Belsimpel logo

Belsimpel ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

247 beoordelingen • 7,7
Belsimpel logo
Belsimpel ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
247 beoordelingen • 7,7
Beoordeling
247 beoordelingen
7,7
5 sterren
64%
4 sterren
9%
3 sterren
1%
2 sterren
2%
1 ster
24%
7,7
7,7
7,7
7,7

Gerelateerde bedrijven

KPN logo KPN
11 beoordelingen
6
Simpel logo Simpel
20 beoordelingen
4,6
BudgetMobiel logo BudgetMobiel
0 beoordelingen
10

Belsimpel ervaringen

 

Reviews en boordelingen van bedrijven kunnen mensen helpen bij het vinden van een bedrijf die bij hun past. Heb jij ooit eens een Belsimpel ervaringen en wil jij dit graag met anderen delen? Dit is op deze pagina mogelijk. Plaats eenvoudig een review over jouw Belsimpel ervaringen en deel jouw ervaringen met anderen. Het is ook mogelijk om alleen een beoordeling te geven.

 

Over Belsimpel

 

Belsimpel is de online webwinkel waar je terecht kan voor alles wat te maken heeft met Telefonie. Opzoek naar een mobiele telefoon, Abonnement, prepaidtoestel of telefoonaccessoiresen? Belsimpel biedt alles aan voor scherpe prijzen en zorg ervoor dat jij binne 24 uur beschikt over jou bestelling

 

Opgericht door twee studenten en binnen 5 jaar een omzet van meer dan 5 miljoen euro. Het klinkt als een sprookje, maar voor Beslimepl is dit werkelijkheid! Belsimpel is op dit moment een grote speler op het gebied van mobiele telefonie. Al jouw wensen op het gebied van mobiele telefonie kunnen gerealiseerd worden door Belsimpel. Ze hebben geen dure kosten van winkels waardoor ze de prijzen relatief laag kunnen houden.

 

Diensten Belsimpel

 

Wanneer je een abonnement afsluit moet je eerst kijken wat voor beller je bent. Bel je bijvoorbeeld veel of maak je juist veel gebruik van het internet op je telefoon. Voor iedere wens heeft Belsimpel een geschikt abonnement. Het is ook mogelijk om alleen voor een sim-only abonnement te kiezen wanneer je bijvoorbeeld al een telefoon hebt. Voor mensen die liever niet vast willen zitten aan een abonnement heeft belsimpel een prepaid kaart. Naast de abonnementen en de prepaidkaart kun je bij Belsimpel ook terecht voor een tablets, losse toestelen en accessoires.

 

Klachten en service Belsimpel

 

Belsimpel probeert altijd zijn klanten zo goed mogelijk te helpen bij hun wensen. Heb jij ooit eens een abonnement afgesloten of heb je eens een product aangeschaft bij Belsimpel? Deel jouw Belsimpel ervaringen door een review of een beoordeling te plaatsen. Jouw review en beoordeling wordt door vele mensen gelezen. Wellicht kan jouw review of beoordeling er toe leiden dat mensen klant worden of juist geen klant worden bij Belsimpel.

 

Start met beoordelen

Lees beoordelingen over Belsimpel

profielfoto van Anoniem
Anoniem
08-05-2014
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Belsimpel - samsung galaxy core I8260

Voor ieder wat wils, goedkoper dan mediamarkt, supersnelle levering, netjes verpakt. Ik zou deze site aanprijzen bij familie en vrienden.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
08-05-2014
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Samsung Galaxy Ace 2

Super snelle levering, en lage prijs t.o.v. andere winkels.

Hele fijne telefoon, werkt helemaal prima!

profielfoto van Ruud
Ruud
08-05-2014
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Samsung Galaxy S3 mini White

Supertelefoon, super koopje superservice, snel betrouuwbaar

profielfoto van Peter
Peter
08-05-2014
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Galaxy S4

Ik heb via het internet een Galaxy S4 voor mijn vrouw besteld bij Belsimpel.

Mijn keuze om voor Belsimpel te kiezen was gebazeerd op het aanbod en de prijs.

De ene dag besteld en de volgende dag geleverd, een pluim voor de service.

profielfoto van Carla
Carla
08-05-2014
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Netjes en snel!

Ik ben altijd nogal sceptisch over zo veel positieve reviews, maar ik kan niet anders dan me bij de meerderheid aan te sluiten :)

Dit is voor mij de eerste keer dat ik bij Belsimpel.nl een telefoon gekocht heb en ik vond het eerlijk gezegd een beetje eng wegens geen ervaring met ze. Maar het was makkelijk te regelen, betaald met IDEAL, en 2 dagen later had ik mijn nieuwe telefoon! (had in het weekend besteld)

profielfoto van Anoniem
Anoniem
27-02-2014
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Super!

Mijn Samsung galaxy s4 was gestolen en had dus een nieuwe telefoon tegen. Ik kwam een mooie actie tegen van een iPhone 4s en heb deze gekocht via Belsimpel.nl. Aangezien ik nogal haast had vond ik het belangrijk dat die de volgende dag binnen was en dat was het geval. Keurig optijd en zat dus nog geen 24 uur zonder telefoon. De prijs was top en de service was nog beter!

Dik tevrede klant ondanks mijn mobiel gestolen is.

profielfoto van Daphne
Daphne
17-02-2014
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Snel, veilig en goedkoop

Ik kan niets anders dan lovend zijn over Belsimpel. Wat een fantastische webwinkel! Ik heb inmiddels meerdere toestellen besteld en altijd netjes optijd geleverd en voor een fantastische prijs!

profielfoto van Farley T.
Farley T.
15-03-2018
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Mobile surfing

Ik heb me htc u11 via belsimpel.nl besteld en lekker de volgende dag al in huis het bestellen ervan ging heel makkelijk omdat het allemaal goed overzichtelijk en ben er zeer zeker blij mee alleen jammer dat jullie niet veel hoesjes hebben voor de u11 maarja je ken niet alles krijgen in het leven he

profielfoto van Nieuwenhuis
Nieuwenhuis
01-03-2018
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Samsung j3-2016

Mooi handzame toestel die goed werkt met alles erop en eraan.
Is het geld waard en ik heb er geen spijt van.
Sonja

profielfoto van Anoniem
Anoniem
16-11-2016
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
sony xperia x compact

helemaal tevreden.snel geleverd.

profielfoto van Kees K.
Kees K.
15-11-2016
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Aanschaf telefoon

Motorola Moto G 16Gb

profielfoto van Anoniem
Anoniem
03-11-2016
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Aankoop Huawei smart phone

We hadden al een keus gemaakt via internet en deze telefoon was het goedkoopste bij Belsimpel. Jammer genoeg was hij niet in de winkel, maar we werden vriendelijk geholpen. Hij werd voor ons besteld en de volgende dag hadden we hem al in huis.
Ook werd mijn simkaart op maat gemaakt.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
31-10-2016
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
snelle levering

Goed!

profielfoto van Annemieke
Annemieke
27-10-2016
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Aankoop IPhone 5S

Ik heb een IPhone 5S gekocht via Belsimpel. Nadat mijn betaling verzonden was kreeg ik een bevestigingsmail dat bestelling en betaling goed was gegaan. Op de website geven ze aan dat de bestelling indien op voorraad de volgende dag geleverd wordt en dat is zo.
Jullie hebben een goede service.

profielfoto van J.Doornkamp
J.Doornkamp
27-10-2016
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Dhr

Alles keurig en netjes geleverd ben er dik over te vrede en mobiel bevalt goed

profielfoto van Annegeertje P.
Annegeertje P.
26-10-2016
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Prima service

Mijn telefoon werd zoals beloofd de volgende dag geleverd. Geen problemen ondervonden. Prima service dus!

profielfoto van R. B.
R. B.
26-10-2016
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Aanschaf LG G4 Gold

De vorige telefoon de LG G2 heb ik tevens bij Belsimpel besteld. En nu de LG G4 bij Belsimpel aangeschaft. Zij zijn de goedkoopste in het leveren van losse telefoons. Eenvoudig bestellen, een snelle en goede levering.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
11-10-2016
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Veel keus en lage prijs

Ruime keus en lage prijs.
Snelle levering

profielfoto van Herbie
Herbie
26-08-2016
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
heel goed

Goede service, binnen 24 uur al in huis.

profielfoto van Pvds
Pvds
24-08-2016
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Snel en simpel

Scherpe prijs
Snelle levering

profielfoto van Edwin
Edwin
20-08-2016
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Levertijd

Nu 2 bestellingen geplaatst.
1e Op 02-008-2016 voor 17:00 bestelling sam gal s6+ edge 32GB,nieuw 06nr (op voorraad direct leverbaar en voor 23:00 besteld dus volgende dag in huis).
Jammer toestel geleverd op 04-08-2016 kan gebeuren.

2e bestelling 07-08-2016 nr meenemen sam gals6+ edge 64GB.levertijd 2 tot 3 dagen. Het is nu 20-08-2016 volgens de postnl track/trace wordt het pas 22-08-2016.
Volgens de mail was het vertraagd. en een te mager excuus.
Heb nog 2nr die verlengt moeten worden weet niet of ik ook deze weg weer neem maar levertijd voor 23:00 besteld is volgende dag in huis, dat is een droom.
Maar dat geld voor de meeste andere aanbieders ook.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
02-05-2016
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Prima service

Makkelijk te bestellen. Prima informatie over status van bestelling en correcte levering.

profielfoto van Jenny
Jenny
14-03-2016
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
iPhone 6S

Belsimpel doet echt wat ze beloven !!

profielfoto van Rene
Rene
09-03-2016
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
nvt

Snelle levering tegen een zeer goede prijs

profielfoto van Anoniem
Anoniem
13-10-2014
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Beter dan uit het buitenland bestellen

Normaal gesproken bestel ik mijn mobiel uit het buitenland(China), omdat daar de prijzen een stuk lager liggen. Helaas is mijn iPhone in de WC gevallen en had ik dus echt een nieuwe nodig. Ik heb daarom via Belsimpel besteld, omdat het toestel dan in iedergeval snel binnen was. Ik bestelde om 15:00 uur en had hem de voglende dag binnen (top Serive). Helaas is de prijs wel wat duurder dan China, maar dat wist ik van te voren al.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
08-05-2014
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
samsung galaxy 3 mini

snelle levering, lage prijs, prima

profielfoto van Anoniem
Anoniem
08-05-2014
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
samsung tab 3

Snelle levering goed verpakt zeer te spreken

profielfoto van Olaf
Olaf
15-02-2014
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Snel en simpel

Na lang zoeken heb ik uiteindelijk gekozen voor de Huawei G700. Het grote scherm, de dualsim en de specs gaven uiteindelijk de doorslag om voor deze mobiele telefoon te kiezen. Daarnaast was de prijs ook nog een top.

profielfoto van Donnie
Donnie
14-02-2014
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Website niet altijd even handig

Aanbod is echt heel goed alleen de website is gewoon niet altijd gebruiksvriendelijk. Moeten ze wel wat aan doen. Verder goed aanbod en niets op aan te merken.

profielfoto van Overstapper
Overstapper
23-10-2018
6 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
van t-mobile naar Ben

GEEN dubbele maandlasten beloofd, mooi niet.
Na 2 maanden gaat je contract in zegt Ben en mag je dubbel betalen. Wie liegt er hier ?
Ben houd zich niet aan de ingangsdatum en stuurt je naar Belsimpel ??

Schrijf een review over Belsimpel

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

KPN logo KPN
11 beoordelingen
6
Simpel logo Simpel
20 beoordelingen
4,6
BudgetMobiel logo BudgetMobiel
0 beoordelingen
10