Zavvi logo

Zavvi reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Zavvi reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2186
Zavvi logo
Website
zavvi.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Zavvi

Een e-commercebedrijf waar alles draait om entertainment? Dat is Zavvi. Om je bij te praten over dat wat Zavvi je kan bieden, hebben we de reviews en ervaringen van klanten voor je doorgenomen en samengevat. Zo krijg je een duidelijk beeld van alles wat Zavvi je kan bieden. Na het doorlezen van de informatie kun je al dan niet zelf ook kiezen voor deze veelzijdige specialist.

Over Zavvi

Zavvi is een bedrijf met naam en faam en waarmee het in eerste instantie minder goed leek af te lopen. Zavvi had aanvankelijk veel fysieke winkels. Sinds de overname van The Hut Group in 2009 is het echter vooral een e-commercebedrijf, waar je heel erg veel verschillende producten kunt kopen. Entertainment geldt als gemene deler van alle producten die te koop aangeboden worden.

Waarom kiezen voor Zavvi?

Als je houdt van alles wat met entertainment te maken heeft, ben je bij Zavvi aan het juiste adres. Je koopt er Blu Ray en dvd’s, vinylplaten, kleding, woonaccessoires, speelgoed en boeken. Bovendien wordt merchandise van onder meer Captain Marvel, Games of Thrones, Marvel, Star Wars, Disney en Harry Potter te koop aangeboden. Er is steeds sprake van een wisselend aanbod waardoor de webshop steeds de moeite waard blijft. Nadat je zelf gekozen hebt voor Zavvi doe je er verstandig aan vrienden door te verwijzen naar deze specialist. Het levert je zelf vijf euro op en jouw vrienden 10 procent korting.

Is Zavvi betrouwbaar?

Behalve een incidentele melding van een product dat dienst weigert, blijkt uit de reviews en ervaringen dat Zavvi een betrouwbare partner is en dat je er dus prima zaken mee kunt doen. Je kunt op het platform van Zavvi gemakkelijk een eigen account aanmaken, waarmee bestellen nog gemakkelijker wordt. Zavvi heeft zelf ook veel vertrouwen in de klant, gezien het feit dat het achteraf betalen aanbiedt met Klarna. En dat zie je niet zo heel erg vaak meer. Conclusie? Met deze aanbieder van entertainment is het gewoon prima zaken doen.

Klantenservice en klachten

Natuurlijk staat ook de service aan de klanten centraal bij Zavvi, dat volledige klanttevredenheid nastreeft. Mocht je een klacht hebben, dan kun je die indienen door gebruik te maken van het speciale contactformulier op de website. Doe dat echter niet voor je de veel gestelde vragen doorgenomen hebt. Soms worden bepaalde zaken je dan meteen al duidelijker. Zavvi is uiteraard ook actief op de social media. Je kunt dus eventueel ook via Instagram, Facebook en Twitter contact leggen met de aanbieder van entertainment. Bovendien kun je lid worden van de nieuwsbrief. Dan ontgaat je helemaal niets meer en mis je geen aanbieding meer.

Wil jij ook beoordelen?

Nu je hebt ervaren wat de toegevoegde waarde is van de beoordelingen van mensen die al zaken deden met Zavvi, willen we je vragen om voortaan ook een beoordeling te maken. Hoewel het slechts een kleine moeite is, doe je er andere mensen echt een groot plezier mee. Je helpt ze zo nadrukkelijk bij het maken van de juiste keuzes.

Reviews over Zavvi
Gerelateerde bedrijven
Pipoos.com logo
Pipoos.com
1 beoordeling
9,5
Soccerfanshop logo
Soccerfanshop
3 beoordelingen
9,3
The Retro Family logo
The Retro Family
4 beoordelingen
7,5
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Netjes afgehandeld.

Bestelling gedaan en betaald. Na week of 3 maar eens gevraagd waar bestelling bleef. Automatisch antwoord mwt mededeling wachten tot 13 augustus. Daarna weer berichtje gedaan hoe lang nog. Kreeg keurig bericht dat Funko pop niet mwer te leveren was. Aankoop geannuleerd en nog dezelfde dag geld terug ontvangen. Keurig behandeld en afgehandeld.

Geplaatst op: 31-08-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Hillie S.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Goede ervaringen

Ik heb hier nu al enkele jaren besteld en ik heb nog geen een negatieve ervaring gehad. Een keer was er wel een storing waardoor mijn pakket 1 dag later kwam maar dat was niet erg.

Geplaatst op: 19-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Robin V.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Zavvi
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Pipoos.com logo
Pipoos.com
1 beoordeling
9,5
Soccerfanshop logo
Soccerfanshop
3 beoordelingen
9,3
The Retro Family logo
The Retro Family
4 beoordelingen
7,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Zavvi een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Zavvi. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Zavvi actief?

Zavvi is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) hobby.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Zavvi reviews? Dan kun je naar de website van Zavvi gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie