Zwembaden-shop logo

Zwembaden-shop reviews, ervaringen en beoordelingen

Zwembaden-shop reviews, ervaringen en beoordelingen
1049
8,8
67% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Roti pools is perfect voor uw zwembad

Persoonlijke aandacht en uitstekende service van een familiebedrijf

Wij willen graag ons oprechte lof uitspreken voor het fantastische werk dat het familiebedrijf ROTI van Benny, Cedric en Cindy heeft geleverd bij de bouw van ons zwembad. Vanaf het allereerste contact tot aan de voltooiing van het project, hebben ze ons steeds versteld doen staan met hun toewijding, expertise en persoonlijke benadering.

Het feit dat dit een familiebedrijf is, sprak ons bijzonder aan en dit bleek alleen maar voordelen te hebben. Papa Benny en zijn zoon Cedric, zijn niet alleen betrokken bij de verkoop, maar werken ook actief mee op de werkvloer. Dit zorgt voor een ongeëvenaarde aandacht voor detail en een onmiskenbaar gevoel van betrokkenheid bij het werk dat ze leveren. Mama Cindy zorgt achter de schermen voor alle papierwerk, waardoor alles vlot verloopt.

Wat het hele proces nog aangenamer maakte, was het professionalisme van de werkmannen. Koen, Nick en Franky waren niet alleen deskundig in hun vakgebied, maar ook zeer vriendelijk en beleefd. Het was een genoegen om hen elke dag in onze tuin te hebben. Ze werkten efficiënt en waren altijd bereid om eventuele vragen te beantwoorden of zorgen te bespreken die we hadden.

Wat ons echt heeft geraakt, is de snelle respons en de bereidheid om met ons mee te denken, ze toonden een oprechte zorg voor onze behoeften, door het voorstellen van oplossingen voor mijn beperking, als een extra trap en een antislip-laag.

Het feit dat ze hun eigen ervaringen deelden, zoals het vermijden van wit vanwege de felheid in de zon, toont hun betrokkenheid en eerlijkheid. De persoonlijke uitleg van Cedric over de technische aspecten van het zwembad bij oplevering gaf ons een geruststellend gevoel en de bijgeleverde map met oplossingen voor mogelijke problemen getuigt van hun professionaliteit en vooruitziendheid.

Maar bovenal waardeerden ze de garantie dat ze altijd beschikbaar zijn voor hulp of advies, zelfs nadat het project is voltooid. Dit soort toewijding en klantenservice is tegenwoordig zeldzaam en wordt ten zeerste gewaardeerd door ons.

Kortom, we kijken reikhalzend uit naar het voorjaar, waar we kunnen genieten van ons prachtige zwembad die een ware blikvanger in onze tuin geworden is. En we heffen in West Vlaanderen graag een glas op het uitstekende werk van dit fantastische familiebedrijf uit Sint Niklaas. Hun toewijding en vakmanschap hebben onze verwachtingen overtroffen en we kunnen hen zeer zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een zwembadbouwer met een persoonlijke touch aan een eerlijke prijs.

Geplaatst op: 08-02-2024
Laatst bewerkt op: 08-02-2024
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Alles ging goed tot aan het moment dat ik iets retour stuur

Tot mijn verbazing is een artikel retourneren een hele klus. En ook nog duur.

Eerst een mail sturen met het verzoek of je een retournering kan doen. Daarna blijkt dat er naast een hele set aan regels ook de kosten van verzenden voor mij zijn.

Op een relatief kleine aankoop van minder dan €30,- is dat al €7,25.

Kortom, slechte service bij retourneren!

Geplaatst op: 17-08-2022
Laatst bewerkt op: 17-08-2022
Geschreven door: Anoniem

6 / 10
4/5 3/5 3/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Veel keuze

Ik heb hier meerdere artiekelen voor mijn zwembad besteld en was er heel tevreden over. Helaas door wat fouten van de bezorger kwam het pakketje iets later aan maar dit was niet het einde van de wereld.

Geplaatst op: 29-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Olivier W.

9 / 10
4/5 5/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Zwembaden-shop
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Buitenposter.com logo
Buitenposter.com
2 beoordelingen
8
HangmatGigant.nl logo
HangmatGigant.nl
2 beoordelingen
9,5
BDstore.com logo
BDstore.com
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Zwembaden-shop een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over Zwembaden-shop. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,8 gekregen, waarbij 67% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Zwembaden-shop actief?

Zwembaden-shop is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) outdoor en tuin.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Zwembaden-shop reviews? Dan kun je naar de website van Zwembaden-shop gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie