Bambook logo

Bambook reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Bambook reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4190
Bambook logo
Website
bambook.org
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Bambook

Ben je terecht gekomen op de webshop van Bambook en heb je interesse in een van hun producten? Wellicht stel je jezelf nu de vraag of de website betrouwbaar is en of hun producten van goede kwaliteit zijn. Om daar een besluit over te vormen kijk je het best naar de ervaringen van voorgaande klanten. De zoektocht naar betrouwbare informatie kan best tijdrovend zijn. Daarom hebben we voor jou wat informatie over het bedrijf opgezocht en gecombineerd met de beoordelingen van hun klanten.

Over Bambook

Bambook is een online bedrijf die in 2014 het licht zag en één missie had. Duurzame producten ontwikkelen die je eigenlijk niet weggooit. De focus ligt daarbij op papier en hoe snel het door de versnipperaar wordt gehaald en uiteindelijk in de prullenbak terechtkomt. Daarom hebben ze boeken en schriften ontwikkeld waarbij de pagina´s telkens opnieuw beschreven kunnen worden. De notitieboekjes kunnen worden beschreven met uitwisbare inkt waardoor je na verloop van tijd de inhoud weer kunt verwijderen als je deze niet meer nodig hebt. Geen verspilling van papier meer dus.

Waarom kiezen voor Bambook

Bambook zet in op duurzaamheid. Door producten te kopen van Bambook kies je voor milieuvriendelijke oplossingen. Zo verkopen ze notitieboeken en agenda´s waarvan de kaft gemaakt is van bamboe. Deze zijn verkrijgbaar in hardcover en softcover. Daarnaast vind je ook tal van accessoires in hun assortiment waaronder stiften, schoonmaakset en nieuwe tabbladen. Naast notitieboekjes hebben ze ook een herbruikbare flipover voor op kantoor.

Kopen bij Bamboo is niet alleen kiezen voor een kwaliteitsvol product, maar ze planten ook een boom in Madagascar per verkocht product. Dit doen ze in samenwerking met Eden Projects.

Is Bambook betrouwbaar?

Bambook is zeker een betrouwbare webshop waar je terecht kan voor het bestellen van producten. Op hun website zijn ze erg transparant in hun werking en kun je al hun bedrijfsinformatie terugvinden. Zo tref je er hun adres aan en hun handelsregister nummer. Het bedrijf bestaat inmiddels ook al sinds 2014 en is dus geen nieuweling op de markt.

Wanneer we online gaan zoeken naar recensies, dan zien we dat het merendeel van de gebruikers erg enthousiast is over het product. Ze omschrijven als kwaliteitsvol en erg handig in gebruik.

Daarnaast kun je ook retourneren, maar ze raden aan hiervoor eerst telefonisch contact op te nemen.

Klantenservice en klachten

Bambook is een online webshop. Het heeft wel een kantoor in Nederland, maar is in feite enkel op andere manieren bereikbaar voor opmerkingen of klachten. Zo kun je via de website makkelijk een bericht sturen naar hun klantenservice waar ze zo snel mogelijk een antwoord geven op je vragen of een oplossing zoeken voor je probleem. Verder is het ook mogelijk om rechtstreeks te mailen, of telefonisch met hun contact op te nemen.

Wil jij ook beoordelen?

Heb je reeds een product gekocht van Bambook? Heb je lang moeten wachten op de levering? Was je tevreden over de kwaliteit van het product en zou je er opnieuw bestellen? We horen graag je ervaring.

Reviews over Bambook

Gerelateerde bedrijven

Bicycling logo
Bicycling
2 beoordelingen
9,5
Harper's Bazaar logo
Harper's Bazaar
2 beoordelingen
9
Ouders van Nu logo
Ouders van Nu
6 beoordelingen
4,5

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Onze beoordeling over Bambook

Het bedrijf Bambook is geverifieerd door ons. De webshop bambook.org is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Bambook is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Bambook maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van bambook.org is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van bambook.org te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Bambook.

Geplaatst op: 28-02-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Bambook


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Bicycling logo
Bicycling
2 beoordelingen
9,5
Harper's Bazaar logo
Harper's Bazaar
2 beoordelingen
9
Ouders van Nu logo
Ouders van Nu
6 beoordelingen
4,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Bambook een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Bambook. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Bambook actief?

Bambook is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) boeken en magazines en kantoor.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Bambook reviews? Dan kun je naar de website van Bambook gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie