ZoZitDat Voordeelshop logo

ZoZitDat Voordeelshop reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
ZoZitDat Voordeelshop reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2343
8,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met ZoZitDat Voordeelshop

Het bedrijf ZoZitDat Voordeelshop is geverifieerd door ons. De webshop voordeel.zozitdat.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. ZoZitDat Voordeelshop is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. ZoZitDat Voordeelshop maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

ZoZitDat Voordeelshop is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van voordeel.zozitdat.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 06-04-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Leuk voor de kinderen

Wij zijn al een langere tijd lid van Zo Zit Dat en de kinderen zijn er altijd super blij mee. Het is vooral leuk voor de kinderen die wat nieuwschieriger zijn aangezien er veel wordt uitgelegd over veel verschillende onderwerpen.

Geplaatst op: 30-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Linda F.

7 / 10
3/5 3/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over ZoZitDat Voordeelshop


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Zesso logo
Zesso
10 beoordelingen
7,6
Bongo logo
Bongo
35 beoordelingen
3,8
Uitjeskrant.nl logo
Uitjeskrant.nl
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is ZoZitDat Voordeelshop een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over ZoZitDat Voordeelshop. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is ZoZitDat Voordeelshop actief?

ZoZitDat Voordeelshop is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) voordeelshops.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de ZoZitDat Voordeelshop reviews? Dan kun je naar de website van ZoZitDat Voordeelshop gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie