Autoweek logo

Autoweek reviews, ervaringen en beoordelingen

Autoweek reviews, ervaringen en beoordelingen
2320
Autoweek logo
Website
Autoweek
Categorie
Webshops

Reviews en ervaringen Autoweek

Mensen die informatie zoeken over echt alles wat auto’s te maken heeft, worden vaak doorverwezen naar Autoweek. Om het beter inzichtelijk te maken wat Autoweek voor jou kan betekenen, hebben we een samenvatting gemaakt van de reviews en ervaringen van mensen die al gebruik maken van Autoweek. Met die extra informatie bij de hand kun je zelf beslissen om ook voor Autoweek te kiezen.

Over Autoweek

Zonder overdrijven kun je stellen dat Autoweek alle informatie over auto’s biedt. Autoweek is een online platform, dat ook een magazine uitbrengt en behalve een reguliere wekelijkse uitgave ook regelmatig met speciale edities uitkomt. Heb je een vraag over auto’s, nieuw en gebruikt, dan ben je op dit platform aan het enige juiste adres.

Waarom kiezen voor Autoweek?

Autoweek is dé autovraagbaak bij uitstek. Want wat vind je niet op het platform en in het magazine? Je vindt steeds het laatste autonieuws over autotechniek en banden, vindt er informatie over bestelauto’s, campers, youngtimers en elektrische auto’s. Je vindt er de laatste verkoopcijfers, bekend is de Autoweek autotest en je kunt er nagaan wat een auto precies verbruikt. Je zoekt er al even gemakkelijk een auto, komt alles te weten over het leasen van een auto en vindt er een reeks aan handige tools als bijvoorbeeld autobanden vergelijkers, een BPM calculator, kentekencheck en leert er wat een auto aan wegenbelasting kost.

Is Autoweek betrouwbaar?

De reviews en ervaringen van mensen die regelmatig het magazine lezen of zoeken op het online platform vertellen dat de informatie die geboden wordt door Autoweek zeer betrouwbaar is. Daar wordt door niemand ook meer enig moment aan getwijfeld en daar is ook geen enkele aanleiding voor. Autoweek heeft wat dat betreft een naam hoog te houden. Die betrouwbaarheid lees je ook al af aan de toegankelijkheid van de redactie. Betrouwbaar is ook de Autoweek verzekering die je af kunt sluiten.

Klantenservice en klachten

Als gebruiker van het platform en als lezer van het magazine kun je door het aanmaken van een account ook zelf input geven. Daarmee laat Autoweek zien de mening van de klant serieus te nemen. Om die reden is het dan ook een kleine moeite om de klantenservice van deze onderneming te bereiken. Dit kan via e-mail, telefonisch, via een speciaal contactformulier terwijl je ook schriftelijk een klacht in kunt dienen. Het adres vind je op de website. Als je steeds op de hoogte wilt blijven van alles wat met Autoweek te maken heeft, dan neem je een abonnement op de gratis nieuwsbrief. Zo ontgaat je helemaal niets mee.

Wil jij ook beoordelen?

Door de samenvatting van de beoordelingen die klanten over Autoweek hebben gemaakt, krijg je een beter beeld van alles wat dit platform voor jou kan betekenen. Je neemt met die extra informatie dan ook altijd een verstandiger besluit om al dan niet ook voor Autoweek te kiezen. Om die reden vragen wij jou om voortaan ook een beoordeling achter te laten. Op die manier kun je – en het is maar een kleine moeite- andere mensen helpen als die keuzes moeten gaan maken.

Reviews over Autoweek
Gerelateerde bedrijven
TopGear logo
TopGear
1 beoordeling
9,5
Shoppartners logo
Shoppartners
5 beoordelingen
3,3
Donald Duck logo
Donald Duck
2 beoordelingen
7
Gerelateerde blogartikelen
9,5
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Behulpzame site

Mijn zoektocht naar de perfecte auto is geslaagd door de site van AutoWeek. Ik heb hier een tijdje een blog gelezen waar je op moet letten hoe je het best kunt zoeken voor een nieuwe auto en ben hierdoor dus goed op het juiste pad gezet.

Geplaatst op: 30-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Jade D.

9 / 10
5/5 5/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Autoweek
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
TopGear logo
TopGear
1 beoordeling
9,5
Shoppartners logo
Shoppartners
5 beoordelingen
3,3
Donald Duck logo
Donald Duck
2 beoordelingen
7
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Autoweek een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Autoweek. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Autoweek actief?

Autoweek is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) boeken en magazines.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Autoweek reviews? Dan kun je naar de website van Autoweek gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie