Afinjo logo

Afinjo reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Afinjo reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4758
Afinjo logo
Website
afinjo.nl
Categorie
Mode
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Afinjo

Heb je een robotstofzuiger of een adapter nodig? Zoek je een elektrische kachel voor de koude wintermaanden? Alles op dit gebied is gemakkelijk online verkrijgbaar. Misschien overweeg jij een grote of kleinere aankoop te doen bij Afinjo. Het ruime assortiment spreekt je aan. Maar is dit eigenlijk wel een betrouwbare winkel? En hoe zit het precies als je een product terug wilt sturen? Veel informatie vind je natuurlijk op de website zelf. Maar het is ook altijd prettig om op de hoogte te zijn van ervaringen van andere klanten. Lees jij ook vaak eerst even de reviews over een webshop voordat je iets bestelt? Dan ben je zeker geen uitzondering. De recensies over Afinjo zijn al door ons verzameld. Zo kun jij snel even kijken hoe andere mensen deze winkel beoordelen. Vervolgens beslis je op een weloverwogen manier of je hier je camera, kachel of ander product wel of niet wilt bestellen.

Over Afinjo

Afinjo is een online winkel die van alles aanbiedt op het gebied van elektronica. Ook als jij bij Bol het een en ander bestelt, kan het maar zo dat het uiteindelijk geleverd wordt door Afinjo. Het gaat hier dus om een vrij groot bedrijf met een heel ruim assortiment. Nieuwe snufjes en allerlei artikelen op het gebied van Smart Home tref je bij hen zeker aan. De klantenservice is goed voor elkaar en voor jou als klant zijn er ook allerlei zaken die het shoppen gemakkelijk maken. Zo kun je zonder problemen ruilen of retourneren en de verzendkosten zijn laag.

Waarom kiezen voor Afinjo

Heb je een elektronisch apparaat nodig of zoek je naar een handige adapter, dan is Afinjo een ideaal adres. Het assortiment is namelijk zeer uitgebreid. Bestel je graag bij Bol, dan zul je daar ook veel artikelen van partner Afinjo tegenkomen. Ook voor bijvoorbeeld verlichting en van alles op het gebied van fitness kun je winkelen bij dit bedrijf. Het is handig om eerst even te filteren, want anders is de kans groot dat je erg lang aan het zoeken bent in het ruime aanbod. Ook de handige zoekbalk kan je goede diensten bewijzen. Ben je graag voordelig uit, kijk dan zeker even bij de aanbiedingen. Of selecteer de producten zodanig dat je eerst de laag geprijsde items ziet. Redenen om bij deze shop te bestellen zijn er zeker. Allereerst natuurlijk het vrij volledige assortiment. Daarnaast zijn de retourvoorwaarden gunstig en het verzenden kost je nooit een groot bedrag.

Is Afinjo betrouwbaar?

Kijk je even rond bij Afinjo, dan ben je er al snel van overtuigd dat dit een betrouwbaar bedrijf is. Bol werkt ook niet voor niets met hen samen. Verder zie je dat ze zijn aangesloten bij WebWinkelKeur. Dit biedt jou als klant direct een aantal extra zekerheden. Afinjo is daarnaast ook ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. De shop is al heel wat jaren actief en heeft daardoor al heel wat recensies van klanten ontvangen. Deze zijn voor het overgrote gedeelte positief, dus al met al kun je al snel concluderen dat dit zeker een betrouwbaar bedrijf is.

Klantenservice en klachten

Heb je een klacht over de bezorging van een product? Of is er iets anders waar je ontevreden over bent? Dan kun je dit op diverse manieren melden bij Afinjo. Er wordt serieus met je klacht omgegaan. De klantenservice is prima bereikbaar. Je leest op de website exact hoe een klachtenprocedure werkt. De medewerkers van deze shop zijn bereikbaar via de telefoon, de e-mail de sociale media of middels het contactformulier.

Wil jij ook beoordelen?

Als jij een elektrisch apparaat nodig hebt, dan hoef je niet lang na te denken? Je surft meteen naar de webshop van Afinjo? Wellicht heb je al heel wat ervaringen met dit bedrijf. Het is fijn als je andere consumenten op de hoogte brengt van jouw ervaringen. Zou je een recensie over Afinjo willen schrijven? Dit helpt andere consumenten enorm. Laat weten hoe jij dit bedrijf beoordeelt en help zo een ander.

Reviews over Afinjo
Gerelateerde bedrijven
Saake-shop logo
Saake-shop
3 beoordelingen
7,5
Zo Veilig logo
Zo Veilig
1 beoordeling
9,5
DSL TECH logo
DSL TECH
3 beoordelingen
9,5
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Ervaringen met Afinjo

Het bedrijf Afinjo is geverifieerd door ons. De webshop afinjo.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Afinjo is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Afinjo maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Afinjo is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van afinjo.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 19-09-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Afinjo
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Saake-shop logo
Saake-shop
3 beoordelingen
7,5
Zo Veilig logo
Zo Veilig
1 beoordeling
9,5
DSL TECH logo
DSL TECH
3 beoordelingen
9,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Afinjo een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Afinjo. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Afinjo actief?

Afinjo is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) smarthome , webshops en elektronica.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Afinjo reviews? Dan kun je naar de website van Afinjo gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie