Auto5 logo

Auto5 reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Auto5 reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
3759
Auto5 logo
Website
Auto5
Categorie
Autos

Reviews en ervaringen Auto5

Hoe fantastisch is het om een goed onderhouden auto te hebben en even lekker de weg op te gaan. Met een goed onderhouden auto ben je niet alleen prettiger op de weg, maar is het ook veel veiliger voor jezelf en voor je mede weggebruikers. Bij Auto5.be ben je op de juiste plek om ervoor te zorgen dat je met een goed onderhouden auto de weg op kunt gaan. Met een groot aantal producten en services die je hier kunt krijgen, zal dit zeker lukken. Maar, hoe weet je nu of deze website wel betrouwbaar is en hoe werkt de website precies? Dat zijn goede vragen en we helpen je graag deze te beantwoorden. Daarom lees je hier verschillende reviews en ervaringen zodat je een goed beeld krijgt van de website. Dan is het makkelijker om je keuze te maken of je gebruik wilt maken van de services die deze website je te bieden heeft of om producten te kopen op deze website.

Over Auto5

Auto5 is een expert op het gebied van onderhoud van auto's. Je kunt hierbij denken aan de uitrusting van de auto, maar ook aan de verschillende onderdelen van de auto. Voor auto-onderdelen (zoals een autobatterij, velgen en ruitenwissers) en autobanden ben je hier ook aan het juiste adres. Het bedrijf biedt een breed scala aan verschillende producten, waaronder ook reinigingsproducten en oliën. Al deze onderdelen en accessoires zij nodig om een auto goed te onderhouden en er veilig mee op de weg te kunnen gaan. Daarnaast zorgt het natuurlijk ook voor een optimaal rijplezier. Al je behoeften worden hiermee voorzien en door op een prettige manier de weg op te gaan, voel je je niet alleen lekkerder, maar ga je ook veiliger de weg op. Dit is ideaal voor jezelf en voor je mede weggebruikers. Het bedrijf hecht dan ook een grote waarde aan veiligheid. Daarom kun je hier terecht voor een groot aantal producten van verschillende bekende en kwalitatief goede producten. Denk bijvoorbeeld aan de autobanden van de merken Michelin, Continental en Hankook. Met meer dan 50 jaar ervaring heeft het bedrijf een belangrijke naam verdiend en is het uitgegroeid tot een belangrijke speler op de automarkt en is het een ideale place to be voor al je auto-onderdelen.

Waarom kiezen voor Auto5

Je auto-onderdelen kopen bij Auto5 biedt verschillende voordelen. Zo kun je er altijd op rekenen dat je producten koopt die van goede kwaliteit zijn. Daarnaast heeft het bedrijf vele jaren ervaring en is het uitgegroeid tot een van de grootste autozaken die je je kunt bedenken. Zo heeft het alleen al 53 centra in België en is het verder ook gevestigd in landen zoals Frankrijk, Spanje en Italië. Door deze uitbreiding, door oog op kwaliteit en door de innovatieve manier waarop het bedrijf de markt op gaat, heeft het ook ervaring met het bieden van de beste service en houdt het altijd de ogen gericht op kwaliteit en op het bieden van de beste service. Je kunt er op diverse manieren betalen en daarnaast kun je rekenen op een snelle levering.

Is Auto5 betrouwbaar?

Auto5 is een van de grootste namen als het gaat om autoservices en producten. Dat wil natuurlijk niet altijd iets zeggen. Soms is een bedrijf groot qua naam, maar is de service heel wat minder. Maar dat is hier niet het geval. Auto5 is zeker betrouwbaar als het gaat om transparantie in de levering van de producten en van de diensten. Daarnaast heeft het jarenlang ervaring wat ervoor heeft gezorgd dat de dienstverlening alleen maar beter is geworden. Er is flink geïnvesteerd in het assortiment diensten en producten en hierdoor genieten steeds meer mensen in verschillende landen van de diensten. Je krijgt duidelijk inzicht in de levering van de diensten en daarnaast zijn het producten van hoge kwaliteit die je geleverd krijgt.

Klantenservice en klachten

Auto5 staat bekend om een zeer goede Klantenservice. Hun primaire manier om contact op te nemen is door middel van een mailverzending. De communicatie met betrekking tot leveringen vindt plaats via je eigen account. Daarnaast is er op de website ook een handige tool waarmee je makkelijk en snel een afspraak kunt maken met de werkplaats. Mocht je toch niet tevreden zijn met de diensten, dan kan je ook altijd mailcontact onderhouden met de Klantenservice en met de afdeling klachten.

Wil jij ook beoordelen?

Heb je nu ook gebruik gemaakt van de diensten van Auto5 en wil je ervaringen delen? Voel je dan vrij om jouw ervaringen te delen. Zo help je anderen ook in het besluit om gebruik te maken van de diensten van Auto5 of niet. Je schetst dan een goed en duidelijk beeld over het bedrijf en vele mensen zullen dit waarderen!

Reviews over Auto5

Gerelateerde bedrijven

Acculaders.nl logo
Acculaders.nl
4 beoordelingen
9,8
Autodoc logo
Autodoc
8 beoordelingen
5,6
Laadpaal Outlet logo
Laadpaal Outlet
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

6
0% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met Auto5

Auto5 is geverifieerd door ons expert team. De webshop Auto5 bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Auto5 lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Auto5. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van Auto5 is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Auto5 te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 15-10-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Oplichting

Remolie werd niet vervangen, tweede keer aangeboden, remolie nog steeds niet vervangen .

De remolie was nog bruin verkleurd.

'Dave' zei, we hebben gespoeld met 1.5 liter remolie, onzin dan zou de remolie in het reservoir doorschijnend zijn.
Het reservoir is wit plastiek.

Betaal dit terug, Dave. Wees eerlijk.

Geplaatst op: 19-12-2022
Laatst bewerkt op: 19-12-2022
Geschreven door: Rudolf C.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Auto5


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Acculaders.nl logo
Acculaders.nl
4 beoordelingen
9,8
Autodoc logo
Autodoc
8 beoordelingen
5,6
Laadpaal Outlet logo
Laadpaal Outlet
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Auto5 een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Auto5. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Auto5 actief?

Auto5 is vooral actief in de categorie autos en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) auto onderdelen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Auto5 reviews? Dan kun je naar de website van Auto5 gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie