Amazon.nl logo

Amazon.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Amazon.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
4196
Amazon.nl logo
Website
Amazon.nl
Categorie
Webshops

Reviews en Ervaringen Amazon.nl

Of je nu op zoek bent naar een cadeautje voor een ander of juist een leuke gadget voor jezelf: eigenlijk is geen object te vreemd of je vindt het wel op Amazon.nl. Nu heb jij waarschijnlijk iets gevonden op de site van Amazon.nl en heb je hier wel degelijk interesse in om te kopen. Maar ja, je wilt wel eerst weten of Amazon.nl wel te vertrouwen is. Hoe werkt het eigenlijk, hoe reageert de klantenservice bij klachten en hoe lang moet je wachten op de levering? Met andere woorden: je bent op zoek naar ervaringen van anderen met dit bedrijf. Amazon.nl heeft veel klanten en daardoor zijn er ook veel reviews te vinden en daarmee kan jij een gedegen beeld krijgen over Amazon.nl. En die beoordelingen vind je inderdaad hier! Lees dus maar snel verder. Wij hebben naast de reviews ook nog wat extra info voor je opgezocht, zodat je alle info makkelijk bij elkaar hebt staan. Ben jij zelf al klant van dit bedrijf en wil je ergens je ervaring kwijt? Dat kan, laat dan hier ook jouw beoordeling achter! Besluit je na het lezen over te gaan tot een aankoop via Amazon? Zou je dan hier later terug willen komen om ook jouw recensie achter te laten? Zo helpen we elkaar!

Over Amazon.nl

Amazon is een Amerikaans e-commerce bedrijf, welke is gevestigd in Seattle, Amerika. Het is opgericht in 1994 door Jeff Bezos. Het is één van de eerste grote bedrijven die zich met e-commerce ging bezighouden. Het bedrijf is inmiddels wereldwijd werkzaam. Amazon begon met boeken maar inmiddels is dit uitgebreid tot een aanbod van eigenlijk alles. Daarnaast biedt Amazon ook een streamingdienst. Amazon heeft sinds 2014 in Nederland een vestiging voor e-books via Kindle, sinds 2020 ook voor andere artikelen.

Waarom kiezen voor Amazon.nl

Amazon heeft een al lange staat van dienst en kan op heel veel gebieden jou de goederen bieden. Kopen bij Amazon doe je bij Amazon zelf, maar ook andere verkopers verkopen via Amazon. Daardoor is het aanbod gigantisch op allerlei terreinen, zoals: • Huishoudelijke apparatuur • Elektronica • Kleding • Sportbenodigdheden • Boeken • Prime-video Je kunt bij Amazon eveneens kiezen voor een Prime-abonnement. Hiermee kan je dan bijvoorbeeld gratis bezorging krijgen en videostreaming. Nu je ook kunt kopen bij de Amazon.nl (voor die tijd kon je ook al kopen via Amazon, maar dan via de Engelse of Duitse site) kan het zijn dat de levertijd korter is geworden.

Is Amazon.nl betrouwbaar?

Amazon.nl is nog betrekkelijk nieuw, maar Amazon zelf heeft al veel ervaring qua e-commerce. Let bij het kopen op of je echt bij Amazon koopt of bij een andere verkoper. In het laatstgenoemde geval heb je dan te maken met de verkoopvoorwaarden van deze verkoper. Amazon is wereldwijd operationeel en kan nooit zo lang op zoveel plekken zaken doen als ze niet betrouwbar waren. Betalen doe je veilig, zoals met i-DEAL of een creditcard, maar je kunt ook cadeaubonnen gebruiken.

Klantenservice en klachten

Heb je een vraag of een klacht? Dan is een klantenservice wel fijn om te kunnen benaderen. Ga je naar de contact-site van het bedrijf, dan kom je uit bij een pagina met veel informatie. Je kunt hier naar je bestellingen toe, aangeven wat je retourneren wilt of bijvoorbeeld op zoek gaan naar apparaat ondersteuning. Heb je een cadeaubon? Dan kan je het saldo eveneens hier checken. Informatie over je Prime-abonnement of wil je iets verdachts vermelden? Ook die mogelijkheden vind je hier. Kom je er toch niet uit en wil je wel chatten of bellen met de klantenservice? Via deze pagina kom je daar ook. Hou wel je inloggegevens bij de hand, want die heb je nodig om bij de benodigde info te komen!

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij al iets gekocht bij Amazon.nl? Wat was jouw ervaring met de Nederlandse tak van dit bedrijf? Hoe was de levering? Als er klachten waren: kon je de klantenservice goed bereiken en had je iets aan hun advies of oplossing? Heb je iets gekocht van een andere verkoper via Amazon? Hoe verliep dat? Maar je kunt ook vertellen wat jouw ervaring was met het bestellen op zich. Was de bestelprocedure simpel of was de site duidelijk genoeg? Kortom: vertel ‘alles’ wat te maken heeft met jouw bestelling bij Amazon.nl en help daarmee anderen om een gedegen keuze te maken of ze wel of niet hier willen kopen. Met jouw review wordt het verhaal rondom Amazon.nl nog completer! Wij willen je alvast bedanken voor de moeite!

Gerelateerde bedrijven

HockeyDirect logo
HockeyDirect
2 beoordelingen
8,5
Banggood logo
Banggood
4 beoordelingen
9,5
Fashion by Fleur logo
Fashion by Fleur
4 beoordelingen
7,3

Gerelateerde blogartikelen

6
0% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Amazon.nl

Amazon.nl is geverifieerd door ons expert team. De webshop Amazon.nl bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Amazon.nl lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Amazon.nl. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Amazon.nl is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Het is verstandig de website van Amazon.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Amazon.nl.

Geplaatst op: 01-03-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Levering wordt steeds uitgesteld

Cancelen van de order kan niet, enige optie is retour sturen, maarja, niets ontvangen. Doolhof van opties op de website waarmee ik in een cirkel ronddraai. Bestel hier natuurlijk nooit meer.

Geplaatst op: 14-09-2022
Laatst bewerkt op: 19-09-2022
Geschreven door: Lisa G.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Amazon.nl


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

HockeyDirect logo
HockeyDirect
2 beoordelingen
8,5
Banggood logo
Banggood
4 beoordelingen
9,5
Fashion by Fleur logo
Fashion by Fleur
4 beoordelingen
7,3

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Amazon.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Amazon.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Amazon.nl actief?

Amazon.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) tassen en warenhuizen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Amazon.nl reviews? Dan kun je naar de website van Amazon.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie