Belsimpel logo

Belsimpel ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

247 beoordelingen • 7,7
Belsimpel logo
Belsimpel ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
247 beoordelingen • 7,7
Beoordeling
247 beoordelingen
7,7
5 sterren
64%
4 sterren
9%
3 sterren
1%
2 sterren
2%
1 ster
24%
7,7
7,7
7,7
7,7

Gerelateerde bedrijven

KPN logo KPN
11 beoordelingen
6
Simpel logo Simpel
20 beoordelingen
4,6
BudgetMobiel logo BudgetMobiel
0 beoordelingen
10

Belsimpel ervaringen

 

Reviews en boordelingen van bedrijven kunnen mensen helpen bij het vinden van een bedrijf die bij hun past. Heb jij ooit eens een Belsimpel ervaringen en wil jij dit graag met anderen delen? Dit is op deze pagina mogelijk. Plaats eenvoudig een review over jouw Belsimpel ervaringen en deel jouw ervaringen met anderen. Het is ook mogelijk om alleen een beoordeling te geven.

 

Over Belsimpel

 

Belsimpel is de online webwinkel waar je terecht kan voor alles wat te maken heeft met Telefonie. Opzoek naar een mobiele telefoon, Abonnement, prepaidtoestel of telefoonaccessoiresen? Belsimpel biedt alles aan voor scherpe prijzen en zorg ervoor dat jij binne 24 uur beschikt over jou bestelling

 

Opgericht door twee studenten en binnen 5 jaar een omzet van meer dan 5 miljoen euro. Het klinkt als een sprookje, maar voor Beslimepl is dit werkelijkheid! Belsimpel is op dit moment een grote speler op het gebied van mobiele telefonie. Al jouw wensen op het gebied van mobiele telefonie kunnen gerealiseerd worden door Belsimpel. Ze hebben geen dure kosten van winkels waardoor ze de prijzen relatief laag kunnen houden.

 

Diensten Belsimpel

 

Wanneer je een abonnement afsluit moet je eerst kijken wat voor beller je bent. Bel je bijvoorbeeld veel of maak je juist veel gebruik van het internet op je telefoon. Voor iedere wens heeft Belsimpel een geschikt abonnement. Het is ook mogelijk om alleen voor een sim-only abonnement te kiezen wanneer je bijvoorbeeld al een telefoon hebt. Voor mensen die liever niet vast willen zitten aan een abonnement heeft belsimpel een prepaid kaart. Naast de abonnementen en de prepaidkaart kun je bij Belsimpel ook terecht voor een tablets, losse toestelen en accessoires.

 

Klachten en service Belsimpel

 

Belsimpel probeert altijd zijn klanten zo goed mogelijk te helpen bij hun wensen. Heb jij ooit eens een abonnement afgesloten of heb je eens een product aangeschaft bij Belsimpel? Deel jouw Belsimpel ervaringen door een review of een beoordeling te plaatsen. Jouw review en beoordeling wordt door vele mensen gelezen. Wellicht kan jouw review of beoordeling er toe leiden dat mensen klant worden of juist geen klant worden bij Belsimpel.

 

Start met beoordelen

Lees beoordelingen over Belsimpel

profielfoto van Monique P.
Monique P.
12-12-2018
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Huawei p20 lite

Slechte service slecht bereikbaar. Toestel en abbonement geannuleerd. Wegens defect toestel wat ik toegestuurd kreeg moest nog 10 procent hetalen en nu zit ik op me goedkeuring te wachten dat alles geannuleerd wordt. Zogenaamde black friday aan bieding. Kleine letters niet gelezen ja stom 300 euro na 2 jaar betalen ineens vandaar lage abbonement. Wat denk je nog geen week later toestel 150 euro gezakt. Wtf black friday oplichting en slechte service wil van me abbonement af

profielfoto van Kim
Kim
10-12-2018
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Ik schrijf nooit een slechte review, maar Belsimpel vraagt er om!

Ik schrijf nooit een slechte review, maar Belsimpel vraagt er om!
Pas op! Recht hebben = blijkbaar niet recht krijgen, bij deze club.
Mijn verhaal:
Net binnen de garantietermijn van 2 jaar, ging mijn LG Nexus 5X stuk.
Na 3 maanden ploeteren met een stoicijnse klantenservice, heb ik nog steeds geen telefoon!
- Telefoon opgestuurd en al gauw krijg ik de melding dat er een onderdeel vervangen moet worden. Kosten: 345,- Meer dan dat de telefoon heeft gekost!!
Met een door hun verzonnen factuurdatum, wordt beweerd dat ik geen garantie meer heb en dit moet betalen...
Ik heb opnieuw de factuur moeten versturen om ze er van te overtuigen dat er nog wel garantie is!!
- Vervolgens een tijdlang niets meer gehoord, bij navraag blijkt dat er gewacht wordt op het dure onderdeel.
- Na een tijdje krijg ik ineens bericht dat het toestel niet meer gerepareerd gaat worden (werd het ze toch te duur?) en dat een ander toestel, een minderwaardige tweedehands LG G5 Gold, opgestuurd gaat worden
- Gauw contact opgenomen dat ik hier niet mee akkoord ga en recht heb op een vergelijkbaar, nieuw toestel. Gelijk een redelijk voorstel gedaan, namelijk de Xiaomi Mi A2
- Belsimpel doet alsof ze dit niet gehoord hebben, en bieden een tweedehands/refurbished LG Nexus 5X aan.
Het is bekend van deze toestellen dat ze, net als mijn toestel binnen +/- 2 jaar allemaal stuk gaan.
Daarom heb ik aangegeven hier ook niet mee akkoord te gaan en wederom de Xiaomi voorgesteld...
- Na een radiostilte (we gaan het even overleggen) komt Belsimpel weer met de LG G5 Gold op de proppen.
Als argument gaven ze hier ook nog eens bij dat de garantie inmiddels verlopen is.
Dit maakt mij helemaal boos: de garantie kan helemaal niet verlopen als je het defect al gemeld hebt!!
Nee, de G5 Gold is nog steeds niet akkoord... zucht. De LG Nexus 5X dan?
Uit pure ellende en omdat ik dringend een telefoon nodig had ben ik hier maar mee akkoord gegaan.
En wat blijkt? Dit toestel vertoond na 2 dagen exact hetzelfde defect als de originele telefoon.
- Weer contact opgenomen en nogmaals aangegeven een vergelijkbaar, nieuw toestel te leveren (Xiaomi ??!!).
Weer een tijdje niets gehoord en ja hoor: wilt u misschien de LG G5 Gold?
Ik heb Belsimpel vervolgens nog 2 weken de tijd gegeven met een fatsoenlijk voorstel te komen en ik anders een slechte review zou geven.
Nou, het is jullie gelukt hoor! Bravo....

profielfoto van Tim V.
Tim V.
10-11-2018
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Levering constant uitgesteld.

De levering word telkens vertraagd + geen communicatie buiten de automatische update mails. Ik lees net andere getuigenissen met dezelfde ervaring waarbij er nooit geleverd werd... blijkbaar ben ik niet de enige.

Ik zal via mijn creditkaart het bedrag uiteindelijk moeten terugvorderen vrees ik; Helemaal geen aanrader als ze op deze manier zaken doen.

profielfoto van Bert
Bert
05-11-2018
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
hr

bel moeilijk!! want een simpele problemen blijkt heeel moeilijk te zijn voor dit bedrijf om dit op te lossen,een nieuwe telefoon gekocht(xiaomi note 5) na 1 maand doet hij het niet meer,terug gestuurd via bel moeilijk en nu 15 werkdagen verder geen nieuws en geen antwoord op de mail. telefoon mogen ze in hun ... steken ik wil me geld terug,maar geen antwoord
conclusie waardeloos bedrijf

profielfoto van Boris H.
Boris H.
04-11-2018
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Huawei P20 Lite

Een tijdje geleden heb ik bij Belsimpel en abonnement afgesloten. Bij dit abonnement had ik een Huawei P20 Lite gekregen. De telefoon heeft het op en top gedaan tot het volgende moment: Ik legde net voor het slapengaan mijn telefoon in de oplader zoals ik dit normaal elke avond doe. Opeens zag je duidelijke rook wolkjes van mijn telefoon afkomen en rook ik een zekere methaan geur. Ik kon gelijk concluderen, want het was duidelijk te zien aan mijn telefoon en oplader, dat mijn oplader was ontploft tijdens het opladen.

Op het moment dat ik mijn telefoon wilde oppakken en de oplader wilde loskoppelen was mijn telefoon dusdanig heet dat ik hem liet vallen. En ja raadt het al, het beeldschermglas is gebroken.

Ik heb de volgende dag mijn telefoon direct naar de Belsimpel winkel in Rotterdam gebracht (hier had ik mijn toestel ook in ontvangst genomen) en heb ik mijn verhaal duidelijk verteld aan de medewerker. Deze medewerker zei vervolgens dat er een procedure is omtrent het repareren van telefoons en dat zei dit uitbesteden bij hun servicepartner Dynafix.

Dynafix, het bedrijf dat mijn telefoon zou moeten repareren, kwam mij al bekend voor. Ik had namelijk in 2014 een Samsung Galaxy Tab II voor reparatie opgestuurd naar hen. Dynafix is in het proces mijn tablet kwijtgeraakt en ik heb in die tijd maanden achter Dynafix aan gezeten om er voor te zorgen dat zij het oplosten. Na maanden geen actie kwam er opeens een berichtje dat zij een nieuwe Tab naar mij op zouden sturen. Dit is uiteindelijk opgelost, maar het geeft aan doe Dynafix te werk gaat.

Inmiddels terug bij mijn verhaal over de Huawei P20 Lite wil ik overgaan op het volgende; Nadat ik de telefoon had ingeleverd en de werknemer mij gerust had gesteld met het verhaal dat het "waarschijnlijk" wel onder de garantie zou vallen gebeurde kwam er een email van Dynafix binnen.

In deze email had Dynafix een prijsopgave opgesteld voor de eventuele reparatie van mijn telefoon. Dynafix stelde voor dat ik 500 euro moet betalen voor het repareren van mijn telefoon. De nieuwwaarde van de desbetreffende telefoon is ongeveer 210 euro. Hoe kan Dynafix mij dan ten eerste een offerte sturen die ongeveer 2,5 keer duur is als de nieuwwaarde van de telefoon.

Ten tweede is het te bizar voor woorden dat een productiefout van een gerenommeerd bedrijf als Huawei gewoon eventjes onder stoelen en banken geschoven wordt en zij niet willen onderdoen voor de eventuele fouten die zij kunnen maken als bedrijf.

En ten derde vind ik dat Belsimpel, het bedrijf dat beweert dat zij "tot het uiterste gaan voor iedere klant", niet eens de moeite neemt om mij goed in te lichten en mij dusdanig lang laten wachten op een antwoord van de hogere lagen van Huawei.

Dus hierbij Belsimpel en Dynafix,
ik hoop dat jullie dit lezen en is een keer jullie beloften nakomen. Het zou bij namelijk leuk lijken dat ik jullie niet telkens boos hoef te bellen, maar dat jullie met mij eens contact opnemen en zorgen voor een glimlach op mijn gezicht!

profielfoto van Dustin
Dustin
04-11-2018
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Waardeloos!

Nieuwe telefoon gekocht na storing bleek dat het een b stock toestel was. Na veel telefoontjes en e mail verkeer later een vervangend toestel gekregen. Toen ik die kreeg bleek Hij nog steeds geblokeerd te Zijn door de vorige eigenaaraar. Ik zit al 3 maanden vast in deze situatie. Ze doen beloftes maar maken totaal niks waar!

profielfoto van M.A.
M.A.
07-10-2018
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
3 keer back cam kapot binnen garantie

tot 3 keer toe op mijn sony xperia X (gekocht bij Belsimpel) stuk. al bij de 2e keer aan gegeven dat ik dit niet weer wil. Na lang doorzagen kreeg ik dan een mail waarin men aangaf bij de volgende keer een andere oplossing te gaan inzetten! Uiteraard met een voorbehoud want dat past helemaal bij deze club.

Je wordt helemaal simpel van het gedrag van de mensen aan de telefoon, g=allemaal getraind om de consument vooral niet te helpen. Als er iets is moet eerst het toestel worden opgestuurd alvorens men iets wil gaan toezeggen. Niet doen dus want je bent je onderhandelingspositie dus mooi kwijt dan. Lijkt wel of deze club lessen heeft gehad bij het bedrijf Dynafix.

Als ik een ieder een advies mag geven, koop je telefoon elders want Belsimpel is bepaald niet simpel.

profielfoto van GD
GD
03-10-2018
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Slechte Zaak

niet bereikbaar.
niemand kan iets voor je doen.
levering geen 24 uur maar eerder meer dan 48 uur.
je mag alleen bestellen en betalen daar na niets meer.
Bestel daar niets meer !!!!
je krijg er spijt van.

profielfoto van Niek
Niek
02-10-2018
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Altijd tevreden geweest tot nu...

Na mijn bestelling erachter gekomen dat het toestel niet aan de verwachtingen voldoet. Dit enkele dagen na de bedenktijd gemeld met in mijn achterhoofd de zogenaamde goede service waarvan ik had verwacht dat ze mij zouden helpen. Ondanks deze paar dagen. Helaas teleurgesteld en ik had gewoon pech... Helaas geen goede ervaring en dit was dus ook de laatste keer

profielfoto van Mauro
Mauro
11-09-2018
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Afspraak niet na komen.

Voor 23.30 besteld, volgende dag in huis. Nou niet dus, denk ik bij bel simpel te bestellen ondanks de kosten voor het accessoire iets duurder zijn dan de concurrent. Maar met afspraak de volgende dag in huis sluit ik het om bij Belsimpel te bestellen. Ik plaatste mijn bestelling om donderdag 14: 30 maar inmiddels is het dinsdag en is mijn bestelling nog niet aangekomen Ik bestelde het juist bij Belsimpel zodat ik het voor het weekend kon gebruiken ivm vakantie. De prijzen verschillen niet veel met de Concurrent maar het idee dat Belsimpel zijn afspraak niet nakomt is jammer

profielfoto van Jannes
Jannes
23-08-2018
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Slecht, slecht en nog een slecht, niets bestellen hier

Zeer slechte organisatie.

Bestelling via de website is echt verschrikkelijk, je blijft bezig. Het ene na het ander document, kopie pas en inscannen, inscannen en inscannen. Weer een mailtje dat het niet goed is. Belsimpel doet een beetje denken aan een slecht automerk.

Klantenservice is nog slechter, ze zijn bijna niet bereikbaar. Fijn gevoel is dat bijna een uur in de wacht en een incompetente medewerker die net zo buigzaam is als een hardhouten deur.

Bestel hier nooit meer wat. Wat een vreselijke ergenis, wat een ellendig bedrijf wat een frustratie. Belsimpel is wat mij betreft toe aan een naamswijziging Belmoeilijk of Belfrustratie, past veel beter. Weet de prospect tenminste waaraan hij of zij toe is.

Niet kopen bij Belsimpel is mijn peiler van het jaar.
Veel tijd kwijt en verloren aan deze organisatie en uiteindelijk geannuleerd. Besteed mijn tijd liever aan leuke dingen, dat gaan we dan ook doen.

BelSimpel krijgt van mij een koude douche en veel slechte reviews.

profielfoto van S. V.
S. V.
22-08-2018
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Belsimpel malafide, extreem traag en onbetrouwbaar


Een poos geleden was het tijd om mijn abonnement te verlengen, wegens beperkt budget besloot ik te kiezen voor een refurbished Iphone 7. Door de verkoopmedewerker werd mij verteld dat de refurbished telefoons A-grade refurbished waren en dat alle aspecten aan de telefoon grondig gecheckt zouden worden voordat hij geleverd werd. Dit klonk mij prima en ik besloot deze telefoon te bestellen, echter:

Kwam ik er na drie dagen achter dat er een lichte buiging in het toestel zat, ik heb hierop geprobeerd belsimpel Tilburg telefonisch te pakken te krijgen om de melding snel te maken maar deze bleken telefonisch niet bereikbaar. Ik kwam er ook nog eens achter dat mensen mij niet konden verstaan aan de telefoon en de microfoon dus kapot was. In mijn eerstvolgende gelegenheid ben ik dus snel naar de winkel gegaan om een nieuwe telefoon te ontvangen. Ik zou echter maximaal tien dagen moeten wachten omdat het product ter reparatie werd opgestuurd, wat ik al raar vond maar uiteindelijk maar wat kennelijk de procedure was, na twee weken;

Had ik nog steeds niets gehoord, dus ben ik zelf maar gaan bellen. Ik heb zelf zes keer! moeten bellen waarvan ik drie keer de belofte kreeg terug gebeld te worden maar dit niet gebeurde. Inmiddels zijn we een maand verder en werd me toegezegd compensatie te krijgen voor het lang wachten op mijn (kapotte) toestel wat in weze niet kapot was gegaan maar door jullie kapot was geleverd. En toen;

Vijf weken later kreeg ik te horen dat ik het toestel zelf had gebogen in de drie dagen dat ik de telefoon in mijn bezit had, ik heb meermaals telefonisch aangekaart dat de buiging niet opvalt als je er niet van weet. Hier is dus niets mee gebeurd. Vijf en halve week later;

Kreeg ik het bericht dat mijn telefoon was terug gestuurd, ondanks dat ik er nog voor gemaild heb om het zeker te weten werd mijn telefoon gewoon naar het verkeerde adres gestuurd. Ik moest dus speciaal naar Tilburg (ik woon in Venray) (1 uur en 15 minuten rijden) omdat ding op te halen. Ik haalde hem op en wat bleek;

Ik was helemaal niet gecompenseerd voor het lange wachten, er zat zelfs geen briefje bij. Toen ik iemand opbelde en hierover klaagde zei die persoon aan de lijn dat hij op ging hangen omdat hij me echt niet kon verstaan; DE SPEAKER WAS DUS NIET GEMAAKT.

profielfoto van Henk
Henk
21-08-2018
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Voor mij geen belsimpel meer

Op de site word aangegeven vandaag besteld morgen in huis zelfs op zondag, spullen zijn voorradig maar heb nog steeds niks binnen!! Zit nu al vier dagen te wachten op mijm telefoon. Als je iets niet kan nakomen beloof het dan ook niet!!

profielfoto van Marcel
Marcel
20-08-2018
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
zeer slechte service

Ik heb op 22-9-2017 een Apple iPhone 6S Plus 32 GB gekocht bij belsimpel (€ 637.00)met 2 jaar garantie. Na verloop van tijd viel het toestel steeds vaker uit en werd het toestel heel warm. Ook het geluid kon ik niet meer op de normale manier luider zetten. Omdat ik mijn toestel eigenlijk niet kon missen vanwege mijn werk heb ik toch nog gewacht met versturen tot 2wkn terug.Het toestel viel toen na bijna ieder gebruik uit. Een collega attendeerde mij er op om het toestel nog een laatste update te geven, misschien zou dan het probleem opgelost zijn, maar het toestel liep vast onder de update met als gevolg dat alle foto’s en adressenbestand weg zijn en mijn toestel op de fabrieksinstellingen stond zonder eerst een back up te kunnen maken. Na aanmelding op de klantenservice op de site van Belsimpel moest ik het toestel naar reparatiebedrijf DIL in Belgie sturen. Na 3 dagen kreeg ik een bericht dat de reparatie niet onder de garantie viel omdat er valschade was geconstateerd op de behuizing. Het toestel was onherstelbaar verklaard. Er waren 2 opties: repareren van toestel : kosten €414.65 of ongerepareerd terug laten sturen. Daar ik hier niet mee akkoord ging werd mij een foto van het toestel gestuurd met hierop de valschade. Deze schade zat er bij mij voor het versturen niet op en dit kan ook niet met transport zijn gebeurd daar het toestel wel heel goed ingepakt zat. Dus of het is op de werkplaats gebeurd of de foto is niet van mijn toestel. Na over en weer mail te hebben gestuurd en telefonisch contact te hebben gehad is mijn toestel dan nu ongerepareerd en met schade erop die niet door mij is aangebracht terug. Er is dus geen enkele tegemoetkoming naar mij toe. Ik ben hierna gaan kijken op verschillende sites voor reviews Belsimpel en kwam tot de conclusie dat Belsimpel op deze manier niet alleen bij mij maar bij veel gedupeerde onder garanties uitkomt.

profielfoto van Hs
Hs
05-08-2018
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Nieuwe telefoon??? Nee gebruikte

Heb sony xperia xz premium besteld bijna een week opgewacht, had me zo verheugd op die telefoon en eindelijk telefoon binnen. Kwam thuis doe de doosje open en zie ik aan de achterkant geen bescherm folie en 4 kleine krasjes wtf!. Ik wil de telefoon aanzetten staat ie al aan wtf! Nog erger geen folie om de oortelefoon en kabel van de oplader wtf wat een ellende. Ik ga maandag terug by hun en hoop niet dat ze zeggen dit heb je zelf gedaan.en klanten service is shit eerste wachtende en half uur wachten?!. Tot drie keer aan toe wtf!

profielfoto van J
J
24-06-2018
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
te slecht voor zaken

dit is echt slechtste service en levering ooit..

sws fake reviews want dit kan niet kloppen

ZEKER GÉÉN STER WAARD..

:,(

profielfoto van J
J
24-06-2018
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
te slecht

veels te late levering, niet op tijd aan de deur om te leveren en niks laten weten

spijt van mijn bestelling..

ik zou achteraf niets bestellen op deze site, ze zeggen morgen in huis -> niks in huis... weekend wachten

bestel je voor de zogenoemde snelle services.. bagger!

score te hoog voor service? correct vandaar deze slechte reveiw.. dit zuigt!

ergens anders wellicht meer geluk.

profielfoto van Wouter
Wouter
22-05-2018
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
telefoon online besteld die niet goed bleek

afgelopen week een telefoon online besteld.
bleek bij uitpakken dat het scherm niet goed werkte. telefoon direct weer terug gedaan in originele verpakking en teruggestuurd binnen een uur!
dag erna gebeld met klantenservice en kreeg te horen dat omruilen niet ging ivm een Lichte schade aan de camera!?
en dat had ik toch echt als klant veroorzaakt. Maar belsimpel heeft zijn klanten hoog zitten en bood aan om 90% van de prijs te vergoeden.
Dus ik als klant krijg een telefoon opgestuurd die defect is en blijkbaar ook al beschadigd, want ik heb hem vanuit de doos in hand genomen,aangezet, en weer in doos gedaan.
En dan is Belsimpel ervan overtuigd dat ze de klant tegemoet komen.
ik vind het een smerig spelletje en vraag mij echt af of Jeroen en Jeroen weten dat hun bedrijf dit soort smerige zaakjes speelt.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
23-04-2018
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Aanbieding opeens hoger

Wat een slechte service. Een aanbieding gekozen besteld gedeelte betaald maar telefoon niet op voorraad. Opeens een mail dat de gekozen aanbieding niet meer geldig is. Het abonnement is opeens duurder. Dan bel je en dan ligt het aan de provider Tmobile volgens belsimpel. Wil je toch de lagere prijs dan moet je naar een andere provider. Daar wordt ik nou simpel van.

profielfoto van C
C
11-01-2018
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Opgelicht

Ik heb de titel van mijn klacht als opgelicht omschreven. Zo voelt het als je op 28 oktober 2017 hebt betaald voor een Huawei P9. Die je defect ontvangt, terugstuurt en weer defect terugkrijgt. Opstuurt voor een 2e keer en dan te horen krijgt dat het niet onder garantie valt omdat er kras op zit!?
Ik zit nu na bijna 3 maanden zonder telefoon waar ik wel voor heb betaald. Dit weekend ga ik mijn rechtsbijstand mailen. De meest nare ervaring die ik met een bedrijf heb gehad is absoluut Belsimpel.nl

profielfoto van Jima
Jima
04-01-2018
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Kapot en beschadig telefoon

Ik ben zeer ontevreden over BELSIMPEL Bij het afsluiten van een telefoonabonnement krijg ik een kapotte en beschadig telefoon en bij het aangeven van de beschadiging kreeg ik de schuld . Zij beweerden ook dat de telefoon gewoon goed werkt terwijl ik bij het bellen en gebeld worden niks hoor. Omdat nu de beschadigen op de telefoon staan die ik niet heb gedaan, kan ik nu de abonnement niet annuleren en zit ik voor twee jaar vast aan een telefoonabonnement die ik niet wil.
Belsimpel krijgt van mij een 1

profielfoto van TLP H.
TLP H.
31-12-2017
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Waardeloze klantenservice

Order 3200115943: waardeloze klantenservice en ellendige lange mails. Denken niet aan hun klanten. Nooit meer Belsimpel.

profielfoto van Patrick
Patrick
19-12-2017
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Zolang je er iets koopt, gaat het goed. Daarna echter...

Zolang je iets wilt kopen is de service goed.
Maar zodra er iets mis gaat, moet je er zelf continu achteraan gaan. (en gaat er zelfs meer mis) Ze geven niet aan als een levering te laat is, of zelfs helemaal niet komt. Nu 3 telefoons met abbo er besteld. En bij alle 3 zeer slechte ervaringen gehad.
Halen je ook met valse beloftes binnen als klant (bij iphone x werden korte levertijden beloofd, terwijl we echter gewoon lang moesten wachten erop)
Je krijgt uiteindelijk alleen maar excuusjes...

profielfoto van Rb
Rb
02-12-2017
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Opgelicht en misleid

Nog steeds geen mobiel bereik ondanks bevestiging en beloftes bij aankoop 3 in 1 simkaart

profielfoto van Elisabeth L.
Elisabeth L.
08-06-2017
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
ineens kras na retourneren toestel

Telefoon ontvangen en na openen en niet tevreden zijn met het merk weer retour gemeld via belsimpel.nl. De telefoon meteen weer terug in het doosje gestopt met uiterste voorzichtigheid. Er zat nog geen stofje op. Doosje goed dicht gedaan en alles goed verpakt. Na aankomst bij belsimpel vertellen ze mij dat er een kras op het toestel zit. Hiervan heb ik ook foto’s gekregen. De kras lijkt met een scherp voorwerp te zijn gemaakt en de telefoon is hier compleet krasvrij weggegaan. (Wie zegt dat dit mijn telefoon is of dat ze de kras zelf niet hebben gemaakt?) Het is te absurd voor woorden dat ik nu 50!!! euro zou moeten bijleggen naast het bij te betalen bedrag voor het omruilen naar een ander toestel.
Belsimpel naait je gewoon waar je bij staat.

profielfoto van JKforyou
JKforyou
17-05-2017
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Bedroevend slecht in service

De reparatieservice van Belsimpel is slechter dan slecht. Omdat mijn toestel (LG G5se) niet meer aan of uit wilde gaan, besloot ik de batterij los te halen in de hoop dat het probleem na het terug plaatsen weer gewoon zou werken. Bij het uitschuiven van de batterij valt er spontaan een plaatje uit het toestel, waarvan ik meteen al het vermoeden had dat het hier om een plaatje ging waardoor de aan/uit knop niet meer werkte.

Op 29-04-2017 het toestel aangemeld voor reparatie en inmiddels dik 2 weken verder en nog niet retour. Op 03-05 is het toestel ontvangen, op 04-05 in reparatie genomen, en vervolgens duurt het tot 11-05 voordat ik een mailtje krijg met de mededeling dat de reparatie van het toestel (slecht 3 maanden oud) niet onder de garantie valt omdat er meerdere onderdelen vervangen moeten worden. Kosten voor reparatie ruim € 127,- euro. Meteen een reactie terug gestuurd naar Belsimpel dat ik het daar niet mee eens was. Ik ben tenslotte zichtbaar netjes met het toestel omgegaan.

Na mijn bezwaar op 13-05 kreeg ik een reactie retour dat ze het zouden gaan onderzoeken hoe dit mis kon gaan. Inmiddels zijn we weer de nodige dagen verder, maar is Belsimpel er blijkbaar nog steeds niet in geslaagd om het probleem te achterhalen, laat staan oplossen. U bent dus gewaarschuwd als het op service aankomt bij Belsimpel.

profielfoto van Joyce
Joyce
29-04-2017
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
slechte service

Mijn iphone 6 ging kapot binnen de garantie. Ik heb mijn iphone toen opgestuurd naar de reparatiedienst van belsimpel. Binnen een maand tijd hebben ze mijn iphone 5 maal retour willen sturen zonder dat die gemaakt was. Ze konden het probleem niet vinden. Logisch zegt een medewerker van belsimpel tegen mij want wij kunnen niets met apple. Wij hebben geen account dus kunnen wij iphones niet testen. Het enige wat we kunnen doen is een diagnostische test en daar komen veel problemen niet naar voren. Toch nog een vijfde keer naar de reparatiedienst. Hierna zouden ze een passende oplossing zoeken als het probleem er nog was. Ik heb nog gevraagd of ze mij wilde bellen als ze mijn telefoon niet konden repareren voordat ze hem weer retour gingen sturen. Dit beloofde ze. Van de week kreeg ik toch eindelijk bericht mijn telefoon was gerepareerd en werd terug gestuurd naar mij. Vandaag kwam die dan. Ik maakte het pakje open en heb toen toch maar het IMEI nummer gecontroleerd. Wat bleek? Het was mijn telefoon niet! Ik belsimpel weer gebeld. Ze vertelde mij dat ik inderdaad een tweedehands telefoon had gekregen. Mijn telefoon was al weg dus daar konden ze niet meer aankomen. Ik heb aan belsimpel uitgelegd dat dit niet volgens de wet mag. Belsimpel is verplicht de iphone gratis te repareren of een nieuw product te geven of geld terug te geven. Tot op heden heb ik geen iphone. Verschrikkelijke winkel!

profielfoto van Mytharox
Mytharox
28-04-2017
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Gebruikt toestel proberen te verkopen als nieuw.

Bij Belsimpel kost ik een nieuwe Samsung s7 en de volgende dag zou die geleverd worden.

Toen ik de verpakking opende wilde ik het zegel eerst voorzichtig doorsnijden met een mes, maar ik zag dat het zegel een beetje los zat. Ik probeerde het zegel gewoon los te peuteren en dat bleek erg makkelijk te gaan, zonder de doos te beschadigen. Maar wat schetste mijn verbazing, toen onder dat zegel het officiële zegel zat en dat zegel bleek al geopend te zijn, het was doorgesneden. Nu had ik nog geluk dat ik dat opmerkte want als ik mijn oorspronkelijke plan had doorgezet en het zegel met een mes had doorgesneden, had ik waarschijnlijk niet geweten dat ik het onderste zegel niet had doorgesneden, maar dat dat al open was.

Naar mijn mening was dat zegel er dan ook expres erover heen geplakt om te verhullen dat dit ging om een al geopend toestel. Het namaak zegel was ook nog eens voorzien van extra dik stuk tape op de plek waar je door het echte zegel zou heen snijden, zodat het ook zou aanvoelen alsof je door een dubbel zegel heen sneed.

Toen ik het toestel verder onderzocht bleek dat het plastic folie van de telefoon zelf ook al verwijderd was geweest en weer terug geplakt. En het folie bij de lens van de camera lag er los bij.

Ik was hier erg ontevreden over en belde en mailde de klantenservice. Die vertelden mij dat dit toestel opengemaakt was voor een steekproef, die nodig was om te controleren of het toestel wel in orde was. Op mijn vraag waarom ze dat proberen te verhullen voor klanten met een nepzegel en waarom ze de toestellen voor de steekproef niet apart verkopen of gebruiken voor iets anders kreeg ik geen antwoord. Ik vroeg ook nog of ze dit niet op de website konden vermelden en klanten kunnen waarschuwen dat als ze een toestel kopen dat hij geopend en getest kan zijn, en dat zouden ze doorgeven, maar daar heb ik verder niets meer over gehoord en ik zie nog steeds geen waarschuwing op hun website. Ik vroeg ook waarom het bij een steekproef nodig is om het plastic folie van de telefoon te halen, maar daar wisten ze bij de klantenservice ook geen antwoord op te geven.

Persoonlijk denk ik dan ook dat dit om een geretourneerd toestel ging dat ze gewoon opnieuw probeerden te verkopen, nadat ze het toestel voorzichtig weer van folie voorzagen en het doosje dichtmaakten met een nepzegel.

Ik heb het toestel teruggestuurd en na een week mijn geld teruggekregen. Helaas geen excuses ontvangen. Ook was ik hier veel tijd en moeite aan kwijt. En dit was naar mijn mening een soort poging van oplichting van hun kant. Verder ben ik slecht behandeld en erg ontevreden over het geheel.

profielfoto van Karim
Karim
10-03-2017
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Misleid in de winkel bij aankoop Samsung Galaxy S7 Edge

Ik heb een Samsung Galaxy S7 Edge in de belsimpel winkel in Amsterdam aangeschaft. Bij aankoop is mij verteld dat ik de Gear Fit 2 online kon aanvragen. Vervolgens heb ik dat bij Samsung gedaan en kreeg ik van Samsung te horen dat de telefoon uitgesloten is van hun acties.

Na wat heen en weer gebel tussen mij en belsimpel is gebleken dat de Samsung toestellen van belsimpel per definitie uitgesloten zijn van Samsung acties. Toen ik aangaf dat ik me misleid voelde, hadden ze daar geen boodschap aan. Simpel genaaid dus.

profielfoto van TEK
TEK
11-02-2017
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
DHR

SLECHT SLECHT SLECHT!

Schrijf een review over Belsimpel

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

KPN logo KPN
11 beoordelingen
6
Simpel logo Simpel
20 beoordelingen
4,6
BudgetMobiel logo BudgetMobiel
0 beoordelingen
10