tink logo

tink reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
tink reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2121
tink logo
Website
tink
Categorie
Wonen
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen tink

Je houdt van gemak en moderne snufjes om zo je huis nog comfortabeler te maken. Slimme apparaten in huis zijn dan ook jouw wens en daarom ben je waarschijnlijk op zoek gegaan naar bedrijven die deze in het assortiment hebben zitten. Tink is een webshop, speciaal gericht op slimme apparaten voor in je huis. Met andere woorden: dé shop voor jouw smarthome. Een goed gevoel, want dan weet je ook dat ze er verstand van hebben…toch? Maar is dat wel echt zo? Geven ze echt het advies wat ze zeggen dat ze doen? Hoe zijn de producten en hoelang duurt het voordat je het ontvangt. En als er ergens iets niet goed verloopt, zijn ze dan ook thuis voor je klachten en vragen? Hier kom je achter door de beoordelingen van anderen over Tink te lezen. Je kunt hier recensies lezen van klanten en zo jouw eigen oordeel vellen. Ook overige informatie over Tink vind je hier. En als jij iets bij ze hebt gekocht, wil jij ons dan helpen om het verhaal rondom Tink compleet te maken door jouw review hier achter te laten?

Over tink

Tink is dé webshop voor jouw smarthome. Slimme apparaten dus, die jouw huis omtoveren tot een veilig huis. Maar ook op het gebied van entertainment, verwarming, verlichting en bijvoorbeeld lifestyle. En dat is nog niet alles, want Tink heeft ook oog voor een slimme tuin! Tink bestaat sinds 2016.

Waarom kiezen voor tink

Tink is gespecialiseerd in slimme producten, zodat je te maken hebt met veel vakkennis. Je kunt ze dan ook altijd via mail om raad vragen. Niet alleen bij het kopen van producten, maar ook als de installatie ervan de nodige vragen oproept. Dit kan trouwens ook via de telefoon of met een videogesprek. Het aanbod is zeer divers, zowel voor binnen als voor buiten. Tink heeft slimme apparaten op het gebied van entertainment, verwarming, beveiliging, verlichting, huishouden, tuin en gezondheid. Ook bieden ze actiepakketten aan. Verzending is gratis. Ook als je iets retour zendt.

Is tink betrouwbaar?

Tink heeft het Thuiswinkel Waarborg. Daarnaast zijn ze dusdanig persoonlijk te benaderen om advies te vragen, dat moet wel goed zitten. Tink laat alle producten keuren door hun eigen experts. Ze verkopen dan ook alleen die producten waarvan de prijs-kwaliteitsverhouding goed is en ze dus zelf enthousiast over zijn. Uiteraard moeten ze dan dus ook goed functioneren, maar eveneens het installatiegemak houden ze in de gaten. Ook hieruit kan je opmaken dat ze serieus bezig zijn met hun producten.

Klantenservice en klachten

De klantenservice is eenvoudigweg gigantisch te noemen. Je kunt ze altijd mailen, maar ook een gesprek inplannen via de site. Kies voor een gratis expertadvies. Deze keuze is bovenin te vinden op de site. Je kunt dan een telefoon- of videogesprek inplannen. Ook kan je gebruik maken van het antwoordformulier op de site. Natuurlijk heb je gewoon 14 dagen recht op retourzending zonder opgave van redenen. Voor klachten zijn ze dus ook prima bereikbaar.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij iets bij Tink gekocht? Zal je Tink aanbevelen aan anderen? Laat ons en daarmee andere geïnteresseerden weten hoe dat is bevallen! Is je huis inderdaad een stuk slimmer geworden? Is het product zoals zij het vertellen op de site? Hoe reageerden ze bij een vraag of klacht? Hoe beoordeel jij de klantvriendelijkheid? Was de levering op tijd en was de installatie net zo makkelijk als wat je had gehoopt? Heb je gebruik gemaakt van het gratis expertadvies? Wat je ook te vertellen hebt over je ervaringen met Tink: doe het hier! Zo maken wij een duidelijke impressie van Tink, waar anderen mee geholpen worden. Alvast bedankt voor je review!

Gerelateerde bedrijven
Alternate logo
Alternate
18 beoordelingen
6,2
i-Mania logo
i-Mania
39 beoordelingen
9,4
Slimmedingen.nl logo
Slimmedingen.nl
2 beoordelingen
9,5
Gerelateerde blogartikelen
5,8
48% zou hier weer kopen
18 beoordelingen
Ervaringen met tink

tink is geverifieerd door ons expert team. De webshop tink bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is tink lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via tink. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

tink is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Wij raden het aan om eerst even op de website van tink te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 18-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Onbetrouwbare webwinkel

8 december online een artikel besteld met een levertijd van 1-3 dagen. Volgende werkdag een mail ontvangen dat mijn bestelling 'wat' vertraging heeft opgelopen, kan gebeuren. Na vier werkdagen weer contact opgenomen, reactie gekregen dat er een onderzoek moet worden ingesteld.

Een onderzoek (dat ca. twee weken duurt) terwijl mijn bestelling helemaal nog niet het magazijn van Tink heeft verlaten, en nog vast zit in het allereerste stadium van het logistieke proces. Dus omdat Tink zijn interne logistieke proces niet op orde heeft moet ik als klant weken op mijn bestelling wachten en maar afwachten wat voor een stroperig vervolg Tink aan dit verhaal gaat geven. De reviews beloven wat afhandeling van terugbetalingen niet veel goeds.

Het desbetreffende artikel staat nog trouwens steeds op de site met levertijd 1-3 dagen.

update 8 januari: Ik word inmiddels dagelijks lastig gevallen met updates waarin al diverse keren een nieuwe bestelling geplaatst is (?) en er vervolgens weer mails verstuurd worden dat e.e.a. vertraagd is. Ook al een paar keer een mail gekregen waarbij aangeven wordt dat mijn bestelling geannuleerd is, waarna ik de volgende dag weer een mail ontvang waarin staat dat ze binnenkort mijn bestelling gaan opsturen. ik denk dat ik inmiddels in totaliteit een mail of dertig van Tink heb ontvangen.

Let op: Tink heeft geen Thuiswinkel Waarborg meer, dit certificaat is inmiddels ingetrokken. Wat mij betreft een teken aan de wand.

Geplaatst op: 08-01-2024
Laatst bewerkt op: 08-01-2024
Geschreven door: Raymond K.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloos bedrijf met slechte klantenservice!

Eind december een bestelling geplaatst van wee buitencamera's. De levering duurde langer dan verwacht maar dat is nog te overzien. De camera's werden elders aanzienlijk goedkoper aangeboden dus ik wilde de bestelling retourneren. Klantenservice is enkel per mail te bereiken, het retourneren van producten kan alleen door een retourformulier aan te vragen. Klantenservice geeft aan dat het retourlabel is aangevraagd maar levert niets aan. Na vrijwel dagelijks vragen naar het retourlabel en dagelijks excuses vanuit de klantenservice van Tink krijg ik na twee weken te horen dat retourneren niet meer mogelijk is omdat de termijn van 14 dagen is verstreken! Ze hebben mij gewoon twee weken aan het lijntje gehouden. Er is nooit de intentie geweest om het retourlabel te verstrekken. Oplichters zijn het!

Geplaatst op: 07-01-2024
Laatst bewerkt op: 07-01-2024
Geschreven door: Martijn S.

3 / 10
2/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
NIET doen

Absuluut NIET doen‼️2200 euro nog niet retour
Vrijdagavond besteld maar nu al nerveus door de negatieve reacties hier, ik krijg n.l. Status: Bevestigd - wachten op verzending
Normaal controleer ik op Trustpilot voor ik bestel en 2200 euro stort🤬
.
Update 13-12-2023:
De negatieve reacties hier zijn dus terecht.

Konden zogenaamd de zending niet meer tegenhouden terwijl GLS aangaf nog niets ontvangen te hebben!
De zending zoals afgesproken met Tink aan de deur geweigerd en is gelijk retour gegaan.

Nu blijkt achteraf dat de geweigerde bestelling blijkbaar niet eens compleet was en hebben ze 4 dagen later de Sonos Sub ergens bij buren afgegooid.
Wisten dus al 4 dagen dat de bestelling was geannuleerd en aan de deur geweigerd.

Tink heeft dus gewoon 900 euro ergens afgegooid en ik zou het op moeten lossen, dacht het niet dus!
Tink is wettelijk verplicht om voor een juiste en correcte aflevering zorg te dragen!

Ik ga de creditmaatschappij op de hoogte brengen dat ze mijn geld achter houden.

Extra info:
Ze proberen alles te traineren om niet terug te betalen, na een paar weken kreeg ik een mail met 4 niet werkende linken er in dat m'n spullen onderweg waren

Ik begreep de reactie van Tink hieronder al niet
"Slimme groetjes, het tink team."
Nu wel en hoop dat jullie er van leren
Zie je dit staan "Dank voor je geduld. 🙏" dan zijn ze je in de maling aan het nemen🤬
Datum van ervaring: 17 november 2023

Geplaatst op: 27-12-2023
Laatst bewerkt op: 27-12-2023
Geschreven door: Paul B.

3 / 10
1/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Klantenservice dikke 0... AFRADER

Al 2 keer besteld, en telkens gaat het fout... nu ook op 28 november besteld, 1 tot 3 werkdagen levertijd... We zijn 6 december en nog niet eens verzonden.... gemaild op 1 december, toen werd verzekerd dat ik het 4 december ging ontvangen... Nog steeds niets, en na nog 3 mails, ook geen reactie meer van hun uit. Klantenservice is een dikke 0... ondertussen klacht ingediend bij PayPal... We willen na het annuleren ons geld terug... Raar dat hetzelfde product bij andere leveranciers hier wel op 1 dag kan zijn met duidelijke communicatie...
Na het plaatsen op hun Facebook pagina, (aangezien ik op mails geen reactie kreeg) blokkeren ze me gewoon...

Geplaatst op: 06-12-2023
Laatst bewerkt op: 06-12-2023
Geschreven door: Oliver

5 / 10
4/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
AFRADER

AFRADER
TINK is een echte AFRADER
Ik bestelde 2 Netatmo buitencamera's. De eerste ging defect na 4 dagen, na retour naar Respondet waar Tink mee samenwerkt, kreeg ik dezelfde camera zogezegd hersteld terug na een wachttijd van 13 dagen. Echter 3 dagen later was ze weer defect, dus weer retour en dan werd me een nieuwe opgestuurd.
Tot overmaat van ramp viel de tweede camera een paar dagen later ook uit, zelfde defect.
Na deze 3 defecten is mijn vertrouwen in deze camera compleet weg en vroeg ik mijn aankoopbedrag terug aan TINK, dit was onmogelijk zeiden ze omdat de termijn van 2 weken gepasseerd was. Logisch, ik moest al 2 weken wachten op de herstelling van de eerste camera!
Het retourlabel van de tweede camera die tink me opstuurde was ook fout, foute bestemmeling en ook mijn adres was fout. Na 5 dagen wachten op correcte label nog steeds niets ontvangen. Antwoorden op mijn mails en de vraag me telefonisch te contacteren gebeurt ook niet.
Waarschijnlijk goeie webshop als er geen problemen zijn. Echter bij problemen blijf je volledig in de kou staan.

Geplaatst op: 31-10-2023
Laatst bewerkt op: 31-10-2023
Geschreven door: Jonas B.

6 / 10
4/5 1/5 4/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Leveren de goederen perfect maar wel veel geduld hebben communicatie kan beter

Na een slechte beoordeling moet ik wel eerlijk terug antwoorden.
Eindelijk mijn bestelde stekkers ontvangen van Tink tapo p115
Spijtig van de langere leveringstijd
En de communicatie die zeker voor verbetering vatbaarder is.
Maar na mijn laatste contact was het de dag erna vandaag al geleverd.

Geplaatst op: 13-10-2023
Laatst bewerkt op: 13-10-2023
Geschreven door: Goetschalckx-Nees P.

9 / 10
5/5 2/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Fantastisch

Nogmaals na een slechte ervaring een pakketje besteld met Tink Tapo p115.
En nu zeer snel geleverd.
Na enkele dagen, en correct petje af

Geplaatst op: 17-10-2023
Laatst bewerkt op: 17-10-2023
Geschreven door: Goetschalckx-Nees P.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Betalen en trek jou plan

Een bestelling geplaatst van 4 stuks Tapo 115 op 27 September nog steeds niet ontvangen wel een bericht dat de bestelling bij hun is ontvangen maar nog niet is verstuurd. Communicatie nihil maken nog steeds op 10-4-2023
reklame aan dezelfde voordelige prijs
Als je niet kan leveren op tijd binnen de 5 dagen stop dan met deze aanbieding dit is dan oplichting

Geplaatst op: 10-10-2023
Laatst bewerkt op: 10-10-2023
Geschreven door: Goetschalckx-Nees P.

6 / 10
4/5 2/5 5/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Niet voor herhaling vatbaar!

Aftersales is knudde en zeker niet klantvriendelijk en coulant!

Ik heb op 2 november 2 videocamera's gekocht van IMOU voor 169,95 (bundelprijs) en ik wist niets van dat ze ook iets van Black-Friday aanbiedingen zouden hebben, want ik volg dit soort dingen eigenlijk niet (misschien toch wel doen in de toekomst :-))
Mijn zoon attendeerde me dat hetzelfde product (bundel) nu 50 euro goedkoper is geworden na een paar dagen (je zult het zien, net na 14 dagen wettelijke retourrecht enz.)
Hierover heb ik tot 2 keer toe contact gezocht met de chat gezocht, want een telefoon nummer hebben ze niet (er zal wel een reden voor zijn denk ik dan) om dit aan ze voor te leggen, hoe ze dit willen oplossen of, of ze überhaupt iets voor me konden betekenen als coulance. Ze beroepen zich elke keer weer op de 14 dagen retourrecht enz. en komen ze met een minuscule 5 euro voucher waar ik de eerstvolgende keer kan besteden bij mijn aankoop. Echter, ik zal deze voucher denk ik niet meer gaan gebruiken. Ik betaal in de toekomst ietsjes meer bij een winkel als Coolblue (die zijn zeer coulant) dan dat ik met dit soort wazige web-shops mee te maken ga krijgen. Dus mensen, denk er goed over na. Voor mij in ieder geval geen Tink meer!

Datum van ervaring: 23 november 2022

Geplaatst op: 23-11-2022
Laatst bewerkt op: 23-11-2022
Geschreven door: Saffet

6 / 10
5/5 1/5 1/5 4/5
Nogmaals kopen? Nee
Super slechte service . En mijn pakket is na meer als een week nogsteeds niet bezorgd

Word slecht te woord gestaan . Er worden dingen beloofd die ze niet waar maken ! De levertijd word ook niet na geleefd . Krijg vervolgens een mail ( we zijn je niet vergeten hoor ) en vervolgens nog steeds mijn pakket niet binnen ! Nooit meer tink!

Geplaatst op: 31-10-2022
Laatst bewerkt op: 31-10-2022
Geschreven door: Petra C.

4 / 10
2/5 2/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Ja
Levering heeft even op zich laten wachten maar is toch nog binnen redelijke termijn gearriveerd

Na de bestelling kreeg ik niet meteen respons. Daarna las ik een flink aantal negatieve recensies waar ik flink van schrok. Geld kwijt? Dus 'n best wel stevige mail gestuurd waarna ik snel een vriendelijke reactie ontving en de bestelling vandaag 25 oktober nog arriveerde.
Wat me overigens erg opviel is dat tink GmbH (duits) in Amsterdam zit met de Directie: Dr. Julian Hueck, Dr. Marius Lissautzki en het
Handelsregister: Charlottenburg, Bondsrepubliek Duitsland, HRB 175701B bevindt en dat de levering vanuit België plaats vindt.

Afhandeling is eigenlijk verder best oké en wie weet dat ik daar wel weer eens een bestelling zal plaatsen.

Geplaatst op: 25-10-2022
Laatst bewerkt op: 25-10-2022
Geschreven door: Erik P.

7 / 10
4/5 3/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Slecht

Contact leggen lukt gewoon niet ook via tel niet zijn gewoon niet berijdbaar mijn vertrouwen is daardoor naar 0 gegaan zal hier niets kopen

Geplaatst op: 13-09-2022
Laatst bewerkt op: 13-09-2022
Geschreven door: Willem W.

4 / 10
1/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Doen niet wat ze beloven

Je besteld een artikel dat binnen 3 dagen bezorgd zou worden volgens Tink. Niet dus. Je krijgt vervolgens een bericht dat het later bezorgd gaat worden. Dat lijkt een standaard procedure. Ik hoop dat het artikel nog komt, wacht nog steeds :-(

Geplaatst op: 14-03-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Dirk-Jan K.

3 / 10
1/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Een grote puinhoop

Zolang dat je apparaat werkt en geen problemen hebt, is het goed heb je problemen je apparaat is defect of werkt niet? heb je dan pech. kortom een grote puinhoop, onder aan de pagina van de webshop staan 3 logos
1-Gratis expertadvies ! Onze Smart Home expert adviseer je graag, hmmm mag ik vragen waar heeft u het over?
2-Functioneert Garantie. Tink verzekert dat ALLE Producten naar behoren FUNTIONEREN ! weer een Leugens
3-Gratis verzending en retour. je bent al meer dan 14 dagen bezig tot door de Technische Diest geholpen worden, want je wordt verwezen naar een andere. kastje naar de muu

Geplaatst op: 26-02-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Reza N.

5 / 10
4/5 1/5 3/5 2/5
Nogmaals kopen? Ja
Belabberd in het kwadraat

Alles gaat mis en dan een klantenservice die alleen per mail bereikbaar is.
Wat alles is?
Bezorgtijd: 2-3 werkdagen werd twee weken.
Informeren over verwachte bezorging: niks
Informeren over levering: niks. Oh dat is niet waar. Nadat de bezorger was geweest kwamen de mailtjes.
Annuleren? Niet mogelijk. Het zit al in het proces maar wanneer de levering is dat werd niet verteld.

Zoek een andere winkel!

Geplaatst op: 26-11-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Ester V.

4 / 10
1/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Gewoon goed

Hele scherpe aanbieding voor google hub gen 2 en google nest. Google nest kwam na enkele dagen al meteen binnen. De hub liet even op zich wachten (max 2 weken) dit werd netjes gecommuniceerd door tink.

Alles kwam in goede staat aan.

Geplaatst op: 16-11-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Shirley V.

9 / 10
5/5 4/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Top service

Het bestellen ging erg makkelijk. Het leveren kan wel even duren maar hier had ik ook al op gerekend dus ik had er geen problemen mee. Door de actie waren de prijzen erg laag en de kwaliteit van de producten is erg goed.

Geplaatst op: 01-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Guusje V.

8 / 10
3/5 4/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over tink
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Alternate logo
Alternate
18 beoordelingen
6,2
i-Mania logo
i-Mania
39 beoordelingen
9,4
Slimmedingen.nl logo
Slimmedingen.nl
2 beoordelingen
9,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is tink een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 18 beoordelingen geplaatst over tink. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5,8 gekregen, waarbij 48% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is tink actief?

tink is vooral actief in de categorie wonen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) smarthome.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de tink reviews? Dan kun je naar de website van tink gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie