Acrylfoto.nl logo

Acrylfoto.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Acrylfoto.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
653
Acrylfoto.nl logo
Website
acrylfoto.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Acrylfoto.nl

Wil je meer weten over hoe mensen de producten en services van Acrylfoto.nl hebben ervaren? Om jou te helpen bij het vormen van een goed beeld over deze webshop hebben wij de reviews voor je op een rij gezet. Als je de recensies doorneemt, dan kun je lezen of de klanten van Acrylfoto.nl tevreden zijn over de geleverde kwaliteit van de producten en of de webwinkel-starten/" target="_blank">klantenservice goed van dienst is bij eventuele problemen. Deze aspecten dragen voor een groot deel bij aan de betrouwbaarheid van een bedrijf. Lees de ervaringen van klanten die jou zijn voorgegaan en je kunt een weloverwogen beslissing nemen over of je jouw fotoproducten bij Acrylfoto.nl bestelt of dat je deze toch beter elders kunt kopen.

Over Acrylfoto.nl

Acrylfoto.nl is een onderdeel van B&V Media B.V. Deze firma heeft meerdere webwinkels die onder de overkoepelende organisatie Fotogeschenk vallen. Acrylfoto.nl is er daar een van, maar ook websites als Tuinposter.net, Fotosticker.net, Houtbedrukken.com en Fotoopaluminium.com vallen onder Fotogeschenk. Sinds 2007 kunnen mensen terecht bij Fotogeschenk voor het laten afdrukken van gepersonaliseerde foto's. Het bedrijf is in het bezit van een geldig Trusted Shops certificaat. Bestellen bij Acrylfoto.nl is een goede optie wanneer je bijvoorbeeld op zoek bent naar een persoonlijk geschenk. Ook wanneer je een digitale foto hebt van een bijzonder moment en deze op hoogwaardig fotopapier wilt laten afdrukken en op professionele wijze achter acrylaat wilt laten plakken, kan deze webshop uitkomst bieden. Een mooie foto achter acryl kan een waar kunstwerk in je woning zijn.

Waarom kiezen voor Acrylfoto.nl

Acrylfoto.nl heeft door de jaren heen veel ervaring opgebouwd met het afdrukken en het verlijmen achter acrylaat. Je kunt op de website een foto naar keuze uploaden en zelf de uitsnede bepalen. Als je zelf geen mooie foto hebt, dan kun je de uitgebreide beeldbank van Acrylfoto.nl raadplegen en daar een hoogwaardige foto selecteren om vervolgens te laten afdrukken. De manier van afdrukken en verlijmen achter acrylaat die dit bedrijf hanteert, zorgt ervoor dat de foto meer diepte krijgt. Deze manier van tentoonstellen van afbeeldingen zie je geregeld terug in de diverse musea en op exposities. Deze werkwijze wordt steeds vaker toegepast voor particuliere klanten, die kiezen voor dit type foto als aanwinst voor hun woon- of slaapkamer. Je kunt nadat je je order hebt geplaatst de foto circa zeven dagen later in huis verwachten.

Is Acrylfoto.nl betrouwbaar?

Acrylfoto.nl is onderdeel van een bedrijf dat sinds 2007 actief is. Wanneer je de online beoordelingen van klanten leest, zal je zien dan het overgrote deel tevreden is over de kwaliteit van de foto's en de dienstverlening van de medewerkers. Het feit dat Fotogeschenk een geldig Trusted Shops certificaat heeft, geeft onder andere aan dat de webshop geverifieerd is en dat jouw persoonlijke gegevens worden beschermd. Ook moet er aan criteria worden voldaan die de leveringsvoorwaarden, de klantenservice en de retourverwerking betreffen om het certificaat in ontvangst te mogen nemen. Een bedrijf dat zo lang actief is en nog altijd een keurmerk heeft, heeft zich bewezen. Je kunt hieruit concluderen dat je met een betrouwbare webshop te maken hebt.

Klantenservice en klachten

De klantenservice van Acrylfoto.nl (B&V Media B.V.) is van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 uur en 17:00 uur telefonisch te bereiken op het vaste nummer. Je kunt er ook voor kiezen om je vraag of opmerking via WhatsApp voor te leggen. Als je een klacht hebt over je bestelling, dan vraagt Acrylfoto.nl je om een duidelijke omschrijving van het probleem te mailen naar het daarvoor bestemde e-mailadres en om waar mogelijk foto's bij te voegen waar het probleem op te zien is. Mocht je met Acrylfoto.nl niet tot een passende oplossing komen of ben je ontevreden over de manier waarop je klacht is afgehandeld, dan kun je het probleem via het online platform van de Europese Commissie voorleggen. Er zal dan door een onafhankelijke partij worden gekeken hoe het geschil kan worden opgelost.

Wil jij ook beoordelen?

Heb je je foto's laten afdrukken door Acrylfoto.nl en ben je enthousiast over het resultaat? Of is de foto juist minder mooi dan je had verwacht? Je levert altijd een bijdrage door jouw ervaring met Acrylfoto.nl te verwoorden in een review, ongeacht je beoordeling nu positief of juist negatief is. Andere mensen zullen jouw review én die van andere klanten lezen en op basis van de verschillende ervaringen kunnen zij beoordelen of Acrylfoto.nl een webshop is waar zij zaken mee willen doen of niet. Jij kunt door het beschrijven van de kwaliteit van het ontvangen artikel en je ervaring met het eventuele contact met een medewerker bijdragen in hun beeldvorming over deze webwinkel.

Reviews over Acrylfoto.nl
Gerelateerde bedrijven
123tuinposter logo
123tuinposter
2 beoordelingen
6,7
Canvas Foto logo
Canvas Foto
1 beoordeling
8
Canvaswinkel logo
Canvaswinkel
2 beoordelingen
6,7
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Mooi gelukt

Ik heb hier wat foto's laten drukken van de foto's van de familie en het ziet er echt super leuk uit allemaal. Ik ben super blij met het resultaat en hoe ze er allemaal uit zijn gekomen!

Geplaatst op: 23-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Mirthe V.

8 / 10
5/5 4/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Acrylfoto.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
123tuinposter logo
123tuinposter
2 beoordelingen
6,7
Canvas Foto logo
Canvas Foto
1 beoordeling
8
Canvaswinkel logo
Canvaswinkel
2 beoordelingen
6,7
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Acrylfoto.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Acrylfoto.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Acrylfoto.nl actief?

Acrylfoto.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) drukwerk.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Acrylfoto.nl reviews? Dan kun je naar de website van Acrylfoto.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie