Autobandencheck logo

Autobandencheck reviews, ervaringen en beoordelingen

Autobandencheck reviews, ervaringen en beoordelingen
1534
Autobandencheck logo
Website
Autobandencheck
Categorie
Autos

Reviews en ervaringen Autobandencheck

Voor je auto wil je alleen de beste banden. In de zoektocht naar alleen de beste banden zou je zomaar terecht kunnen komen bij Autobandencheck. Om je een goed beeld te geven van alles wat deze specialist je aan kan bieden, hebben we de reviews en ervaringen kort en bondig voor je samengevat. Op basis van die samenvatting kun je vervolgens besluiten om je banden voortaan ook bij Autobandencheck aan te schaffen.

Over Autobandencheck

Autobandencheck is een onderdeel van Tyra Marketing Services. De specialist kan je een enorm aanbod aan zomer-, winter- en 4 seizoenenbanden aanbieden. Bij deze aanbieder vind je in drie eenvoudige stappen de perfecte banden voor jouw auto. De banden kun je op verschillende montagepunten in ons land laten plaatsen. Zo koop je de beste banden tegen een zeer vriendelijke prijs en weet je dat ze op de beste wijze op je auto gemonteerd worden.

Waarom kiezen voor Autobandencheck?

Bij Autobandencheck vind je banden van merken als Apollo, Bridgestone, Continental, Dunlop, Firestone, Good Year, Michelin, Pirelli en Vredestein. De banden worden tegen een scherpe prijs aangeboden en kies je voor Autobandencheck dan kies je voor snelheid, betrouwbaarheid en voor een aantrekkelijke prijs. Je vindt bij Autobandencheck altijd de juiste band en je weet je verzekerd van de beste montage. Bij Autobandencheck vind je bovendien ook de perfecte banden voor je caravan. Nog een reden waarom je juist voor deze specialist kiest is het feit dat je achteraf kunt betalen.

Is Autobandencheck betrouwbaar?

Ja, met Autobandencheck kies je voor een zeer betrouwbare partner. Dat schrijven bestaande klanten in hun beoordelingen. De betrouwbaarheid zie je terug in de merken banden die ze aanbieden, want die zijn van de gerenommeerde merken en dus bijzonder betrouwbaar. Bij Autobandencheck vind je 100 procent zeker de juiste band voor jouw auto en betaal je bovendien nooit teveel voor je banden. De betrouwbaarheid van Autobandencheck zie je ook af aan het Thuiswinkel Waarborg waarover het beschikt. Dit keurmerk is alleen weggelegd voor bedrijven die zich aan de wet- en regelgeving houden. De betrouwbaarheid en het vertrouwen van de specialist in de klanten zie je terug aan het feit dat je bij Autobandencheck gewoon achteraf mag betalen.

Klantenservice en klachten

Vooropgesteld; het woord klacht komen we niet één keer tegen in de recensies. Bovendien is de specialist buitengewoon transparant en vind je zelfs het BTW en KvK-nummer terug, net als het adres. Dat maakt dat je een klacht schriftelijk in kunt dienen, mocht je aanleiding vinden om een klacht in te dienen. Verder heb je ook gewoon de mogelijkheid om telefonisch contact op te nemen met de specialist.

Wil jij ook beoordelen?

Ook als het om banden gaat heb je veel te kiezen, er zijn veel aanbieders op de markt actief. Daarom zijn beoordelingen zo belangrijk, want ze kunnen je het kiezen een stuk gemakkelijker worden. Dat de beoordelingen zo belangrijk zijn heeft onder meer te maken met het feit dat het onafhankelijke recensies zijn, boordevol praktische informatie. Daarom vragen we je om in het vervolg ook een beoordeling achter te laten. Je helpt er andere mensen echt mee.

Reviews over Autobandencheck
Gerelateerde bedrijven
Banden.nl logo
Banden.nl
2 beoordelingen
8,5
Autodoc logo
Autodoc
19 beoordelingen
4,7
Banden Pneus Online logo
Banden Pneus Online
4 beoordelingen
7,8
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Lees onze review over Autobandencheck

Autobandencheck is geverifieerd door ons expert team. De webshop Autobandencheck bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Autobandencheck lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Autobandencheck. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van Autobandencheck is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van Autobandencheck. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Autobandencheck.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Autobandencheck
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Banden.nl logo
Banden.nl
2 beoordelingen
8,5
Autodoc logo
Autodoc
19 beoordelingen
4,7
Banden Pneus Online logo
Banden Pneus Online
4 beoordelingen
7,8
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Autobandencheck een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Autobandencheck. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Autobandencheck actief?

Autobandencheck is vooral actief in de categorie autos en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) banden.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Autobandencheck reviews? Dan kun je naar de website van Autobandencheck gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie