tink logo

tink reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
tink reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2121
tink logo
Website
tink
Categorie
Wonen
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen tink

Je houdt van gemak en moderne snufjes om zo je huis nog comfortabeler te maken. Slimme apparaten in huis zijn dan ook jouw wens en daarom ben je waarschijnlijk op zoek gegaan naar bedrijven die deze in het assortiment hebben zitten. Tink is een webshop, speciaal gericht op slimme apparaten voor in je huis. Met andere woorden: dé shop voor jouw smarthome. Een goed gevoel, want dan weet je ook dat ze er verstand van hebben…toch? Maar is dat wel echt zo? Geven ze echt het advies wat ze zeggen dat ze doen? Hoe zijn de producten en hoelang duurt het voordat je het ontvangt. En als er ergens iets niet goed verloopt, zijn ze dan ook thuis voor je klachten en vragen? Hier kom je achter door de beoordelingen van anderen over Tink te lezen. Je kunt hier recensies lezen van klanten en zo jouw eigen oordeel vellen. Ook overige informatie over Tink vind je hier. En als jij iets bij ze hebt gekocht, wil jij ons dan helpen om het verhaal rondom Tink compleet te maken door jouw review hier achter te laten?

Over tink

Tink is dé webshop voor jouw smarthome. Slimme apparaten dus, die jouw huis omtoveren tot een veilig huis. Maar ook op het gebied van entertainment, verwarming, verlichting en bijvoorbeeld lifestyle. En dat is nog niet alles, want Tink heeft ook oog voor een slimme tuin! Tink bestaat sinds 2016.

Waarom kiezen voor tink

Tink is gespecialiseerd in slimme producten, zodat je te maken hebt met veel vakkennis. Je kunt ze dan ook altijd via mail om raad vragen. Niet alleen bij het kopen van producten, maar ook als de installatie ervan de nodige vragen oproept. Dit kan trouwens ook via de telefoon of met een videogesprek. Het aanbod is zeer divers, zowel voor binnen als voor buiten. Tink heeft slimme apparaten op het gebied van entertainment, verwarming, beveiliging, verlichting, huishouden, tuin en gezondheid. Ook bieden ze actiepakketten aan. Verzending is gratis. Ook als je iets retour zendt.

Is tink betrouwbaar?

Tink heeft het Thuiswinkel Waarborg. Daarnaast zijn ze dusdanig persoonlijk te benaderen om advies te vragen, dat moet wel goed zitten. Tink laat alle producten keuren door hun eigen experts. Ze verkopen dan ook alleen die producten waarvan de prijs-kwaliteitsverhouding goed is en ze dus zelf enthousiast over zijn. Uiteraard moeten ze dan dus ook goed functioneren, maar eveneens het installatiegemak houden ze in de gaten. Ook hieruit kan je opmaken dat ze serieus bezig zijn met hun producten.

Klantenservice en klachten

De klantenservice is eenvoudigweg gigantisch te noemen. Je kunt ze altijd mailen, maar ook een gesprek inplannen via de site. Kies voor een gratis expertadvies. Deze keuze is bovenin te vinden op de site. Je kunt dan een telefoon- of videogesprek inplannen. Ook kan je gebruik maken van het antwoordformulier op de site. Natuurlijk heb je gewoon 14 dagen recht op retourzending zonder opgave van redenen. Voor klachten zijn ze dus ook prima bereikbaar.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij iets bij Tink gekocht? Zal je Tink aanbevelen aan anderen? Laat ons en daarmee andere geïnteresseerden weten hoe dat is bevallen! Is je huis inderdaad een stuk slimmer geworden? Is het product zoals zij het vertellen op de site? Hoe reageerden ze bij een vraag of klacht? Hoe beoordeel jij de klantvriendelijkheid? Was de levering op tijd en was de installatie net zo makkelijk als wat je had gehoopt? Heb je gebruik gemaakt van het gratis expertadvies? Wat je ook te vertellen hebt over je ervaringen met Tink: doe het hier! Zo maken wij een duidelijke impressie van Tink, waar anderen mee geholpen worden. Alvast bedankt voor je review!

Gerelateerde bedrijven

Geeektech logo
Geeektech
2 beoordelingen
9
Home8 Alarm logo
Home8 Alarm
4 beoordelingen
7,3
CaliberEurope logo
CaliberEurope
2 beoordelingen
8,5

Gerelateerde blogartikelen

6,1
67% zou hier weer kopen
7 beoordelingen
Ervaringen met tink

tink is geverifieerd door ons expert team. De webshop tink bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is tink lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via tink. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

tink is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Wij raden het aan om eerst even op de website van tink te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 18-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Slecht

Contact leggen lukt gewoon niet ook via tel niet zijn gewoon niet berijdbaar mijn vertrouwen is daardoor naar 0 gegaan zal hier niets kopen

Geplaatst op: 13-09-2022
Laatst bewerkt op: 13-09-2022
Geschreven door: Willem W.

4 / 10
1/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Doen niet wat ze beloven

Je besteld een artikel dat binnen 3 dagen bezorgd zou worden volgens Tink. Niet dus. Je krijgt vervolgens een bericht dat het later bezorgd gaat worden. Dat lijkt een standaard procedure. Ik hoop dat het artikel nog komt, wacht nog steeds :-(

Geplaatst op: 14-03-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Dirk-Jan K.

3 / 10
1/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Een grote puinhoop

Zolang dat je apparaat werkt en geen problemen hebt, is het goed heb je problemen je apparaat is defect of werkt niet? heb je dan pech. kortom een grote puinhoop, onder aan de pagina van de webshop staan 3 logos
1-Gratis expertadvies ! Onze Smart Home expert adviseer je graag, hmmm mag ik vragen waar heeft u het over?
2-Functioneert Garantie. Tink verzekert dat ALLE Producten naar behoren FUNTIONEREN ! weer een Leugens
3-Gratis verzending en retour. je bent al meer dan 14 dagen bezig tot door de Technische Diest geholpen worden, want je wordt verwezen naar een andere. kastje naar de muu

Geplaatst op: 26-02-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Reza N.

5 / 10
4/5 1/5 3/5 2/5
Nogmaals kopen? Ja
Belabberd in het kwadraat

Alles gaat mis en dan een klantenservice die alleen per mail bereikbaar is.
Wat alles is?
Bezorgtijd: 2-3 werkdagen werd twee weken.
Informeren over verwachte bezorging: niks
Informeren over levering: niks. Oh dat is niet waar. Nadat de bezorger was geweest kwamen de mailtjes.
Annuleren? Niet mogelijk. Het zit al in het proces maar wanneer de levering is dat werd niet verteld.

Zoek een andere winkel!

Geplaatst op: 26-11-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Ester V.

4 / 10
1/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Gewoon goed

Hele scherpe aanbieding voor google hub gen 2 en google nest. Google nest kwam na enkele dagen al meteen binnen. De hub liet even op zich wachten (max 2 weken) dit werd netjes gecommuniceerd door tink.

Alles kwam in goede staat aan.

Geplaatst op: 16-11-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Shirley V.

9 / 10
5/5 4/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Top service

Het bestellen ging erg makkelijk. Het leveren kan wel even duren maar hier had ik ook al op gerekend dus ik had er geen problemen mee. Door de actie waren de prijzen erg laag en de kwaliteit van de producten is erg goed.

Geplaatst op: 01-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Guusje V.

8 / 10
3/5 4/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over tink


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Geeektech logo
Geeektech
2 beoordelingen
9
Home8 Alarm logo
Home8 Alarm
4 beoordelingen
7,3
CaliberEurope logo
CaliberEurope
2 beoordelingen
8,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is tink een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 7 beoordelingen geplaatst over tink. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6,1 gekregen, waarbij 67% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is tink actief?

tink is vooral actief in de categorie wonen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) smarthome.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de tink reviews? Dan kun je naar de website van tink gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie