ontvangt zo snel mogelijk een antwoord op jouw bericht.

Wil jij ook beoordelen?

Lees jij jouw zoon of dochter iedere avond voor uit jouw gepersonaliseerde BiMi Books? Laat dan jouw review over BiMi Books achter op deze pagina! Door jouw mening te delen help je anderen bij het maken van hun keuze. Vertel bijvoorbeeld hoe jouw kinderen reageren op het boek, of het eenvoudig is om een boek te personaliseren, of je nog tips hebt voor het uitzoeken van de juiste foto en over de levertijd van jouw bestelling. Door jouw ervaring te delen maak je het andere ouders makkelijk om hun kleintje te verrassen met een gaaf boek.

Reviews over BiMi Books

Gerelateerde bedrijven

Menshealth logo
Menshealth
2 beoordelingen
9
Tubantia Webwinkel logo
Tubantia Webwinkel
1 beoordeling
10
Veronica Magazine logo
Veronica Magazine
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Ervaringen met BiMi Books

BiMi Books is geverifieerd door ons expert team. De webshop BiMi Books bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is BiMi Books lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via BiMi Books. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

BiMi Books is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Wij raden het aan om eerst even op de website van bimibooks.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 24-03-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over BiMi Books


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Menshealth logo
Menshealth
2 beoordelingen
9
Tubantia Webwinkel logo
Tubantia Webwinkel
1 beoordeling
10
Veronica Magazine logo
Veronica Magazine
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is BiMi Books een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over BiMi Books. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is BiMi Books actief?

BiMi Books is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) boeken en magazines.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de BiMi Books reviews? Dan kun je naar de website van BiMi Books gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie