1dagactie.nl logo

1dagactie.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

1dagactie.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
271
1dagactie.nl logo
Website
1dagactie.nl
Categorie
Webshops

Reviews en Ervaringen 1dagactie.nl

Ben je op zoek naar een leuk en betaalbaar cadeautje? Wil je je zelf trakteren met een kleinigheidje dat je gaat kopen van je vakantiegeld? Of zoek je naar een prachtig cadeau voor Vaderdag, Moederdag of voor de feestdagen? Wat de situatie ook is, in alle gevallen wil je net even wat anders dan normaal. In dat geval ben je bij 1dagactie.nl aan het juiste adres. Op deze pagina lees je tal van reviews die andere consumenten over 1dagactie.nl hebben geschreven.

Over 1dagactie.nl

1dagactie.nl is een dagaanbiedingssite. De site is erg kenmerkend door het grote onderscheidt aan een grote diversiteit aan topmerken welke aangeboden kunnen worden. Je kunt hierdoor voor ieder budget wel een leuk product vinden. Ook is er voor zowel heren als voor dames meer dan genoeg keuze.

Waarom kiezen voor 1dagactie.nl

Voor jong en oud en voor grote en kleine budgetten is er bij 1dagactie.nl meer dan genoeg keuze. De aanbiedingen die op de webshop terug zijn te vinden, zijn te onderscheiden in Dagaanbiedingen, Mode & Lifestyle, Keuken en Koken, Sport en Recreatie en aanbiedingen voor Kids. In de online shop van 1dagactie.nl heb je de keuze uit een onbeperkt aantal scherpe deals van tal van categorieën. De exploitant van 1dagactie.nl is Genioweb B.V. Dit full-service internet bedrijf, welke beschikt over een grote diversiteit aan webwinkels, kan op basis van ervaringen in andere webwinkels de meeste populaire artikelen presenteren.

Is 1dagactie.nl betrouwbaar?

Plaats je een bestelling bij 1dagactie.nl, dan weet je zeker dat je pakket snel bij jou aan huis wordt geleverd. Je hebt de keuze uit tal van producten van onder andere de merken Rayban, Huis Anubis, Bob de Bouwer, Dolce & Gabana, Prada, Jamie Oliver, Fisher Price, Mistral, Gola, Bowls & Dishes en vele andere kwalitatief goede merken. Hierbij worden dagelijks een aantal aanbiedingen gepresenteerd, waarvan er iedere dag ook nog eens een speciale dagaanbieding te vinden is. Zorg er echter wel voor dat je er altijd op tijd bij bent. Op is namelijk ook echt op!

Klantenservice en klachten

Wil je graag net even wat meer weten over een van de acties die op dit moment loopt via 1dagactie.nl? Heb je vragen over de levertijd en wil je zeker weten dat je pakketje op tijd binnen gaat komen voor die ene speciale gelegenheid? Of zijn er overige vragen die je graag stelt? Door contact op te nemen met de kundige klantenservice van 1dagactie.nl, weet je altijd zeker dat je erg goed geholpen gaat worden. Je stelt je vragen door een e-mail te sturen of door even te bellen.

Wil jij ook beoordelen?

Heb je onlangs een bestelling in huis gehaald en ben je erg te spreken over het product, de levertijd en de service van 1dagactie.nl? Door je review over 1dagactie.nl op deze pagina achter te laten, kun je ook andere klanten overtuigen van alle voordelen die het bedrijf je te bieden heeft.

Reviews over 1dagactie.nl
Gerelateerde bedrijven
ActievandeDag logo
ActievandeDag
40 beoordelingen
5,6
Buythistoday.eu logo
Buythistoday.eu
1 beoordeling
8,5
Ador logo
Ador
5 beoordelingen
5,5
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Uitstekende webshop

Het bestellen gaat super gemakkelijk en de website is ook super overzichtelijk. Ze leveren uitstekende kwaliteit en de levering gaat ook vlekkenloos. Dit is dus ook zeker een aanrader!

Geplaatst op: 09-03-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Merel P.

8 / 10
3/5 3/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over 1dagactie.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
ActievandeDag logo
ActievandeDag
40 beoordelingen
5,6
Buythistoday.eu logo
Buythistoday.eu
1 beoordeling
8,5
Ador logo
Ador
5 beoordelingen
5,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is 1dagactie.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over 1dagactie.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is 1dagactie.nl actief?

1dagactie.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) dagaanbiedingen en mode.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de 1dagactie.nl reviews? Dan kun je naar de website van 1dagactie.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie