Aluminiumphoto.nl logo

Aluminiumphoto.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Aluminiumphoto.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
661
Aluminiumphoto.nl logo
Website
aluminiumphoto.nl
Categorie
Diensten
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Aluminiumphoto.nl

Ben je benieuwd welke beoordelingen de klanten van Aluminiumphoto.nl deze webshop geven? Lees dan de reviews van Aluminiumphoto.nl die wij voor jou hebben verzameld en op een rijtje hebben gezet door. Door de ervaringen van de mensen die bij deze webwinkel hebben besteld te lezen, kun je een goede indruk krijgen van met wat voor winkel je te maken hebt. Is de kwaliteit van de geleverde foto's in orde? Is de klantenservice vriendelijk en bekwaam? Komt deze webwinkel zijn afspraken na? Na het lezen van de recensies kun je vaststellen of Aluminiumphoto.nl betrouwbaar is en kun je een weloverwogen besluit nemen over het bestellen van je fotoproducten bij dit bedrijf, of juist niet.

Over Aluminiumphoto.nl

B&V Media B.V. is het bedrijf dat handelt onder de naam Fotogeschenk. Fotogeschenk is de overkoepelende organisatie die verschillende webshops runt, die alle te maken hebben met het laten afdrukken van foto's. Voorbeelden van webshops die onder Fotogeschenk vallen, zijn Aluminiumphoto.nl, Fotopuzzel.net, Fotoopplexiglas.com en Houtbedrukken.com. Fotogeschenk is gevestigd in Amsterdam en is sinds 2007 actief in het afdrukken en bewerken van foto's. Als je een digitale foto wilt laten omzetten in een waar kunststuk, dan kun je jouw afbeelding door Aluminiumphoto.nl laten afdrukken op een aluminiumplaat. Desgewenst kun je kiezen voor een witte toplaag als afwerking. Afhankelijk van je persoonlijke wensen kun je jouw favoriete afbeelding op aluminium in verschillende formaten bestellen. De maten lopen uiteen van 15x20 centimeter tot 200x400 centimeter. Foto's op aluminium zijn geschikt voor zowel binnenshuis als buiten.

Waarom kiezen voor Aluminiumphoto.nl

Als je een digitale foto wilt vereeuwigen op een paneel van aluminium, dan kun je bij Aluminiumphoto.nl terecht. De fotoproducten die je bij deze webwinkel bestelt, zullen worden afgewerkt met beschermlaminaat, zodat deze hun hoogwaardige kwaliteit blijven behouden. Je kunt via de website direct zelf aan de slag met het uploaden van je foto. Vervolgens kies je het gewenste formaat en kun je aan de hand van het fotovoorbeeld bepalen of het resultaat naar wens is. Wanneer je geen foto bezit die je graag op deze bijzondere wijze wilt laten afdrukken, kan je op Aluminiumphoto.nl de beeldbank bezoeken. Hierin zijn vele foto's en kunstreproducties opgeslagen die je kunt laten afdrukken. Je kunt iemand een fotoproduct van museumkwaliteit cadeau doen, maar je kunt uiteraard ook kiezen voor een mooie afbeelding op een aluminiumplaat als blikvanger in je eigen woning. Je hebt je order doorgaans binnen 7 dagen nadat je je bestelling hebt geplaatst in huis.

Is Aluminiumphoto.nl betrouwbaar?

Fotogeschenk is sinds 2007 actief in het afdrukken van foto's op verschillende materialen en maakt gebruik van diverse afwerkmethodes. Het bedrijf voldoet aan de kwaliteitscriteria die Trusted Shops hanteert en Fotogeschenk is dan ook in het bezit van een geldig Trusted Shops certificaat. De webshop is geverifieerd, er wordt zorgvuldig omgegaan met je persoonlijke gegevens en de website is duidelijk over de artikelen, de prijzen en de bestelprocedure. Ook kun je je kosteloos verzekeren tegen het verlies van je betaling, mocht jouw bestelling niet worden geleverd. Deze verzekering geldt voor een periode van 30 dagen en het maakt niet uit op welke manier je je betaling hebt voldaan om van deze kopersbescherming gebruik te kunnen maken. Je hoeft je bij Aluminiumphoto.nl dus geen zorgen te maken over het kwijtraken van je geld zonder dat je je order geleverd krijgt. Je kunt hieruit opmaken dat je met een betrouwbare webwinkel te maken hebt. Ook heeft Aluminiumphoto.nl een goede algehele reputatie, wanneer je afgaat op de reviews die je online kunt vinden. De meeste klanten zijn zeer tevreden.

Klantenservice en klachten

Wanneer je vragen of opmerkingen hebt over je bestelling, kun je telefonisch contact opnemen met de klantenservice van maandag tot en met vrijdag. De klantenservice is via het vaste nummer van Aluminiumphoto.nl op deze dagen tussen 09:00 uur en 17:00 uur bereikbaar. Dit zijn eveneens de tijdstippen waarop deze webshop contact met je zal opnemen als je je vraag via WhatsApp hebt gesteld. Een e-mail sturen mag ook. Als je een klacht hebt over een artikel, omdat deze bijvoorbeeld helemaal niet aan je verwachtingen voldoet, dan kun je je klacht samen met wat foto's waarop het probleem met het artikel duidelijk zichtbaar is naar Aluniniumphoto.nl mailen. Er zal samen met jou worden gezocht naar een passende oplossing. Komen jullie er niet uit? Dat kun je je klacht voorleggen aan de Europese Commissie via het online platform voor geschillenbeslechting.

Wil jij ook beoordelen?

Wil jij laten weten wat jouw ervaringen met Aluminiumphoto.nl zijn? Schrijf dan in een review wat je van je foto op een aluminiumplaat vindt. Ben je tevreden met het resultaat? Is de afwerking netjes verricht of zijn er juist dingen waar je minder tevreden over bent? Door jouw bevindingen via een beoordeling met anderen te delen, help je mensen om te bepalen of ze voor hun fotowensen op het juiste adres zijn bij Aluminiumphoto.nl. Ook kun je je ervaring met de klantenservice omschrijven om potentiële klanten te helpen met hun beeldvorming over dit bedrijf.

Reviews over Aluminiumphoto.nl
Gerelateerde bedrijven
Aluminiumfoto.com logo
Aluminiumfoto.com
2 beoordelingen
9,5
Canvas corner logo
Canvas corner
1 beoordeling
9,5
GRdruk.nl logo
GRdruk.nl
1 beoordeling
8,5
Gerelateerde blogartikelen
9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Aluminiumphoto.nl

Aluminiumphoto.nl is geverifieerd door ons expert team. De webshop Aluminiumphoto.nl bestaat al sinds 2010 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Aluminiumphoto.nl lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Aluminiumphoto.nl. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Aluminiumphoto.nl is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Bekijk zeker even de website van aluminiumphoto.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Aluminiumphoto.nl.

Geplaatst op: 08-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Onder de indruk

Ik was erg onder de indruk van de eenvoud van het maken van mijn eigen aluminum foto. Het kostte me minder dan 20 minuten om mijn bestelling te plaatsen en het duurde slechts iets meer dan een week om het in Limburg te ontvangen.

Geplaatst op: 13-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Fay V.

9 / 10
4/5 5/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Aluminiumphoto.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Aluminiumfoto.com logo
Aluminiumfoto.com
2 beoordelingen
9,5
Canvas corner logo
Canvas corner
1 beoordeling
9,5
GRdruk.nl logo
GRdruk.nl
1 beoordeling
8,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Aluminiumphoto.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Aluminiumphoto.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Aluminiumphoto.nl actief?

Aluminiumphoto.nl is vooral actief in de categorie diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) printdiensten en drukwerk.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Aluminiumphoto.nl reviews? Dan kun je naar de website van Aluminiumphoto.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie