Belsimpel logo

Belsimpel ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

247 beoordelingen • 7,7
Belsimpel logo
Belsimpel ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
247 beoordelingen • 7,7
Beoordeling
247 beoordelingen
7,7
5 sterren
64%
4 sterren
9%
3 sterren
1%
2 sterren
2%
1 ster
24%
7,7
7,7
7,7
7,7

Gerelateerde bedrijven

KPN logo KPN
11 beoordelingen
6
Simpel logo Simpel
20 beoordelingen
4,6
BudgetMobiel logo BudgetMobiel
0 beoordelingen
10

Belsimpel ervaringen

 

Reviews en boordelingen van bedrijven kunnen mensen helpen bij het vinden van een bedrijf die bij hun past. Heb jij ooit eens een Belsimpel ervaringen en wil jij dit graag met anderen delen? Dit is op deze pagina mogelijk. Plaats eenvoudig een review over jouw Belsimpel ervaringen en deel jouw ervaringen met anderen. Het is ook mogelijk om alleen een beoordeling te geven.

 

Over Belsimpel

 

Belsimpel is de online webwinkel waar je terecht kan voor alles wat te maken heeft met Telefonie. Opzoek naar een mobiele telefoon, Abonnement, prepaidtoestel of telefoonaccessoiresen? Belsimpel biedt alles aan voor scherpe prijzen en zorg ervoor dat jij binne 24 uur beschikt over jou bestelling

 

Opgericht door twee studenten en binnen 5 jaar een omzet van meer dan 5 miljoen euro. Het klinkt als een sprookje, maar voor Beslimepl is dit werkelijkheid! Belsimpel is op dit moment een grote speler op het gebied van mobiele telefonie. Al jouw wensen op het gebied van mobiele telefonie kunnen gerealiseerd worden door Belsimpel. Ze hebben geen dure kosten van winkels waardoor ze de prijzen relatief laag kunnen houden.

 

Diensten Belsimpel

 

Wanneer je een abonnement afsluit moet je eerst kijken wat voor beller je bent. Bel je bijvoorbeeld veel of maak je juist veel gebruik van het internet op je telefoon. Voor iedere wens heeft Belsimpel een geschikt abonnement. Het is ook mogelijk om alleen voor een sim-only abonnement te kiezen wanneer je bijvoorbeeld al een telefoon hebt. Voor mensen die liever niet vast willen zitten aan een abonnement heeft belsimpel een prepaid kaart. Naast de abonnementen en de prepaidkaart kun je bij Belsimpel ook terecht voor een tablets, losse toestelen en accessoires.

 

Klachten en service Belsimpel

 

Belsimpel probeert altijd zijn klanten zo goed mogelijk te helpen bij hun wensen. Heb jij ooit eens een abonnement afgesloten of heb je eens een product aangeschaft bij Belsimpel? Deel jouw Belsimpel ervaringen door een review of een beoordeling te plaatsen. Jouw review en beoordeling wordt door vele mensen gelezen. Wellicht kan jouw review of beoordeling er toe leiden dat mensen klant worden of juist geen klant worden bij Belsimpel.

 

Start met beoordelen

Lees beoordelingen over Belsimpel

profielfoto van Diana
Diana
11-03-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
bestelling Huawei Y6

Heel snelle levering van mijn bestelling. Mooi toestel dat niet onderdoet voor mijn eigen HTC. Aangezien het een kado is kan ik over de kwaliteit van het toestel nog niets zeggen.

profielfoto van LIES V.
LIES V.
10-03-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Huawei y365

Alles prima verzorgd. Snelle levering en het toestel is zeer goed.
Ik lees altijd de revues omdat mij dat helpt bij mijn keuze.

profielfoto van Chantal
Chantal
10-03-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Sony Experia Z4 supersnel geleverd

Mijn dochter had van haar eigen verjaardagscentjes haar toestel bij elkaar gespaard. Na het plaatsen van de order kregen we keurig een bevestigingsmail dat de betaling binnen was en dat deze klaar werd gemaakt voor verzending. Nog geen dag later kregen we al een email dat deze verzonden was. Keurige service en supersnel geleverd.

Mochten wij ooit nog eens een toestel los willen bestellen dan zullen wij dit zeker hier doen!!

profielfoto van Coen
Coen
10-03-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Super

Ik heb niks negatiefs te melden.
De prijs was goed sn de bezorging was op tijd.
c:

profielfoto van Evers
Evers
10-03-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Iphone

Prima informatie en snelle nette levering!

profielfoto van Wegter S.
Wegter S.
10-03-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
controller

alles goed geregeld

profielfoto van G.Venema
G.Venema
10-03-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
65 +

M,

De telefoon en de verpakking het was allemaal goed.

G.Venema

profielfoto van Hans87
Hans87
09-03-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Goede service

Telefoon besteld en op tijd gekregen zoals beloofd dus helemaal tevreden!

profielfoto van Esther
Esther
09-03-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
HTC one m9

Goed toestel voor een prachtige prijs. Zeer snelle levering en goed verpakt.

profielfoto van J R.
J R.
08-03-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Dhr

Ik heb de telefoon een kleine 2 weken en ben tot nu toe dik tevreden.
Ook ging de bestelling goed en vlot.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
02-02-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Samsung Note 4

vanaf 20 jan. 2016 Samsung note 4 besteld.... snelle levering en perfecte service. Had hiervoor een note 3 deze werd erg traag, dus een stapje hoger naar note 4 geweldig mooie design en verder wat je van deze mobiel mag verwachten...toch een klein dingetjes, mijn S pen werkte niet goed op een bepaald plekje, na meerdere chats met Samsung zelf werd ik daar niet echt wijzer en gelukkiger van slechte informatie en kennis.......maar bel je met één van de vriendelijke medewerkers van Belsimpel dan is je probleem zo opgelost na een harde reset doet hij het weer. Helemaal gelukkig. Dank je wel medewerkers van Belsimpel.....ECHT EEN AANRADER om daar je mobiel te kopen.......SUPER.

profielfoto van Yvonne
Yvonne
24-11-2015
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
iPhon6 + hoesje volgende dag in huis

Helemaal blij met mijn nieuwe iPhone 6 + nieuwe hoesje. Had hem om 3 uur smiddags besteld en de volgende dag al in huis! Helemaal blij mee :D Eindelijk mijn iPhone 4 de deur uit

profielfoto van Anoniem
Anoniem
07-06-2014
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
in één woord: TOP

Meerdere telefoons besteld bij Belsimpel, omdat prijs, bestellen, aflevering en service gewoon TOP is. Daardoor ook zeer betrouwbaar. Wij bevelen iedereen aan om te bestellen bij Belsimpel.

profielfoto van Rutger
Rutger
16-05-2014
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Uitstekend

Bestelling was simpel gedaan, prijs van mijn witte Iphone 5S duidelijk lager dan die bij andere sites.

Voor 3 euro extra bezorgingskosten kwam de koerier bij mij thuis de telefoon afleveren. Even pinnen en geregeld, never easier.

Volgende keer weer.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
16-05-2014
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Belsimpel - goede keuze

Op basis van prijs gekozen voor Belsimpel. Op basis van de nu opgedane ervaring; bestelgemak, afhandelingssnelheid en betrouwbaarheid, zou ik weer voor Belsimpel kiezen.

profielfoto van Robert
Robert
16-05-2014
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
heel veel aanbod voor een lage prijs

Onlangs heb ik via belsimpel een Samsung galaxy S5 gekocht. Ik bestelde de telefoon rond 21:00 uur en hij was de volgende dag om 12:00 uur bezorgt. De telefoon kostte hier ook €40,- minder dan bij andere Télécom bedrijven dus als je ooit nog een toestel wilt bestellen raad ik zeker Belsimpel aan wegens zijn lage prijzen en goede service.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
15-05-2014
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
gewoon supergoed

Belsimpel heeft een duidelijke overzichtelijke website, scherpe prijzen en supersnelle levering.

Ik ben tevreden met mijn telefoon en de snelle levering!

profielfoto van Anoniem
Anoniem
15-05-2014
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Simply top!

Toen ik niet tevreden was over een aangeschafte smartphone mocht ik hem zonder problemen omruilen voor een ander toestel. Perfecte service, goede communicatie en fantastische prijzen.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
11-05-2014
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
UITSTEKEND

24-04-2014 Samsung Galaxy S3 mini GT-i8190 besteld voor € 147,- (+ verzendkosten € 6,95 = totaalprijs € 153,95).

De volgende dag de smartphone in huis !

Totaal probleemloos.

Prima verpakt door Belsimpel.

De Samsung gesealde package was geheel in tact, dus 100% zekerheid.

Ik beveel Belsimpel iedereen aan.

Smartphone kopen???

Ik ben toch niet gek !!!

Prijs bij Mediamarkt op 24-4-2014 € 199,-

Verschil € 45,- !!!

profielfoto van Niels
Niels
10-05-2014
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
netjes gedaan!

pas geleden een s4 mini hier gekocht, die was de volgende dag netjes in huis en goed verpakt, niets op aan te merken!

profielfoto van Anoniem
Anoniem
10-05-2014
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
GEWELDIG

Goede service. in de avond gebeld voor informatie en toen via de site besteld. Volgende dag in huis. Geweldig, geen bla bla maar gewoon doen wat ze beloven.

De volgende keer weer bij hun.

profielfoto van JC
JC
09-05-2014
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Top!

Dit is de 2e keer dat ik een telefoon bestel bij belsimpel, vandaag bestod en morgen in huis.

Dit keer was het een cadeau (de samsung galaxy S3) en de ontvanger is er erg blij mee!

Al eerder belsimpel aangeraden bij vrienden en familie.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
09-05-2014
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Belsimpel Toppie

Ik ben heel tevreden over Belsimpel

Veel keus voor een goede prijs. En daarbij ook super snelle levering.

Al 2 keer een telefoon hier besteld.

Kom hier zeker weer terug en raad het ook bij anderen aan

Toppie

profielfoto van Anoniem
Anoniem
09-05-2014
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Belsimpel is helemaal top!

Ik ben supertevreden over Belsimpel.

De website is heel duidelijk en overzichtelijk. Ik heb nu 2x een telefoon hier gekocht en beide keren werd alles heel vlot en correct afgehandeld. Via e-mail werd ik op de hoogte gehouden over het verloop van mijn bestelling. En vandaag besteld is morgen geleverd. Fantastisch! Ik kon de volgende dag al genieten van mijn nieuwe Huawei G700.

profielfoto van Lesley P.
Lesley P.
09-05-2014
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Prima site

Ik heb mijn Galaxy S 5 hier gekocht.

Goed, duidelijk, snel en mooi geprijsd.

Zeker een aanrader.

profielfoto van Lesley P.
Lesley P.
09-05-2014
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Prima site

Ik heb mijn Galaxy S 5 hier gekocht en ben erg tevreden.

Prima, snel en mooi geprijsd.

Zeker een aanrader.

profielfoto van M P.
M P.
09-05-2014
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Erg tevreden

Een erg goede site. Alles werkt prima.

Mooie prijs en meteen accessoires uitzoeken.

Mooi gedaan. ik kom zeker weer.

profielfoto van Anouk
Anouk
09-05-2014
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Snelle service

Ben erg tevreden over mijn aankoop, zowel met mijn mobiel zelf als met de snelle service waarmee die geleverd is.

profielfoto van Rensen
Rensen
09-05-2014
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
geweldig

Wat een fijne site, groot aanbod, maar alle info overzichtelijk, duidelijk en compleet, waardoor een keuze maken geen weektaak is geworden. Vriendelijke prijzen in vergelijking met andere aanbieders. Levering snel en keurig verpakt. Een zeer soepele afhandeling van mijn bestelling. Erg tevreden, mijn vertrouwen hebben ze gewonnen en zal belsimpel zeker aanraden aan familie en vrienden!

profielfoto van Lindsay
Lindsay
08-05-2014
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Als ik dit had geweten!

Een iPhone 5s besteld, laat in de avond. Niet gedacht dat deze daadwerkelijk de volgende dag bij mij afgeleverd zou worden. Werd netjes via de mail van alles op de hoogte gehouden. Keurig verpakt. De telefoon is ook helemaal naar wens. Hele goede service! Als ik dit had geweten, had ik veel eerder een aankoop gedaan via belsimpel!

Schrijf een review over Belsimpel

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

KPN logo KPN
11 beoordelingen
6
Simpel logo Simpel
20 beoordelingen
4,6
BudgetMobiel logo BudgetMobiel
0 beoordelingen
10