Acculaders.nl logo

Acculaders.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Acculaders.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
482
Acculaders.nl logo
Website
acculaders.nl
Categorie
Autos
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Acculaders.nl

Op zoek naar de beste acculaders stuit je vanzelf op Acculaders.nl. Om een betere indruk te krijgen van alles wat deze aanbieder voor jou kan betekenen, hebben we de reviews en ervaringen doorgenomen en kort en bondig voor je samengevat. Op basis van onze samenvatting kun je besluiten om ook voor Acculaders.nl te kiezen.

Over Acculaders.nl

Acculaders.nl geldt als het adres voor goede acculaders, druppelladers, startboosters, laadkabels, accutesters en accessoires. Behalve de beste producten, geeft Acculaders.nl je ook al de beste en altijd duidelijke uitleg over de producten. Acculaders.nl bied je eveneens de mogelijkheid om de producten met elkaar te vergelijken.

Waarom kiezen voor Acculaders.nl?

Het aanbod van Acculaders.nl is erg groot. Behalve acculaders is er veel meer. Wat dacht je van bijvoorbeeld omvormers en sinus omvormers, startboosters, laadkabels, accu- en batterijladers voor de heftruck, fietsaccu’s, laptops voor de opladers, 18V gereedschapsladers, powerbanks, solar laadregelaars en accubewakers. En daarmee hebben we nog beslist niet alles benoemd wat deze specialist je aan kan bieden. Bij Acculaders.nl vind je producten van bekende merken als CTEK, Mastervolt, Victron en Telwin. Je krijgt bovendien een uitgebreide keuzehulp, zodat je altijd het juiste product bestelt. Bovendien is de informatie die je krijgt over het product heel erg groot.

Is Acculaders.nl betrouwbaar?

In Acculaders.nl heb je een betrouwbare partner, zo maken we op uit de reviews en ervaringen van bestaande klanten. Ze zijn tevreden over zowel de betrouwbaarheid van de producten als de betrouwbaarheid van de aanbieder. De uitgebreide informatie die je aangeboden krijgt geeft de consument vertrouwen en dat doet ook het feit dat deze specialist beschikt over het Webwinkel Keur. Een dergelijke waardering in de vorm van een keurmerk wordt doorgaans alleen uitgereikt aan webshops die aan alle wetten en regels voldoen. Acculaders.nl is dus zo’n bedrijf. Daar kun je dus prima zaken mee doen.

?

Klantenservice en klachten

In de beoordelingen van Acculaders.nl komen we niemand tegen die serieuze klachten heeft. Neemt niet weg dat er op een bepaald moment wel iets kan ontstaan waardoor je toch besluit een klacht in te dienen. Acculaders.nl bied je de mogelijkheid om dit te doen. Zo kun jij jouw klacht schriftelijk indienen, dit omdat je het adres van deze specialist gewoon op de website kunt vinden. Daarnaast heb je de keuze om een e-mail te sturen en kun je besluiten telefonisch melding te maken van jouw klacht. Neem voor je dat doet wel altijd eerst de aangeboden productinformatie goed door. Het kan al veel vraagtekens en soms zelfs een klacht wegnemen.

Wil jij ook beoordelen?

Er is amper betere informatie mogelijk dan de informatie die je haalt uit de beoordelingen van mensen die al gebruik hebben gemaakt van een product of dienst. Beoordelingen zijn onafhankelijk en je filtert er gemakkelijk precies die informatie uit die jij belangrijk vindt. Zo neem je altijd een betere beslissing, met dank dus aan de reviews en ervaringen van bestaande klanten. Daarom verzoeken wij jou om voortaan ook een beoordeling te maken. Jij wilt andere mensen toch ook helpen om een zo goed mogelijke beslissing te nemen?

Reviews over Acculaders.nl
Gerelateerde bedrijven
accuPLUS logo
accuPLUS
2 beoordelingen
9
Winterbanden.nl logo
Winterbanden.nl
1 beoordeling
10
auto-onderdelen24.nl logo
auto-onderdelen24.nl
17 beoordelingen
4,9
Gerelateerde blogartikelen
9,8
100% zou hier weer kopen
4 beoordelingen
Onze beoordeling over Acculaders.nl

Ons team van experts heeft Acculaders.nl geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Acculaders.nl bestaat al sinds 2001 en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Acculaders.nl is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Acculaders.nl is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van acculaders.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Acculaders.nl.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Een voorbeeld voor andere webshops

de klantenservice is fenomenaal. ze zijn telefonisch bereikbaar. ze mailen uit huneigen terug. ik had pech met een bestelling (met een product) en ze hebben het super snel in orde gebracht. ik koop zeker nog eens bij hun.

Geplaatst op: 11-11-2022
Laatst bewerkt op: 11-11-2022
Geschreven door: Bert P.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Heel tevreden

Levering perfect .service zelf op zondag. En mijn batterijen zijn ook heel tevreden over de 24v lader. Maw iedereen tevreden

Geplaatst op: 14-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Ericheel G.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Geen problemen

Ik ben mijn voeding kwijt en ik wilde er nog een bestellen. Helaas kan ik niet naar Hongarije bestellen, maar na een paar e-mails en een paar dagen heb ik het product ontvangen en nu werkt mijn PLUG pro weer prima.

Geplaatst op: 25-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Dylan R.

9 / 10
5/5 4/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Acculaders.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
accuPLUS logo
accuPLUS
2 beoordelingen
9
Winterbanden.nl logo
Winterbanden.nl
1 beoordeling
10
auto-onderdelen24.nl logo
auto-onderdelen24.nl
17 beoordelingen
4,9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Acculaders.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 4 beoordelingen geplaatst over Acculaders.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,8 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Acculaders.nl actief?

Acculaders.nl is vooral actief in de categorie autos en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) auto onderdelen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Acculaders.nl reviews? Dan kun je naar de website van Acculaders.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie