Aegon logo

Aegon reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Aegon reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4142
Aegon logo
Website
aegon.nl
Categorie
Verzekeringen
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Aegon

Aegon helpt klanten bij het maken van bewuste financiële keuzes. Niet alleen nu, maar ook morgen en verder in de toekomst. Aegon is een verzekeraar, bank, pensioenbedrijf en vermogensbeheerder in één. Hierdoor kan jij als klant profiteren van diverse voordelen en regel je al jouw geldzaken op een enkele plek. Ben jij benieuwd wat andere klanten te zeggen hebben over Aegon? Lees dan snel verder, want wij hebben de ervaringen voor je verzameld en op een rij gezet. Door meer te ontdekken over Aegon neem jij een bewuste keuze om hier wel of geen financiële producten af te nemen.

Over Aegon

Aegon stelt klanten in staat om zelf zijn of haar keuzes te maken met betrekking tot de financiële toekomst. Of je nu op zoek bent naar een voordelige hypotheek of een pensioengat hebt op te vullen, de overheid regelt steeds minder voor je. Je zult dus zelf op zoek moeten naar goede alternatieven, vooruitdenken en moeten zorgen voor financiële reserves en oplossingen. Bij Aegon weten ze dat het in het leven niet altijd loopt zoals gepland. Dat is ook helemaal niet erg, maar juist daarom is het wel belangrijk om je zo goed mogelijk voor te bereiden en voorbereid te zijn op financiële kansen én tegenslagen. Dit doet de bank en verzekeraar door je op tijd op hobbels en kansen te wijzen, alternatieven aan te bieden, slimme hulpmiddelen aan te reiken en de juiste producten en diensten te bieden.

Waarom kiezen voor Aegon

Al sinds 1844 is Aegon een begrip. Al meer dan 4 miljoen klanten zijn geholpen door de slimme financiële producten en adviezen. Als je voor Aegon kiest, heb je de keuze uit een groot aantal oplossingen. Of je nu op zoek bent naar een hypotheek, wilt sparen bij een betrouwbare partij of wilt starten met beleggen. Je kunt dit zelf regelen of laten doen door de experts van Aegon. Wat jouw behoeften ook zijn, er is altijd wel een passende oplossing te vinden. Daarnaast creëert het veel overzicht als jij jouw financiën onder één dak laat onderbrengen. De website is zeer overzichtelijk en gebruiksvriendelijk, waardoor je eenvoudig vindt waar je naar op zoek bent.

Is Aegon betrouwbaar?

Met haast twee eeuwen ervaring is Aegon bij de meeste mensen een bekende naam. Al meer dan 4 miljoen Nederlanders hebben hier één of meerdere producten afgenomen. De klantenservice denkt graag met je mee als je vragen hebt, je ontvangt een gratis oriëntatiegesprek als je een hypotheek af wilt sluiten en Aegon is actief op social media en houdt klanten zo goed op de hoogte van interessante nieuwtjes en leuke weetjes. De blog op de website wordt goed bijgehouden en hier kun je veel praktische informatie vinden.

Klantenservice en klachten

Door eerst voor een product te kiezen krijg je direct een overzicht van de meest gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen? Dan zijn er diverse manieren om in contact te komen met een medewerker van Aegon. Open direct een livechat zodat je zo snel mogelijk geholpen wordt of neem telefonisch contact op. Via de webformulieren stel je jouw vraag en vul je direct jouw persoonlijke gegevens in. Zo weten ze bij Aegon meteen wie je bent en over welk product jouw vraag gaat. Het is ook direct mogelijk om relevante papieren toe te voegen.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij verzekerd via Aegon, heb je hier een spaarrekening, hypotheek of beleggingen lopen? Dan willen we jou vragen om je ervaring met Aegon te delen op deze pagina. Schrijf een review om anderen te helpen bij het maken van hun keuze. Vertel bijvoorbeeld wat je vindt van de klantenservice, of de website gebruiksvriendelijk is en of de tarieven eerlijk zijn. Jouw mening geeft anderen een goed beeld van dit bedrijf.

Reviews over Aegon
Gerelateerde bedrijven
Ditzo logo
Ditzo
7 beoordelingen
6,3
Kingpolis logo
Kingpolis
9 beoordelingen
4,9
ZorgDirect logo
ZorgDirect
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
5,7
0% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Onze beoordeling over Aegon

Ons team van experts heeft Aegon geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Aegon bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Aegon is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Aegon is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van aegon.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Aegon.

Geplaatst op: 07-02-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Slecht geholpen, slecht onderzoek gedaan naar de autoschade door een kettingbotsing

Slecht geholpen, slecht onderzoek gedaan naar de autoschade door een kettingbotsing

Geplaatst op: 22-12-2023
Laatst bewerkt op: 22-12-2023
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloos, geen service

Op zaterdag de auto verkocht dus verzekering opgezegd. Vrijdag erop een andere gekocht maar na contact met de klantenservice moest ik maar opnieuw digitaal een aanvraag doen. Mij zien ze niet meer terug.

Geplaatst op: 13-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Marcel V.

5 / 10
1/5 1/5 2/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Aegon
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Ditzo logo
Ditzo
7 beoordelingen
6,3
Kingpolis logo
Kingpolis
9 beoordelingen
4,9
ZorgDirect logo
ZorgDirect
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Aegon een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over Aegon. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5,7 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Aegon reviews? Dan kun je naar de website van Aegon gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie