Backpackspullen.nl logo

Backpackspullen.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Backpackspullen.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1537
Backpackspullen.nl logo
Website
backpackspullen.nl
Categorie
Mode
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Backpackspullen.nl

Of je nu een huttentocht in de Alpen gepland hebt staan, een reis naar Thailand, Zuid-Afrika of Colombia, in alle gevallen is het treffen van de nodige voorbereidingen van cruciaal belang. Je gaat natuurlijk het liefste zo comfortabel mogelijk op reis en pakt je spullen zo comfortabel mogelijk in. Je gaat optimaal voorbereid op reis door je spullen in te kopen via Backpackspullen.nl. We hebben de belangrijkste informatie over dit bedrijf, samen met reviews van andere reizigers, voor je verzameld op deze pagina.

Over Backpackspullen.nl

Backpackspullen.nl is zonder twijfel dé webshop voor backpackers. Het team bestaat uit fanatieke backpackers, die maar al te graag hun kennis en ervaring op het gebied van reizen met je delen. Dit betekent dat je ook enkel de keuze hebt uit de beste producten waar je veel plezier aan gaat beleven tijdens het reizen. De producten die je in de webshop kunt bestellen zijn daarnaast ook uit eigen voorraad leverbaar. Hierdoor kun je je bestelling erg snel in huis verwachten!

Waarom kiezen voor Backpackspullen.nl

Het uitzoeken van gear voor je volgende reis is in de webshop van Backpackspullen.nl een fluitje van een cent. Om het zoeken net even wat makkelijker te maken, kun je de spullen eenvoudig en snel zoeken per categorie. Zo heb je de keuze uit onder meer backpacks, rugzakken, tassen, spullen om te kamperen, verzorging, organizing, voeding en accessoires. Ook zijn er regelmatig producten extra scherp geprijsd in de sale. Neem gerust eens een kijkje in de webshop en ontdek het gevarieerde assortiment dat je mee op reis kunt nemen.

Is Backpackspullen.nl betrouwbaar?

Er zijn tal van redenen om te kiezen voor het assortiment van Backpackspullen.nl. De collectie bestaat uit de beste merken, zoals Husky, Nomad, Munkees, TravelSafe en Highlander. Als consument profiteer je van gratis verzending vanaf € 35,- en je hebt tijdens het plaatsen van een bestelling de keuze uit een co2 neutrale bezorgoptie. In dat geval komt de fietskoerier graag langs met je pakket. Heb je je bestelling eenmaal in huis, dan ben je ook nog eens altijd zeker van 30 dagen gratis retour.

Klantenservice en klachten

Het kopen van uitrusting voor het reizen doe je misschien maar eens in je leven. Je bent er daarom wel graag zeker van dat die ene backpack fijn te dragen is, dat je de juiste voeding meeneemt voor een meerdaagse tocht of de juiste accessoires voor een tropisch klimaat inkoopt. Wat je vraag ook is, neem een keer contact op met het team van Backpackspullen.nl. Je stelt eenvoudig en snel je vragen door een WhatsApp bericht te sturen, door te e-mailen of door te bellen. Daarnaast staan de specialisten ook graag voor je klaar via de LiveChat.

Wil jij ook beoordelen?

Ben je onlangs terug van een geweldige reis met een of meerdere producten uit de collectie van Backpackspullen.nl? Deel je mening met andere reizigers op deze pagina, om ze op deze manier ook te kunnen inspireren.

Reviews over Backpackspullen.nl
Gerelateerde bedrijven
Odlo.com logo
Odlo.com
2 beoordelingen
10
Nana beebi logo
Nana beebi
4 beoordelingen
8,8
Bergzeit logo
Bergzeit
1 beoordeling
6
Gerelateerde blogartikelen
9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Backpackspullen.nl

Ons team van experts heeft Backpackspullen.nl geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Backpackspullen.nl bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Backpackspullen.nl is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Backpackspullen.nl is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van backpackspullen.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Backpackspullen.nl.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Duidelijke product videos

Voor de Euro trip die ik ga doen had ik een kleine backpack nodig. Na een tijdje research gedaan te hebben kwam ik op het youtube kanaal van backpackspullen. De rugzakken werden daar goed en duidelijk gepresenteerd. Op basis daarvan wist ik precies welke backpack ik nodig had. Super!

Geplaatst op: 23-03-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Stijn V.

9 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Backpackspullen.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Odlo.com logo
Odlo.com
2 beoordelingen
10
Nana beebi logo
Nana beebi
4 beoordelingen
8,8
Bergzeit logo
Bergzeit
1 beoordeling
6
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Backpackspullen.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Backpackspullen.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Backpackspullen.nl actief?

Backpackspullen.nl is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) tassen en outdoor.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Backpackspullen.nl reviews? Dan kun je naar de website van Backpackspullen.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie