AutobandenCollectief logo

AutobandenCollectief reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
AutobandenCollectief reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
668
AutobandenCollectief logo
Website
autobandencollectief.nl
Categorie
Autos
Bezoek de website

Reviews en ervaringen AutobandenCollectief

Autobanden zijn een product dat jammer genoeg door het vele gebruik begint te verslijten. De druk wordt wat minder, het profiel is weg geschaafd en het is tijd voor een nieuw stel autobanden. Een dure klus dus het spreekt voor zich dat je op zoek gaat naar een betrouwbare en correcte leverancier. AutobandenCollectief is één van de bedrijven actief op de markt van de autobanden. Ben jij op zoek naar reviews en ervaringen met AutobandenCollectief? Dan vind je hier alle beoordelingen van echte klanten van deze webshop. Zo hoef je niet te vertrouwen op jouw buikgevoel maar kan je gewoon een geïnformeerde beslissing over AutobandenCollectief nemen.

Over AutobandenCollectief

AutobandenCollectief is een webshop die is gegroeid uit een samenwerking van autobanden fabrikanten, groothandel en autogarages doorheen Nederland en België. Dat uit zich in een indrukwekkende lijst aan montagelocaties en een nog indrukwekkender assortiment aan autobanden. Bovendien beschikt AutobandenCollectief door de samenwerking tussen vele partijen ook over heel wat koopkracht. Dat betekent dat je bij AutobandenCollectief aan een scherpe prijs jouw autobanden in kunt slaan. Het is ook die scherpe prijs die het selling point van de webshop is. Naast het bieden van een goedkope prijs (je hoeft overigens geen leveringskosten te betalen bij AutobandenCollectief!) zetten ze in op kennis. Je kunt de medewerkers 24/7 bereiken bij vragen en op de website vind je een heuse encyclopedie terug met heel wat informatie over de verschillende merken autobanden en over de verschillende soorten autobanden op de markt.

Waarom kiezen voor AutobandenCollectief?

AutobandenCollectief is een online distributeur van autobanden. Je vindt er autobanden van heel wat merken terug die verdeeld kunnen worden in topmerken (Goodyear, Bridgestond, Continental, Hankook, Pirellu en Vredestein) en budgetmerken (Toyo tires, event, Kumho tire, Uniroyal, Yokohama en Hifly Tires). Het assortiment bestaat uit zomerbanden, winterbanden en all season banden. Op de webshop geef je eerst aan welk type banden je nodig hebt en vervolgens kan je de juiste bandenmaat doorgeven. Doe je dit dan zie je alle geschikte autobanden voor jouw zoekopdracht op een rijtje. Banden die je hebt aangekocht bij AutobandenCollectief kan je gewoon thuis laten leveren en zelf installeren, maar je kunt ook gebruik maken van één van de vele montagelocaties doorheen België en Nederland.

Is AutobandenCollectief betrouwbaar?

AutobandenCollectief is zoals de naam zegt in de eerste plaats een collectief van heel wat partijen. Dat gezegd zijnde is er wel een hoofdzetel die gewoon vermeld staat op de website en vind je daar ook het BTW-nummer en het KvK-nummer in terug. Er is een klantenservice aanwezig om je toe te wenden bij klachten of problemen en er is een zeer uitgebreide sectie veelgestelde vragen die je terug kunt vinden onder de knop klantenservice. Dat ziet er dus allemaal goed uit. Wel moet gemeld worden dat AutobandenCollectief geen lid lijkt te zijn van één van de keurmerken voor webshops. Dit hoeft zeker geen probleem te zijn, maar is wel goed om mee te nemen.

Klantenservice en klachten

AutobandenCollectief heeft een klantenservice die op heel wat manieren bereikbaar is. Staat jouw antwoord niet in het helpcenter met de veelgestelde vragen dan kan je een mail sturen, het contactformulier op de website invullen, op Facebook Messenger een berichtje sturen of gewoon bellen. Op de website vind je zelfs een adres terug om per brief jouw klacht of suggestie op te sturen. De klantenservice is bereikbaar op werkdagen van 09.00 7 17.00 uur. Let wel op: de telefoonlijn van de klantenservice is geen gratis lijn. Je betaalt 80 cent per minuut dat je aan de lijn hangt! Bovendien geven ze bij AutobandenCollectief ook aan dat je bij klachten best een mail kunt sturen. Zo staat alle informatie die nodig is voor een goede afhandeling al klaar en duidelijk op papier.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij in het verleden of net recent gebruik gemaakt van de diensten van AutobandenCollectief? Misschien heb je winter- of zomerbanden gekocht? Schrijf dan een review over hoe jij AutobandenCollectief en hun service hebt ervaren. Was de kwaliteit naar behoren? Waren ze inderdaad de goedkoopste optie op de markt? Hadden jouw banden de juiste maat? Was de levering betrouwbaar? Wij zijn op zoek naar de antwoorden op al die vragen. Pen jouw beoordeling neer en help een mogelijke volgende klant van AutobandenCollectief om de knoop door te hakken.

Reviews over AutobandenCollectief
Gerelateerde bedrijven
Autobandenmarkt.nl logo
Autobandenmarkt.nl
2 beoordelingen
10
TyreCompany.nl logo
TyreCompany.nl
1 beoordeling
10
motorbandenmarkt logo
motorbandenmarkt
2 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over AutobandenCollectief

Het bedrijf AutobandenCollectief is geverifieerd door ons. De webshop autobandencollectief.nl is al sinds 2010 een betrouwbare partij om te bestellen. AutobandenCollectief is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. AutobandenCollectief maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

AutobandenCollectief is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van autobandencollectief.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van AutobandenCollectief.

Geplaatst op: 08-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Prima service

Ik heb hier een set winter banden besteld en alles is netjes aangekomen zoals ze hadden beloofd. Ik heb een bevestigings mail gehad en heb gemakkelijk met ideal kunnen betalen.

Geplaatst op: 26-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Pieter A.

10 / 10
5/5 4/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over AutobandenCollectief
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Autobandenmarkt.nl logo
Autobandenmarkt.nl
2 beoordelingen
10
TyreCompany.nl logo
TyreCompany.nl
1 beoordeling
10
motorbandenmarkt logo
motorbandenmarkt
2 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is AutobandenCollectief een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over AutobandenCollectief. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is AutobandenCollectief actief?

AutobandenCollectief is vooral actief in de categorie autos en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) banden.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de AutobandenCollectief reviews? Dan kun je naar de website van AutobandenCollectief gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie