Avis logo

Avis reviews, ervaringen en beoordelingen

Avis reviews, ervaringen en beoordelingen
2098
Avis logo
Website
Avis
Categorie
Autos

Reviews en Ervaringen Avis

Wie vaak reist, huurt wellicht regelmatig een auto op zijn vakantiebestemming. Avis is een van de meest bekende autoverhuurbedrijven, waardoor de kans groot is dat je ooit in contact met hen komt. Ben je van plan om binnenkort een wagen te huren bij Avis, lees dan zeker deze review van voormalige klanten van het verhuurbedrijf.

Over Avis

Avis is een autoverhuurbedrijf waarvan het hoofdkantoor gevestigd is in New Jersey, Verenigde Staten. Het bedrijf startte in 1946 net na de Tweede Wereldoorlog met slechts drie wagens. Vandaag de dag is het actief op maar liefst 5000 verschillende locaties in 165 landen. Hiermee is Avis een van de grootste spelers op de autoverhuurmarkt geworden. Het bedrijf staat bekend om zijn reclameslogan ”˜We're only No.2.' 'We try harder’. Het lanceerde deze slogan in de jaren ´60 en het typeert nog steeds het bedrijf zelf.

Wie een wagen wilt huren tijdens zijn vakantie, vindt ongetwijfeld een vestiging van Avis in de luchthaven van aankomst. Autoverhuur op de luchthaven is ook waar het bedrijf mee is begonnen. Hiermee biedt het transportoplossing aan de vele reizigers.

Waarom kiezen voor Avis

Avis is een van de beste keuzes als partner voor autoverhuur. Door hun uitgebreide aanbod aan huurwagens op heel wat bestemmingen op verschillende continenten, voldoen ze steeds aan de noden van hun klant. Ook het gemak van online reserveren en afhalen op de luchthaven van aankomst, zorgt ervoor dat u als huurder vlot over een huurauto kunt beschikken. Daarnaast garanderen ze ook de besteprijsbelofte en belonen ze trouwe klanten met hun loyaliteitsprogramma Avis Preferred.

Verder biedt Avis ook gratis annulering en de beste voertuigdekking.

Is Avis betrouwbaar?

Avis is een gereputeerde speler op de markt van autoverhuur. We durven zelfs meer stellen: het is misschien wel de beste autoverhuurder momenteel aanwezig. Een stelling die we bevestigd zien toen het in 2012 voor het zevende jaar op een rij werd beloond met de World Travel Award voor 's werelds toonaangevende zakelijke autoverhuurbedrijf. Een jaar later werd het zelfs voor de tiende keer op een rij bekroond met de Business Traveller Award voor beste autoverhuurbedrijf in Europa.

Daarnaast is Avis Belgium N.V. ook lid van Renta, de Belgische Beroepsvereniging van Voertuigenverhuurders, waardoor u als klant verzekerd bent van een betrouwbare service.

Klantenservice en klachten

Avis streeft er steeds naar om klanten een stressloze vakantie te bezorgen waarbij ze zich geen zorgen moeten maken om het huren van een auto. Zijn er toch problemen met de auto, dan biedt het een klantenservice die bereikbaar is van maandag tot vrijdag (9u - 18u). Dit kan telefonisch of via mail. Hou er wel rekening mee dat voor de meeste problemen ze tijd nodig hebben om dit op te lossen. Meestal bieden ze een antwoord binnen de 5 tot 30 werkdagen.

Wil jij ook beoordelen?

Heb je in het verleden al een wagen gehuurd bij autoverhuurbedrijf Avis? In eigen land of tijdens je vakantie? Dan appreciëren we het als je een beoordeling zou schrijven over je ervaring met Avis. Verliep alles vlekkeloos of deden ze moeilijk na een ongeval? Deel het met toekomstige klanten van Avis.

Gerelateerde bedrijven
Sunny Cars logo
Sunny Cars
67 beoordelingen
6,9
Momondo logo
Momondo
2 beoordelingen
8,5
Auto Europe logo
Auto Europe
4 beoordelingen
5,5
Gerelateerde blogartikelen
4,4
34% zou hier weer kopen
7 beoordelingen
Lees onze review over Avis

Het bedrijf Avis is geverifieerd door ons. De webshop Avis is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Avis is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Avis maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Avis is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van Avis. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Avis.

Geplaatst op: 18-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Dolle fratsen bij Avis

Onverwacht een auto gehuurd van Aix-en-provence naar Lille (bij aanvang blij dat we bij Avis terecht konden, naief van ons) met de belofte dat we 's nachts de auto konden binnenleveren en de sleutel in een brievenbus konden achterlaten in Avis Lille TGV station. Na een helse rit van 14u aangekomen in Lille om 01u 's nachts en.... geen boite!!!!
Nadien geen factuur gekregen maar wel teveel aangerekend op de mastercard... een kopij van de factuur opgevraagd en deze sloeg echt alles!!! schandalig!!!! Als klant sta je blijkbaar machteloos, in hun ogen!!
Elke dag gebeld, gemaild --> geen reactie!!!!
Betwisting ingediend bij mijnkaart.be,
Klantvriendelijkheid, service en transparantie: ondermaats!

Geplaatst op: 25-09-2022
Laatst bewerkt op: 25-09-2022
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
3/5 1/5 1/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
AVIS = Onbetrouwbaar

Quick Pass: een manier om snel veel geld van je afhandig te maken!!

In juni 2022 hebben we in Chicago via EasyTerra een auto gehuurd bij Avis Car Rental (verderop: Avis). Een paar dagen voordat we de auto zouden ophalen op vliegveld O'Hare, ontvingen we e-mails van Avis over een Quick Pass optie. Door de ontbrekende gegevens in te vullen op het Quick Pass formulier zou de afhandelingstijd aan de balie beperkt worden tot het plaatsen van de handtekening en het ontvangen van de autosleutel. Klonk goed, dus zo gezegd, zo gedaan. Bij aankomst verliep alles zoals verwacht, ons contract werd gelijk uitgeprint, er werden geen aanvullende vragen gesteld, ik heb mijn handtekeningen gezet en de autosleutel ontvangen, ECHTER.... de Avis medewerkster had een aantal optionele verzekeringen aangevinkt ZONDER dat we daarom hadden gevraagd, NOCH aan de balie, NOCH eerder via het Quick Pass formulier. Het snel ondertekenen van het contract en meenemen van de autosleutels resulteerde in een rekening die bijna 2x zo hoog was. Pas op met die Quick Pass service van Avis. Het is een manier om snel extra geld van (goedgelovige??) klanten binnen te harken! Waardeloze mentaliteit daar bij Avis! En ja... uiteraard hadden we het contract eerst volledig door moeten lezen voordat we het ondertekenen. Nu waren we via al die extra verzekeringen dubbel en/of onnodig verzekerd en bijna dubbel zo duur uit. De Quick Pass optie van Avis is een manier om klanten die goed van vertrouwen zijn snel veel geld afhandig te maken.

Datum van ervaring: 28 juni 2022

Geplaatst op: 14-09-2022
Laatst bewerkt op: 19-09-2022
Geschreven door: Henry

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Wees waarschuwd niet huren in Zagreb Kroatië

Nooit meer voor 33iter rekenen ze 222 euro.
10 dagen auto gehuurd wegens sterfgeval na huis na 2 dagen auto ingeleverd beloven geld terug te storten en nog pikken ze extra geld ondanks alles extra verzekering trap er niet in dieven zijn het.

Geplaatst op: 17-12-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Marga M.

4 / 10
1/5 1/5 5/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Terrible criminal scammers

Avis staff are obviously trained to rob their customers. They get you to sign the contract and then add on extra expensive insurances you never wanted. I rented a car in Zagreb for 1 week, for €133. They secretly added on an extra €200 of insurance which they stole from my credit card.
If they can't get you with insurance they fabricate a false damage claim and steal even more.
Just search the reviews on Google for 'Avis Zagreb reviews'.
Every customer gets scammed.

Geplaatst op: 24-11-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Roger J.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Terrible criminal scammers

Avis staff are obviously trained to rob their customers. They get you to sign the contract and then add on extra expensive insurances you never wanted. I rented a car in Zagreb for 1 week, for €133. They secretly added on an extra €200 of insurance which they stole from my credit card.
If they can't get you with insurance they fabricate a false damage claim and steal even more.
Just search the reviews on Google for 'Avis Zagreb reviews'.
Every customer gets scammed.

Geplaatst op: 24-11-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Walter W.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Gemakkelijk boeken

Toen ik een voor een auto ging kijken om te boeken werkte dat erg makkelijk op hun website. Dankzij de Avis card ging het inchecken super snel en kreeg ik ook nog eens een leuke aanbiedein er bovenop.

Geplaatst op: 13-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Hendrik Q.

7 / 10
3/5 3/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Avis
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Sunny Cars logo
Sunny Cars
67 beoordelingen
6,9
Momondo logo
Momondo
2 beoordelingen
8,5
Auto Europe logo
Auto Europe
4 beoordelingen
5,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Avis een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 7 beoordelingen geplaatst over Avis. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4,4 gekregen, waarbij 34% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Avis actief?

Avis is vooral actief in de categorie autos en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) autoverhuurders.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Avis reviews? Dan kun je naar de website van Avis gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie