Abonnementen.be logo

Abonnementen.be reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Abonnementen.be reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
3678
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Ervaringen met Abonnementen.be

Het bedrijf Abonnementen.be is geverifieerd door ons. De webshop Abonnementen.be is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Abonnementen.be is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Abonnementen.be maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Abonnementen.be is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Abonnementen.be te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 08-10-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Abonnementen.be


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Avrobode logo
Avrobode
2 beoordelingen
9
Totaal TV logo
Totaal TV
2 beoordelingen
9,5
vtwonen magazine logo
vtwonen magazine
2 beoordelingen
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Abonnementen.be een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Abonnementen.be. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Abonnementen.be actief?

Abonnementen.be is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) boeken en magazines.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Abonnementen.be reviews? Dan kun je naar de website van Abonnementen.be gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie